ο ερωτευμένος κινεί γη και ουρανό

Ο ερωτευμένος κινεί γη και ουρανό

Κοινοποίηση

Ο έρωτας είναι ένα τόσο δυνατό συναίσθημα, που ο ερωτευμένος μπορεί να κινήσει γη και ουρανό. Κι όταν μπορείς να κινήσεις τη γη και τον ουρανό, τότε μπορείς να μετακινήσεις κάθε περιορισμό σου.

Θυμήσου την τελευταία φορά που ήσουν ερωτευμένος…

Θυμάσαι ίσως, ότι βρισκόσουν σε μία κατάσταση ευδαιμονίας; Μπορείς να θυμηθείς τη χαρά που ένιωθες κάθε φορά που συναντούσες το αγαπημένο σου πρόσωπο;  Μήπως μπορείς να θυμηθείς και το πόσο χαρούμενος ήσουν όλη τη μέρα και κάθε μέρα; Μήπως μπορείς να παρατηρήσεις το γεγονός ότι υπήρχε μία θαυμαστή ροή γεγονότων στην καθημερινότητα σου;

Ο έρωτας φέρνει τους ανθρώπους σε μία κατάσταση ευδαιμονίας και αγάπης, όπου όλα είναι δυνατά. Υπό την επήρεια αυτής της κατάστασης, η ζωή σου είναι τόσο όμορφη, που δεν μπορείς να περιμένεις να ξεκινήσει η μέρα και ευχαριστείς το Θεό που είσαι τόσο τυχερός ώστε να απολαμβάνεις αυτά τα υπέροχα συναισθήματα. Η κούραση εξαφανίζεται, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ικανός να αντεπεξέρθεις σε κάθε δυσκολία.  

Οι περισσότεροι έχουμε βιώσει αυτή τη μοναδική αγάπη, η οποία λόγω υποσυνείδητων καταγραφών κάποια στιγμή εξαφανίζεται για να δώσει τη θέση της στην απογοήτευση και σε αυτό που οι πολλοί λένε «λογική». Εκεί είναι που ο φόβος κυριαρχεί, ο νους ελέγχει, το συναίσθημα γίνεται αδύναμο -καθώς πλέον δεν ακούγεται και φυσικά ξαναμπαίνουμε στα «κουτάκια» μίας δύσκολης καθημερινότητας με δύσκολες σχέσεις.

Ο έρωτας φέρνει τις αλλαγές

Ο έρωτας σε επεκτείνει και η χαρά που νιώθεις αυξάνεται. Η ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς η αγάπη κυριαρχεί. Σε αυτή την κατάσταση αγαπάς τους πάντες και τα πάντα. Και αυτή είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Η αγάπη που νιώθουμε για όλους και για όλα. Ακόμα και αυτούς που τους νιώθεις ως τοξικούς, σε μία κατάσταση μεγαλειώδους έρωτα τους κατανοείς περισσότερο.

Η κατάσταση του ερωτευμένου σε κάνει πιο υγιή, πιο λαμπερό, πιο δεκτικό και οι άνθρωποι γύρω σου είναι σίγουρο ότι το παρατηρούν. Βρίσκεσαι στη δόνηση της αγάπης και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι συνθήκες και οι σχέσεις της ζωής σου να γίνονται πιο εύκολες. Εκπέμπεις αγάπη και λαμβάνεις αγάπη.

Αν οι καταγραφές σου και οι αρνητικές πεποιθήσεις σου δεν σε πάνε στο παρελθόν και στον πόνο που έχεις βιώσει, θαυμαστά γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου.

Πώς να διαγράψεις το παρελθόν;

Όταν είμαστε ερωτευμένοι γινόμαστε πιο υγιείς και έχουμε πολύ περισσότερη ενέργεια, γιατί χωρίς να το γνωρίζουμε τα σώματά μας απελευθερώνουν ορισμένες νευροχημικές ουσίες στην κυκλοφορία του αίματος μας, που ενισχύουν την ανάπτυξη και τη ζωτικότητα του οργανισμού μας. Το αντίθετο συμβαίνει όταν βιώνουμε φόβο επειδή οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται από τον εγκέφαλο, κλείνουν το σύστημα και δημιουργούμε ένα τείχος γύρω μας, με αποτέλεσμα να αποσυνδεόμαστε από κάτι μεγαλύτερο και ωραιτότερο. Στην κατάσταση του φόβου και της ανησυχίας νιώθουμε θύματα της ζωής, των περιστάσεων ή και του συντρόφου μας. Αφηνόμαστε στον έλεγχο του κάθε άλλου, χάνοντας την ικανότητά μας να είμαστε οι δημιουργοί της ζωής μας.

Πάρε πίσω τη δύναμη σου

Κάθε δημιουργία σε θέλει ακέραιο στον σκοπό σου. Το μυστικό είναι να μένεις συνειδητά στο παρόν. Σύμφωνα με τον βιολόγο Bruce Lipton, η επιστήμη διαπίστωσε ότι η συνείδηση ​​ενός ερωτευμένου ατόμου, δεν μένει στη σκέψη, αλλά παραμένει παρούσα, έχει επίγνωση και ζει τη στιγμή. Κάθε φορά λοιπόν, που είμαστε ερωτευμένοι δεν λειτουργούμε από τον προγραμματισμό, που έχουμε λάβει μεγαλώνοντας. Λειτουργούμε αυθόρμητα με βάση το συναίσθημα. Στην κατάσταση του έρωτα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο στοργικό σύστημα πεποιθήσεων.

Όντας ερωτευμένος μπορείς να ξαναγράψεις την ιστορία όλων των σχέσεων σου. Να διαγράψεις κάθε παρελθοντικό πόνο και να λάβεις έμπρακτη διαβεβαίωση ότι αυτό που μέχρι τώρα πίστευες δεν ήταν αληθινό. Σχέσεις που δεν προχωρήσανε, όπως τις ονειρευόσουν, θα επανέλθουν στο προσκήνιο για να σου επιβεβαιώσουν ότι η αγάπη ήταν εκεί, αλλά κάποιο γεγονός έξω από εσένα που ούτε θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ, εμπόδισε την εξέλιξη που επιθυμούσες. Όποιο κι αν είναι αυτό το γεγονός που θα μάθεις, να θυμάσαι, ότι ο φόβος σου το δημιούργησε. Σκέψεις για το αν είναι τελικά ήταν ο κατάλληλος σύντροφος, αν σε αγαπά αληθινά, αν είσαι αρκετός / αρκετή για αυτόν, αν το αξίζεις δημιούργησαν αναμνήσεις πόνου και απογοήτευσης.

Κάθε φορά που είσαι παρόν και επικεντρωμένος σε αυτό που θέλεις, ο φόβος εξαφανίζεται. Γιατί ο φόβος δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στη μία και μοναδική αλήθεια, που λέει ότι είσαι ο δημιουργός της ζωής σου και μπορείς να επιλέγεις μέσα από την αγάπη, όλα όσα σε κάνουν χαρούμενο. Αν μπορείς να κινήσεις γη και ουρανό για αυτόν που αγαπάς, τότε μπορείς και να μετακινήσεις κάθε εμπόδιο. Όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε στο αυναίσθημα που έχεις μέσα σου.

Να θυμάσαι ότι, έχεις δικαιώμα στη χαρά, στον έρωτα, στην αγάπη.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *