Οι άγγελοι απαντούν στις προσευχές μας…!

Οι άγγελοι απαντούν στις προσευχές μας…!

Κοινοποίηση

Μέσα σε μία πολύβουη καθημερινότητα με ανοιχτές τις οθόνες για να εργαστούμε, να ενημερωθούμε, να επικοινωνήσουμε, να ψυχαγωγηθούμε οι απαντήσεις των αγγέλων στις προσευχές μας μοιάζουν σαν να μην υπάρχουν.

Κι όμως οι απαντήσεις τους έρχονται με κάθε τρόπο…

Οι Άγγελοι μας στέλνουν μηνύματα συνεχώς με σημάδια και σύμβολα όπως καρδιές, χαμογελαστά πρόσωπα, αριθμούς, νομίσματα, πεταλούδες, πουλιά και λέξεις σε πινακίδες ή μηνύματα πάνω σε οχήματα που κινούνται στο δρόμο. Όλα μας μιλούν συνεχώς. Εναπόκειται σε εμάς να δώσουμε προσοχή στα σημάδια και να ερμηνεύσουμε τη σημασία τους για μας στη ζωή μας.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα βιβλία σήμερα για τον συμβολισμό, τις έννοιες των αγγελικών αριθμών και των συμβόλων, μέσω των οποίων οι άγγελοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.  

Όμως εγώ θα σας μιλήσω σήμερα για την δική μου εμπειρία.

Είχα προσευχηθεί στους αγγέλους για μία προσωπική υπόθεση που με βασάνιζε αρκετούς μήνες. Ζήτησα από τους Αγγέλους να μου δώσουν ξεκάθαρα σημάδια επίλυσης του θέματος, που με απασχολούσε. Εκείνο το πρωί οδηγούσα το αυτοκίνητο μου πηγαίνοντας στη δουλειά. Και ξαφνικά, μία νταλίκα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου έγραφε επάνω «Ι miss you» και ήταν η απάντηση για μία νέα αρχή με τον αγαπημένο μου.

Οι Άγγελοι μας μιλούν επίσης μέσω της ακοής μας που μπορεί να είναι συνομιλίες άλλων ανθρώπων, τραγούδια στο ραδιόφωνο ή ήχοι γύρω μας. Για παράδειγμα, ίσως σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε στη ζωή μας ή ζητώντας καθοδήγηση προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, όταν ξαφνικά ακούμε μια συνομιλία δίπλα μας, που απαντά στην ερώτησή μας. Όταν βρισκόμουν σε δίλλημα σχετικά με τον ποιον επαγγελματικό δρόμο είναι καλύτερο να ακολουθήσω, στη στάση που περίμενα το λεωφορείο, δύο κυρίες συζητούσαν για την επιτυχία κάποιου που άφησε τη διαφημιστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν για να ασχοληθεί με την διακόσμηση, που από πάντα του άρεσε.

Ακόμα – ακόμα και όταν και όταν είχα ξεμείνει από χρήματα, οι Άγγελοι ήταν εκεί με τις απαντήσεις τους. Και ενώ περίμενα 3 μήνες, από δύο πελάτες μου να εισπράξω χρήματα και πλέον είχα απογοητευτεί, η πινακίδα στο κατάστημα έγραφε, “all for you enjoy». Σε λίγα λεπτά χτύπησε το κινητό μου για να με ενημερώσουμε ότι τα χρήματα που περίμενα είχαν κατατεθεί ήδη στον λογαριασμό μου.  

Παρατηρώντας και τις αισθήσεις του σώματος μπορούμε να λάβουμε απαντήσεις από τους Αγγέλους. Μία καλή διάθεση μπορεί να αλλάξει άρδην όταν συναντούμε για πρώτη φορά ένα άτομο ή μπαίνουμε σε έναν καινούριο χώρο. Αν πηγαίνουμε σε λάθος κατεύθυνση, οι Άγγελοι θα μας μιλήσουν δυνατά μέσα από τα «συναισθήματα του εντέρου». Είναι πραγματικά οι Άγγελοί που μας στέλνουν προειδοποιητικά μηνύματα ότι αυτό το άτομο ή η κατάσταση, ή ο χώρος δεν είναι κατάλληλη για εμάς. Έμαθα να παρατηρώ περισσότερο το σώμα μου και καταλαβαίνω αν αισθάνομαι ηρεμία, ή άγχος ή φόβο, σε μία νέα κατάσταση. Μετά από μία μεγάλη δοκιμασία με την υγεία μου κατάλαβα ότι πρέπει να ακούω περισσότερο το σώμα μου, καθώς είναι και αυτός ένας τρόπος, που οι άγγελοι μου επικοινωνούν μαζί μας.

Βασίζομαι περισσότερο στη διαίσθησή μου, γιατί κατάλαβα ότι όλη η γνώση υπάρχει μέσα στη καρδιά μου. Όλοι μας γνωρίζουμε τι είναι κατάλληλο για εμάς, αλλά χρειαζόμαστε και μία καθοδήγηση. Κάθε φορά που είμαστε ήρεμοι και σκεφτόμαστε κάτι για το οποίο θέλουμε να λάβουμε απάντηση, έχει σημασία να παρατηρήσουμε τα συναισθήματά μας και τις αντιδράσεις μας. Αν αισθανόμαστε ενθουσιασμό ή αν νιώθουμε δυσάρεστα, είναι αγγελικά μηνύματα για να μας ενθαρρύνουν ή σε άλλες περιπτώσεις να μας προστατεύσουν.

Όλα γύρω μας είναι απαντήσεις στα ερωτήματα και τις ανησυχίες που έχουμε. Τα πάντα μας μιλούν συνεχώς. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις και λάθη. Κάθε άτομο που συναντάμε, κάθε αντικείμενο που βρίσκεται μπροστά μας, κάθε πόρτα που κλείνει ή ανοίγει στη ζωή, μας καθοδηγεί στο επόμενο βήμα της πορεία μας, για να έχουμε ότι ζητάμε. Έχουμε όλοι ένα σχέδιο ζωής και έναν σκοπό ζωής και οι άγγελοι μας είναι εκεί δίπλα μας, μας καθοδηγούν και μας παρηγορούν σε κάθε βήμα.

Μάρθα Τ.

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *