γυναίκα η κινητήριος δύναμη του άντρα

Στο κάθε τώρα σου, δημιουργείς μία νέα πραγματικότητα

Κοινοποίηση

Κάθε στιγμή, σε κάθε τώρα -αν το επιλέξεις- δημιουργείς μία νέα πραγματικότητα. Όλα αλλάζουν στο παρόν, καθώς το παρελθόν είναι απλά μία ανάμνηση και τίποτα περισσότερο.

Έχουμε μάθει ότι κάτι παρελθοντικό μπορεί να έχει επιπτώσεις και στο παρόν. Ο χρόνος όμως, δεν είναι γραμμικός. Αυτό που συνέβη στο παρελθόν σύμφωνα με τη κβαντική μέθοδο δεν μπορεί να επηρεάσει το παρόν ή και το μέλλον, αν εσύ δεν το επιτρέψεις.

Κάθε στιγμή σου στο τώρα είναι και μία νέα πραγματικότητα, που μπορείς να τη ζήσεις όπως εσύ θέλεις. Δεν χρειάζεται να πας πίσω στο παρελθόν για να αλλάξεις μία πραγματικότητα. Μπορείς να αλλάξεις, ότι θέλεις στο εδώ και στο τώρα.

Αν κάποιο περιστατικό έγινε πριν από λίγο δεν χρειάζεται να πίσω στο χρόνο για να το αλλάξεις. Μπορείς να κάνεις την αλλαγή που θέλεις στο τώρα. Το παρελθόν είναι μόνο στο μυαλό μας. Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον, καθώς το παρελθόν είναι μία σκέψη του μυαλού. Η μόνη σύνδεση με το παρελθόν είναι η ανάμνηση που έχεις ή μία σκέψη για το τι συνέβη.

Ο μόνος λόγος που θέλουμε να αλλάξουμε το παρελθόν είναι γιατί εστιάζουμε σε αυτό. Τα γεγονότα του παρελθόντος γίνονται μία μόνιμη εσωτερική κατάσταση σκέψεων και συναισθημάτων.

Θεωρούμε το παρελθόν ως αληθινό, καθώς πιστεύουμε ότι κάποια γεγονότα συνέβησαν. Αυτή η αντίληψη, εστιασμένη στα παρελθοντικά γεγονότα, δημιουργεί όμως, και την τωρινή μας πραγματικότητα. Στην ουσία, προσπαθώντας να αλλάξουμε το παρελθόν μένοντας σε αυτό είναι σαν να προσπαθούμε να ζούμε με αυτό.

Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις κάτι, που πλέον δεν σε εξυπηρετεί θα πρέπει να το αλλάξεις στο τώρα. Εστιάζοντας αυτή τη στιγμή σε μία νέα πραγματικότητα, που θέλεις να δημιουργήσεις, αλλάζεις ταυτόχρονα και το παρελθόν χωρίς να χρειάζεται να το «επισκεφτείς».

Μία εύκολη τεχνική, είναι να γράψεις σε ένα χαρτί τη νέα πραγματικότητά σου. Τι θέλεις και πώς νιώθεις έχοντας αυτά που θέλεις. Χρειάζεται να φτιάξεις ένα νέο story ζωής για να αντικαταστήσεις το προηγούμενο, που δεν σου αρέσει.

Πιθανά να βρεις δυσκολία στο να αλλάξεις κάτι, που το νιώθεις ως ήδη βιωμένο. Σε αυτή την περίπτωση, προσπάθησε να κάνεις ερωτήσεις στον εαυτό σου, μέχρι να καταλήξεις στη νέα πεποίθηση, που λέει ότι, αν το θέλεις μπορείς και να το έχεις.

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι απλό να αλλάξεις μία κατάσταση, που έχει εντυπωθεί μέσα σου ως αληθινή. Όμως αξίζει να προσπαθήσεις, με μικρά βήματα στην αρχή. Μπορείς να ξεκινήσεις με μία δήλωση «αφού το θέλω, ίσως και να μπορώ να το έχω». Μόλις αυτό, γίνει πεποίθηση έχοντας εντυπωθεί πλέον στο υποσυνείδητό σου, μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα, μέχρι να φτάσεις στην κατάσταση «και μόνο που το θέλω, το έχω ήδη!».

Γνώριζε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να φέρεις στη ζωή σου ότι επιθυμείς. Ακόμα κι αν έχεις μαλώσει με κάποιον, εστιάζοντας το τώρα και δημιουργώντας την κατάσταση που θέλεις να βιώνεις μαζί του, είναι πιθανό το άλλο πρόσωπο να μην θυμάται τη διαφωνία σας. Ξέρουμε ότι μπορεί να σου φανεί υπερβολικό αυτό, όμως όσα μοιραζόμαστε μαζί σου εδώ, είναι πρώτα βιωμένα από εμάς τους ίδιους.

Ακόμα και καταστάσεις που στο παρελθόν σε πλήγωσαν μπορούν να αλλάξουν και να δεις ή να μάθεις κάτι, που τελικά δεν ήταν όπως το πίστευες και το οποίο πραγματικά θα σε ανακουφίσει.

Μείνε στο παρόν και δημιούργησε, όλα όσα θέλεις να απολαμβάνεις.

Παρελθόν και μέλλον θα συντονιστούν με την εδώ και τώρα αλήθεια σου.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *