O Dias Ston Aigokero Sas Stonei To Trapezi

Ο Δίας στον Αιγόκερω σας στρώνει το τραπέζι

Κοινοποίηση

Ο Δίας στον Αιγόκερω σας στρώνει το τραπέζι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι κοπιάστε!

Ο καλύτερος οικοδεσπότης απ’ όλους, ο Δίας , στις 2 του Δεκέμβρη θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Αιγόκερω. Από τη θέση της κυβέρνησης του στον Τοξότη, θα περάσει στη θέση της πτώσης του, αλλά και πάλι θα παραμείνει ένας γενναιόδωρος και ευγενής οικοδεσπότης. Τα τραπεζώματα του έχουν αφήσει εποχή, τα βασιλικά εδέσματα και το εκλεκτό κρασί περισσεύουν στις δικές του δεξιώσεις…
Μα, θα είναι στον Αιγόκερω…επιμένω…
Ε, τότε δεν θα γίνουν οι υπερβολές της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και κανένας από τους συνδαιτημόνες δεν θα σηκωθεί νηστικός από το καλοφροντισμένο του τραπέζι. Ο ‘’αμφιτρύωνας ‘’ αυτός θα είναι προσεκτικός και φειδωλός στη γενναιοδωρία του, γιατί δεν θα κάνει χατίρια και δώρα αδιακρίτως! Από την μετρημένη θέση του στον Αιγόκερω θα επιβραβεύσει μόνο τους τίμιους και εργατικούς με τη μερίδα του λέοντος.
Ο Δίας στον Αιγόκερω θα φροντίσει να έχει διαφορετικό menu για κάθε ζώδιο ξεχωριστά και για όσους έχουν φυσικά Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς ή προοδευμένους πλανήτες στον Αιγόκερω.

ΚΡΙΟΙ…

Επαγγελματικές ευκαιρίες και καταξίωση θα φέρει ο Δίας σε εσάς, αρκεί να τον διαχειριστείτε με σύνεση. Η γραμμή που χωρίζει την ευκαιρία από την υπερβολή θα είναι δυσδιάκριτη και πάνω στο ζήλο σας για επαγγελματική άνοδο και προβολή μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος σας και όχι προς όφελος σας. Ιδιαιτέρως προσεχτικοί τον Δεκέμβριο οι ΚΡΙΟΙ του πρώτου δεκαημέρου και την άνοιξη, του τρίτου. Και μη βιαστείτε να σηκωθείτε από το τραπέζι ΚΡΙΟΙ μου γιατί έχει και επιδόρπιο…

ΤΑΥΡΟΙ…

Είστε από τους ωφελημένους του Δία και τη νέα του θέση στον Αιγόκερω. Ταξίδια επαγγελματικά και αναψυχής, σπουδές και μεταπτυχιακά αλλά και αύξηση των εσόδων σας από τα επαγγελματικά σας που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Σημαντικότερο των όλων η άνοδος της αυτοεκτίμησής σας και η γνώση πως αξίζετε πραγματικά, γι’ αυτό και πιστεύετε πλέον πως τα καλύτερα έρχονται! Και να θυμάστε ΤΑΥΡΟΙ μου … μεταξύ τυρού και αχλαδίου γίνονται οι καλύτερες συζητήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Έρχεστε σε επαφή με το βάθος της ψυχής σας αλλά και την ανακάλυψη νέων φόβων… που δεν γνωρίζατε. Κι όμως θα σας κάνει καλό ο Δίας στον Αιγόκερω γιατί θα σας κάνει να καταλάβετε πως η ζωή έχει και βάθος εκτός από επιφάνεια.
Μαζί του θα σας φέρει και εύνοια σε οικονομικά και φορολογικά θέματα, αλλά και θέματα εφορίας ή έσοδα από επιχειρήσεις. ΔΙΔΥΜΟΙ μου, προσέξτε μόνο να μη χορτάσετε με τη σαλάτα, γιατί θα έρθει και το κυρίως σε λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ…

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σας φέρει σύντροφο… αλλά όχι όποιον κι όποιον! Θα σας φέρει αυτόν τον σοβαρό, στιβαρό και έτοιμο για οικογένεια σύντροφο που ονειρεύεστε. Θα σας φέρει και συνεργασίες σημαντικές και κερδοφόρες που θα ισχυροποιηθούν, και μέχρι την επόμενη επιστροφή του Δία θα έχουν τρανέψει. Και ναι ΚΑΡΚΙΝΟΙ μου, τη σπανακόπιτα την έχει ετοιμάσει η μαμά του οικοδεσπότη…

ΛΕΟΝΤΕΣ…

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας θα αλλάξουν με τον Δία στον Αιγόκερω και θα έχετε ευκολία στα θέματα που αφορούν την τάξη… χωροταξικά και νοητικά. Ευκολία στη διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών σας και άμεσες λύσεις σε επαγγελματικά θέματα, γιατί η νέα θέση του Δία θα είναι περισσότερο πρακτική από κάθε άλλη φορά. Προσοχή σε θέματα υγείας, ιδιαιτέρως το καλοκαίρι που η αναδρομή του μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλαιότερα θέματα της υγείας σας. ΛΕΟΝΤΕΣ μου, μη σηκωθείτε από το τραπέζι αν δεν δοκιμάσετε το φασιανό μαγειρεμένο σε κρασί!

ΠΑΡΘΕΝΟΙ…

Χαρές, έρωτες, δημιουργία… ελεγχόμενα πάντα αφού ο λογικοκρατούμενος Δίας στον Αιγόκερω θα σας φέρει αυτά ακριβώς που θέλετε και σας ταιριάζουν, χωρίς καμία υπερβολή! Ανάλαφρη διάθεση, τύχη, δημοσιότητα αλλά και έρωτες από το παρελθόν θα έχει το πλανητικό σκηνικό για εσάς και ιδιαιτέρως ευνοημένοι οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου με το Δία, αλλά και τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να σας φέρνουν δώρα παντοδυναμίας. ΠΑΡΘΕΝΟΙ μου μη μετράτε τις θερμίδες και μην ζητήσετε φαγητό διαίτης στο τραπέζι του Δία… και ναι, τα πιάτα είναι πολύ καλά πλυμένα!

ΖΥΓΟΙ…

Ο Δίας μπορεί να μεγεθύνει τα οικογενειακά σας θέματα από τη μια, αλλά θα αυξήσει και την αισιοδοξία σας ως προς την λύση τους από την άλλη! Αγορές, πωλήσεις ακινήτων, αλλά και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας, είναι πολύ πιθανό να φέρει. Σίγουρα θα είναι ένα διάστημα που θα απαιτήσει την προσοχή σας σε θέματα οικογένειας αλλά θα σας φέρει και αναπάντεχα δώρα μέσα σε αυτή. ΖΥΓΟΙ μου δοκιμάστε από όλα τα εδέσματα και μην κοιτάτε τα ντεκόρ, είναι μόνο για ομορφιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ…

Σκέπτεστε να αλλάξετε αυτοκίνητο εδώ και αρκετό καιρό; Ήρθε η στιγμή να το κάνετε! Αλλά και μικρές μετακινήσεις, θερμότερες σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς , καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας, θα είναι τα δώρα που θα σας φέρει ο Δίας και όχι μόνο. Το σημαντικότερο θα είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης και η αισιοδοξία με την οποία θα αντιμετωπίζετε τα θέματα που θα προκύπτουν. ΣΚΟΡΠΙΟΙ μου, μετά το γεύμα θα έχει γαλλική σαμπάνια και φράουλες…

ΤΟΞΟΤΕΣ…

Ο Δίας φεύγει από το ζώδιο σας, αλλά τα δώρα του για εσάς δεν σταματούν. Κυβερνήτης σας είναι και σας έχει αδυναμία! Το πεδίο στο οποίο θα σας δώσει την εύνοια του είναι τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που προέρχονται από την εργασία σας. Τα έσοδα σας θα αυξηθούν και οι εργασιακές συνθήκες θα καλυτερέψουν σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. ΤΟΞΟΤΕΣ μου, η ποικιλία των κρεατικών είναι άπειρη και θα πρέπει να τα δοκιμάσετε όλα με τη συνοδεία κεκαρμένου οίνου…

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ…

Ο Δίας σας αφορά προσωπικά και γίνεται βοηθός και ευεργέτης σας για το διάστημα που θα παραμείνει στο ζώδιο σας. Θα σας βάλει σε μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής και θα σας χαλαρώσει λίγο τα πρέπει… όχι πολύ όμως, τόσο όσο χρειάζεται για να είστε περισσότερο αρεστοί πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους! Θα τον διαχειριστείτε με σοφία, χωρίς υπερβολές και η προσωπική σας ανάπτυξη θα είναι αξιόλογη. ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ μου η θέση δίπλα ακριβώς στον οικοδεσπότη σας ανήκει και αυτός βάζει στο πιάτο σας τους εκλεκτότερους μεζέδες!

ΥΔΡΟΧΟΟΙ…

Ο Δίας φύλακας του ονειρικού σας κόσμου, θα προστατεύει τον ύπνο και το υποσυνείδητό σας. Θα αναπτύξετε αισιόδοξες ‘’φοβίες’’ για το μέλλον γιατί τα δεδομένα και οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει… και γιατί τον επόμενο χρόνο θα τον υποδεχθείτε στο δικό σας ζώδιο και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τα δώρα του. Μια χρονιά εσωστρέφειας που θα σας κάνει ωριμότερους και ανεκτικότερους με τους άλλους. ΥΔΡΟΧΟΟΙ μου, το δικός σας fusion, γεύμα είναι πολύ προχωρημένο για τους υπόλοιπους ομοτράπεζους σας.

ΙΧΘΥΕΣ…

Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω σας χαρίζει χαριτωμένες όψεις και πολλούς φίλους! Ο κοινωνικός σας κύκλος θα επεκταθεί και η καθιέρωση θα έρθει μέσα από τις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές. Ευκαιρίες επαγγελματικές και ερωτικές θα προκύψουν καθώς θα βλέπετε φίλους να γίνονται ερωτικοί σύντροφοι και παλιοί έρωτες να γίνονται φίλοι! ΙΧΘΥΕΣ μου το τραπέζι του Δία έχει τα πιο εκλεκτά κρασιά και εσείς θα τα γευτείτε όλα… αργά και απολαυστικά σε ψηλό κρυστάλλινο ποτήρι!

Ο Δίας με τα φαγοπότια του θα παραμείνει στον Αιγόκερω για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 και θα έχει και ενεργή συμμετοχή στην τελευταία Έκλειψη του 2019, αυτήν της επόμενης ημέρας των Χριστουγέννων.

Εξαιρετικός θα είναι για τα ζώδια της γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ καθώς και για τα ζώδια του νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ.

Υπερβολικός για ΚΡΙΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ, ευνοϊκός για τα οικονομικά ΔΙΔΥΜΩΝ, ΤΟΞΟΤΩΝ και προκλητικός για ΛΕΟΝΤΕΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ.

Ο Δίας στην καινούργια του θέση θα είναι από τους πρωταγωνιστές του 2020. Θα εμπλακεί σε σύνοδο με τον Κρόνο αλλά και με τους εξωκρόνιους αρκετές φορές, καθώς θα πραγματοποιεί το ταξίδι του στο ζωδιακό. Σημαντικοί σε γεγονότα μήνες με τη συμμετοχή του, θα είναι οι ανοιξιάτικοι του 2020, καθώς θα υπάρξει μια πολυαστρία πλανητών στον Αιγόκερω.

Τον Μάρτιο, με Άρη, Δία, Πλούτωνα και Κρόνο που θα αποδειχθεί απίστευτα ευνοϊκή για ΤΑΥΡΟΥΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου.

Μεταλλακτική για τους ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και με προσεχτική διαχείριση για ΚΡΙΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου και πάλι. Ημερομηνίες SOS από 20 – 30 Μαρτίου 2020.

Ευκαιρίες ερωτικές και οικονομικές για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου στις 27, 28, 29 Μαρτίου του 2020 με τη σύνοδο Δία ,Πλούτωνα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Ταύρο!

SOS και το καλοκαίρι του 2020 καθώς ο ανοιχτοχέρης Δίας, ο σοφός Κρόνος και ο σκληρόκαρδος Πλούτωνας θα βρίσκονται ανάδρομοι στο ζώδιο του Αιγόκερω, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος. Θα βάλουν τελεία σε ό,τι δεν πρέπει να έχει συνέχεια. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι οι masters του Κάρμα, οι άρχοντες της απόλυτης εξουσίας. Είναι δύστροποι στη συναναστροφή τους και μας φέρνουν προ των ευθυνών μας… και ο Δίας θα μεγαλώσει τις σκληροπυρηνικές τάσεις τους, φέρνοντας σαρωτικές πολιτικές, καιρικές, αλλά και γεωφυσικές αλλαγές.

Σημαντικός θα είναι ο Δίας για όσους θα έχουν τη γενέθλια επιστροφή του, όσους δηλαδή γεννήθηκαν με το Δία στον Αιγόκερω. Ο κύκλος του είναι 12ετής και αν θέλετε να ‘’προβλέψετε’’ ποια θα είναι τα δώρα του δεν έχετε παρά να θυμηθείτε τι σας έφερε πριν 12 χρόνια οι γεννημένοι 1984 – 1985, 1972 – 1973, 1960 – 1961, 1948 – 1949, δεδομένης πάντα της φάσης ζωής στην οποία βρίσκεστε ,αλλά και της δομής του γενέθλιου χάρτη σας.

Εξίσου σημαντικός ο Δίας στον Αιγόκερω θα αποδειχθεί και για όσους έχουν γεννηθεί την περίοδο 1989- 1990, με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα σε γενέθλια θέση στον Αιγόκερω! Τώρα, καθώς βιώνουν την πρώτη Κρόνια Επιστροφή τους ο Δίας θα ενεργοποιήσει το γενέθλιο χάρτη τους. Είναι ‘’τα παιδιά’’ αυτά που έχουν ήδη αποκαθηλώσει ιδέες, νοοτροπίες και εξουσίες… ‘’τα παιδιά’’ της πτώσης του τείχους του Βερολίνου. Με σύνοδο Δία, Κρόνου στον Αιγόκερω χτίστηκε τον Αύγουστο του 1961 το τείχος του διχασμού, με Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, γκρεμίστηκε το Νοέμβριο του 1989! Τα τείχη χτίζονται με τους Μεγάλους στον Αιγόκερω και με τους Μεγάλους στον Αιγόκερω γκρεμίζονται και πάλι, όταν πια δεν έχουν λόγο ύπαρξης…

Ο Δίας στρώνει το τραπέζι και θα μας κεράσει ότι καλύτερο διαθέτει. Εμείς, σαν καλοί καλεσμένοι, θα είμαστε κόσμιοι και ευγενικοί με τον οικοδεσπότη μας… Όταν χορτάσουμε ο καθένας αναλόγως τις ανάγκες μας , θα τον ευχαριστήσουμε και θα σηκωθούμε με τάξη και ησυχία, διπλώνοντας προσεχτικά τη λινή πετσέτα μας …

Βάσια Μαυράκη, Αστρολόγος – Συγγραφέας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *