διανοητική αλληλεπίδραση

Όσο αγαπάς αλληλεπιδράς

Κοινοποίηση

Λίγες μέρες πριν, λάβαμε ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook. Μία φίλη της σελίδας, μας ρωτούσε αν γίνεται να αλληλεπιδρά με τον αγαπημένο της τηλεπαθητικά.

Δεν έχει σημασία να περιγράψουμε την ιστορία της, γιατί μάλλον θα περιπλέξει τα πράγματα και οι #Blueminders αγαπάμε την απλότητα και τη σαφήνεια.

Είναι αλήθεια λοιπόν ότι, όταν αγαπάς ή είσαι ερωτευμένος αλληλεπιδράς με τον αγαπημένο σου!

Όσοι αγαπιούνται, μπορούν τηλεπαθητικά να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η σύνδεση με τον άλλον που αγαπάμε είναι τόσο ισχυρή, που μπορεί να μεταμορφώσει μία σχέση, καθώς και να αλλάξει συμπεριφορές που δεν μας αρέσουν. Τα λόγια δεν έχουν τόσο θεαματικά αποτελέσματα, όσο έχει η διανοητική σύνδεση.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε ότι αν αισθανόμαστε θυμό με αυτόν που αγαπάμε είναι, γιατί το ίδιο αισθάνεται κι αυτός. Αν σκεφτόμαστε καταστάσεις που μας δυσαρεστούν στη σχέση, το ίδιο σκέφτεται και ο άλλος. Αν έχουμε αγωνία για τα αισθήματά του άλλου προς εμάς, το ίδιο θα συμβαίνει και σε αυτόν.

Με τις αρνητικές σκέψεις οδηγούμε τις σχέσεις μας σε χωρισμό. Και αφού τα κατάφερνουμε τόσο καλά σε αυτό, με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Επιλέγοντας την αγάπη και τη χαρά, μεταβιβάζουμε τα ίδια συναισθήματα και στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Απελευθερώνοντας με τη σκέψη μας το αγαπημένο μας πρόσωπο, δίνουμε χώρο στην αγάπη. Οι σχέσεις αποτυγχάνουν από τις προσδοκίες που έχουμε. Ανθίζουν όταν τις ποτίζουμε με ελευθερία, συγχωριτικότητα και χαρά.

Αν νοητά πεις σε κάποιον “είσαι ελεύθερος, σε ευχαριστώ για όλα, να είσαι καλά” ο άλλος σε οποιοδήποτε σημείο της γης και να βρίσκεται θα το λάβει. Η ελευθερία, που του δίνεις με τη σκέψη σου, είναι μία τεράστια δύναμη. Είναι η δύναμη της αγάπης. Κι όταν ο άλλος είναι ελεύθερος να επιλέξει, αν σε αγαπά θα έρθει να σε βρει, όπου κι αν βρίσκεσαι.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση