pow-i-katllili-donisi-ferni-ayto-poy-theloume

Πώς η κατάλληλη δόνηση φέρνει αυτό που θέλουμε;

Κοινοποίηση

Τι σημαίνει να βρισκόμαστε στην κατάλληλη δόνηση για να βιώνουμε αυτό που θέλουμε;

Έχοντας την ακλόνητη πίστη ότι αυτό που ζητάμε και θέλουμε ήδη έγινε. Αυτό συμβαίνει όταν δεν υπάρχει μέσα μας η προσδοκία, η προσμονή και η ανυπομονησία. Όταν αφαιρούμε από τον εαυτό μας όλα τα παραπάνω, αναδύεται η καθαρή πρόθεση.

Όλα αυτά που θέλουμε να βιώσουμε έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους και η συγχρονικότητα, μας τα προσφέρει στον κατάλληλο χρόνο για εμάς. Έρχονται πάντα όταν είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε με τις καταλληλότερες συνθήκες.

Η αίσθηση της καθαρής πρόθεσης προέρχεται από την εσωτερική πίστη και την εμπιστοσύνη στο Θεό, στο Σύμπαν, στο Όλον, στη Δημιουργική Πηγή, στο Κβαντικό Πεδίο, άλλωστε όπως και να τα ονομάσουμε, η ουσία παραμένει η ίδια. Η αίσθηση είναι ότι όλα είναι φροντισμένα, έχουμε πλήρη υποστήριξη, χωρίς ανησυχία, γιατί η ουσία, μας αγαπά.

Πως επιτυγχάνουμε να είμαστε στη δόνηση που θέλουμε εύκολα και διασκεδαστικά; 

Προσεγγίζοντας τον κβαντικό εαυτό μας με την Kunda Quantum = την ένωση της Κβαντικής Θεραπείας με την Kundalini yoga.

Για να προσεγγίσουμε τον κβαντικό εαυτό μας μέσα από τον άπειρο αριθμό των δυνατοτήτων του, είναι απαραίτητο να εξασκούμε το σώμα και να εισάγουμε προθέσεις και πληροφορίες στον νου. Τότε η ενέργεια ρέει και νιώθουμε πνευματική διεύρυνση.  

Η ροή των πρακτικών είναι ειδικά σχεδιασμένες, έτσι ώστε να νιώθουμε ρεαλιστικά-με φυσικότητα και απλοϊκότητα-τη βελτίωση σε ολόκληρο το Είναι μας. Έπειτα ακολουθούν οι κβαντικοί διαλογισμοί, τους οποίους διατυπώνω με αλήθεια και σεβασμό, “κλειδώνοντας” έτσι ήδη, το σίγουρο αποτέλεσμα.

Με τη γνώση και την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην Κβαντική θεραπεία, κατορθώνουμε μέσα από αυτή τη μέθοδο, να συντονιζόμαστε όλοι με το απεριόριστο δυναμικό μας, να παραμένουμε δεκτικοί στη σοφία και στα μηνύματα που έρχονται από την ανώτερη συνειδητότητά μας.

Επίσης, συνειδητοποιούμε ότι η αναπνοή είναι ζωή, μέσα από διάφορα είδη πρακτικών αναπνοών. Διευρύνουμε τον δίαυλο, την “κεραία” μας, ώστε να είμαστε σε σύνδεση με το πνεύμα, μέσα από τη σημασία των mantras και των mudras, αλλά και των κβαντικών διαλογισμών. Μαθαίνουμε να αφουγκραζόμαστε το σώμα και τον νου, τα οποία προειδοποιούν για ό,τι δεν εναρμονίζεται με τη ροή απομακρύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε μας δυσκολεύει.  

Η Kunda Quantum βασίζεται παράλληλα και στην εμπειρία των ηχητικών δονήσεων, οι οποίες επηρεάζουν, ενισχύουν και βελτιώνουν το σώμα, τον νου και το πνεύμα, μέσω των κινήσεων του σώματος, της γλώσσας και του στόματος.

Πολλοί παρομοιάζουν τα μαθήματα της Kunda Quantum ως ελιξίριο ευεξίας και ως εξαγνιστικά-καθαρτικά λουτρά, του νου, του σώματος και του πνεύματος. Νιώθοντας την εσωτερική τους δόνηση, η οποία είναι πραγματική, διότι παρατηρούν το σώμα τους να κινείται εκείνη τη στιγμή. Νιώθουν ξεκούραστοι, ανανεωμένοι, ισχυροί, με την αίσθηση της σιγουριάς και της υποστήριξης. Ο καθένας άλλωστε, βιώνει αυτή την εμπειρία μοναδικά.

Με την Kunda Quantum επιβεβαιώνουμε τη μεγαλύτερη και την εσωτερική μας ουσία. Ο Θεός, το Σύμπαν, το Όλον, η Δημιουργική Πηγή, το Κβαντικό Πεδίο, μας αγαπά, μας αποδέχεται και μας υποστηρίζει, όπως ακριβώς είμαστε ανά πάσα στιγμή. Αυτή την ουσία-μέσω της εξάσκησης των πρακτικών της Kunda Quantum και των κβαντικών διαλογισμών-δημιουργούμε μια νέα συνήθεια, μια νέα ενδυναμωτική πεποίθηση, ωφέλιμη για εμάς. Το αποτέλεσμα της μεθόδου διαρκεί, καθώς  διαμορφώνει ένα νέο φωτεινό νόμο, διαμορφώνει νέα δεδομένα για τον εαυτό μας, όπως δεδομένοι είναι οι νόμοι της βαρύτητας και του μαγνητισμού.

Το μόνο που χρειάζεται για να εκπληρώσουμε αυτά που ονειρευόμαστε είναι να είμαστε στη χρήσιμη και στην ιδανική δόνηση.

Η Kunda Quantum είναι χρήσιμη, γιατί “πετάμε” στους ουρανούς αλλά ταυτόχρονα πατάμε στη γη. Εξισορροπώντας την εσωτερική και εξωτερική ενέργεια καθιστώντας έτσι, μια αρμονική υγεία μεταξύ νου – σώματος – πνεύματος, ώστε να ισορροπούμε τα καθημερινά μας καθήκοντα με τα πνευματικά.

Εξισορροπεί την εσωτερική ενέργεια, τη ζωτική αρχή, η οποία οδηγεί στην ουσία μας και κινείται ανοδικά και εσωτερικά. Εξισορροπεί την εξωτερική ενέργεια, η οποία μας δίνει τα κίνητρα για να βιώσουμε τη ζωή “χτενίζοντας” ευλαβικά το σύστημά μας. 

Αυτές οι δυο ενέργειες επηρεάζουν τον τρόπο που βιώνουμε τη ροή στη ζωή μας. Αυτές οι δύο ενέργειες ζητούν την προσοχή μας κάθε στιγμή και μας τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Όλοι βιώνουμε πολλές φορές την εξάντληση που προέρχεται από την υπερβολική εξωτερική ενέργεια. Ωστόσο, η υπερβολική εσωτερική ενέργεια μπορεί επίσης να μας αποσυνδέσει από την  πραγματικότητα των καθημερινών μας ευθυνών.

Με την Kunda Quantum απολαμβάνουμε τον έλεγχο του εαυτού, της συμπεριφοράς της προσωπικότητας, του σώματος και του νου μέσω των σκέψεων.

Κάθε μάθημα Kunda Quantum είναι μια ολοκληρωτική θεραπεία.

Σας προσκαλώ με χαρά για να βιώσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Κυριακή Σεβαστή

Η Κυριακήυποστηρίζει ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν τη ζωή που αγαπούν, μέσω της κβαντικής θεραπείας – συμβουλευτικής, της μεθόδου Kunda Quantum και του διαλογισμού.

Έχοντας ως αφετηρία το χώρο του αθλητισμού, την τελευταία δεκαετία εξασκεί την Kundalini Yoga και τον διαλογισμό, καθώς και την κβαντική θεραπεία, στην οποία είναι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη ως θεραπεύτρια και συντονίστρια ομάδων.

Συνδύασε την ουσία της Κβαντικής Θεραπείας και της Kundalini Yoga και δημιούργησε με αγάπη την Kunda Quantum. Μία νέα μέθοδο, εύκολη και ευχάριστη, μια συνολική “προπόνηση”  που συντονίζει το σώμα, τον νου και το πνεύμα, να λειτουργεί σε κορυφαία απόδοση. Αυτή η σχεδιασμένη μέθοδος έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το πλήρες κβαντικό δυναμικό σας και να αποκαλύψει την πραγματική ουσία της ύπαρξής σας.

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *