προσευχή στους αγγέλους

Προσευχή στους αγγέλους

Κοινοποίηση

Οι άγγελοι είναι πάντα και παντού γύρω σας. Μας ακολουθούν και μας προστατεύουν αφήνοντας σημάδια της παρουσίας τους στην καθημερινή μας ζωή. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι παρεμβαίνουν πάντα στη ζωή μας, χωρίς να το αιτηθούμε. Μερικές φορές, αναστέλλουν τη βοήθειά τους και μας περιμένουν με στωικότητα να αναγνωρίσουμε ότι τη χρειαζόμαστε.

Οι άγγελοι δεν μας εγκαταλείπουν ποτέ. Είναι συνεχώς μαζί μας. Απλά περιμένουν να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να ζητήσουμε τη βοήθειά τους.

Προσευχή στους αγγέλους

Η προσευχή στους αγγέλους μπορεί να λίγα λόγια βγαλμένα από την καρδιά μας και όχι απαραίτητα ένα τελετουργικό, που κάποια λόγια πρέπει να ειπωθούν κάπως. Η επίκληση και μόνο του ονόματος ενός Αγγέλου, αρκεί για να μας βοηθήσει. Σε δύσκολες στιγμές, που δεν υπάρχει ο χρόνος για να κάνετε μία προσευχή, πείτε απλά το όνομα του αγγέλου και αυτό που θέλετε. Να είστε σίγουροι, ότι ο άγγελος άμεσα θα έρθει σε βοήθειά σας.

Επίκληση του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ένας ισχυρός προστάτης των Χριστιανών και σε κάθε επίκλησή μας είναι εκεί για να μας προστατέψει και να μας βοηθήσει. Αν χρειάζεστε προστασία επικαλεστείτε το όνομα του 3 φορές και η ασπίδα του θα αναστείλει κάθε κακό.

Μία απλή προσευχή που θα μπορούσατε να κάνετε ζητώντας την βοήθεια και την προστασία του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι: ¨Αρχάγγελε του Θεού, Μιχαήλ προστάτευσε τον δούλο σου (όνομα) από κάθε κακό. Χάρισέ μου ειρήνη και ευημερία» και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα σας βοηθήσει σε κάθε μάχη που δίνετε.

Προσευχή στον φύλακα άγγελο

Η σχέση μας με τον φύλακα άγγελό μας είναι πάντα ξεχωριστή. Όταν χρειάζεστε βοήθεια από τους αγγέλους καλέστε πρώτα τον φύλακα άγγελό σας. Είναι σαν ο κηδεμόνας σας στον πνευματικό κόσμο. Αυτός θα ζητήσει τη βοήθεια άλλου αγγέλου, που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του θέματός σας.

Φύλακας άγγελός μας μπορεί να είναι και ο Άγιος που φέρουμε το όνομά του.

“Άγιε Άγγελε, κηδεμόνα μου, γνωρίζω ότι είσαι πάντα κοντά μου και πάντα προστρέχεις σε κάθε ανάγκη μου. Η ατελεύτητη αγάπη σου σε ενώνει μαζί μου.

Βοήθησέ με στους αγώνες μου, ενίσχυσε την πίστη μου σε εσένα και στον Δημιουργό μου, με ξεκάθαρα σημάδια, που μπορώ να αναγνωρίσω και να κατανοήσω, ώστε να ζω με γαλήνη.

Είμαι ανοικτός/ή στη βοήθεια σου, γνωρίζοντας ότι εσύ Άγιε Άγγελε έχεις όλη τη γνώση, να επιλύσεις κάθε πρόβλημα και κάθε μου φόβο με τον καλύτερο τρόπο.

Αφήνω στην αγάπη σου (ανέφερε το πρόβλημα που θέλεις να επιλυθεί)

Πιστεύω στη δύναμη σου να με περιβάλλεις με αγάπη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και στην κάθε μου μέρα. Συγχώρεσέ μου, κάθε σκέψη και κάθε πράξη, που δεν είναι σε αρμονία με την αγάπη, καθώς είμαι ένας απλός άνθρωπος, που ζητά τη βοήθειά σου.

Απομάκρυνε από εμένα κάθε φόβο και ανησυχία, ώστε να αγαπώ και να συμπονώ περισσότερο, κάθε ον πάνω στη γη. Βοήθησέ με να προσφέρω την φροντίδα μου, την αγάπη μου και την προστασία μου σε κάθε πλάσμα του Θεού.

Κάνε ό, τι δεν μπορώ να κάνω, αγαπημένε Άγγελε, για να φέρεις θεραπεία και δύναμη στην ψυχή και το σώμα, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Αμήν!

Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ!”

Προσευχή στους αγγέλους για όσους υποφέρουν

“Θεέ μου και Δημιουργέ των πάντων. Ο πανταχού παρών τα πάντα πληρών στείλε τους αγγέλους – οδηγούς σου, να φέρουν το Φως της Αγάπης στους ανθρώπους που πονάνε και υποφέρουν αυτή τη στιγμή.

Παρακαλώ τις Λεγεώνες των Αγγέλων να παραμείνουν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια αυτής της ημέρας και κάθε μέρα, κρατώντας τους το χέρι και οδηγώντας τους με ηρεμία στο καλύτερο για αυτούς.

Άγιοι Άγγελοι, βοηθήστε τους ανθρώπους να βρουν το κουράγιο, το θάρρος, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα να σταθούν όρθιοι ξανά και να κοιτάξουν το Φως της Αγάπης σας. Σταθείτε δίπλα τους όσο χρειάζεται, προσφέροντας σε αυτούς ότι επιθυμούν.

Περιβάλλετε, Άγγελοι μου, την καρδιά τους και τη ζωή τους με Αγάπη και Φως.

Αμήν!”

Bluemind Magazine

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Οι άγγελοι απαντούν στις προσευχές μας…!

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *