Θετικές δηλώσεις για την αγάπη του σώματος

Θετικές δηλώσεις για αγάπη του σώματος

Κοινοποίηση

Η αγάπη του σώματος μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα να καλλιεργηθεί, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη σχέση μας μαζί του.

Το να λέτε θετικές επιβεβαιώσεις στον εαυτό σας είναι ένα από τα καλύτερα και μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για το σώμα σας και να σας κάνει να πιστέψετε αυτό που λέτε. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τις επιβεβαιώσεις, είναι δηλώσεις που κάνετε σε μια προσπάθεια να αλλάξετε τη διαδικασία και τη συλλογιστική της ασυνείδητης σκέψης σας. Αυτές οι δηλώσεις είναι τολμηρές και γεμάτες δύναμη που βοηθούν να αλλάξετε τη σκέψη σας σε διαφορετική κατεύθυνση.

Οι επιβεβαιώσεις αναδεικνύουν τις αρνητικές, ασυνείδητες σκέψεις που έχουμε σχετικά με τον εαυτό μας. Μας αναγκάζουν να γνωρίσουμε τη διαδικασία σκέψης μας και να αντιμετωπίσουμε κάθε αρνητική πεποίθηση ε που πιθανότατα συνήθως αγνοούμε.

Εάν θέλετε να κάνετε τις θετικές επιβεβαιώσεις για την αγάπη του σώματος, συνιστάται αφιερώστε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας για να τις κάνετε και να τις ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας.

Δεδομένου ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πολλά πράγματα που πιθανώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιμείνετε. Αν νιώσετε ότι δυσφορείτε για κάποιες από τις θετικές δηλώσεις για την αγάπη του σώματος απλά χαλαρώστε και όταν νιώσετε ήρεμοι μπορείτε να κάνετε ένα ερώτημα προς τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε τις θετικές δηλώσεις μετά από προσευχή ή διαλογισμό. Λειτουργούν εξαιρετικά όταν το μυαλό έχει καθαρίσει από σκέψεις.

Όσο περισσότερο επαναλαμβάνετε τις θετικές δηλώσεις αγάπης για το σώμα σας, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται και τόσο περισσότερο αρχίζετε να αλλάζετε τις εσωτερικές σας πεποιθήσεις. Στα αποτελέσματα των θετικών δηλώσεων μπορεί να είναι εκτός από την ενίσχυση της αυτοαγάπης και η επιβεβαίωση από τους γύρω σας, σε σχέση με την εμφάνισή σας.

Όσοι έχουν ακολουθήσει το πρόγραμμα θετικών δηλώσεων για την αγάπη του σώματος για 21 συνεχόμενες μέρες, έχουν εισπράξει πληθώρα κολακευτικών δηλώσεων από τους γύρω τους.

Θετικές δηλώσεις για την αγάπη του σώματος

 • Το σώμα μου αξίζει αγάπη και σεβασμό.
 • Αγαπώ το σώμα μου όπως είναι τώρα.
 • Το φαγητό δεν είναι εχθρός και ευχαριστώ το φαγητό που με τρέφει.
 • Σε ευχαριστώ, σώμα, που με στηρίζεις κάθε μέρα. Πάντα με φροντίζεις τόσο καλά.
 • Η αξία μου δεν καθορίζεται από το βάρος μου. Εγώ ορίζω την αξία μου και τον τρόπο που οι άλλοι θέλω να με βλέπουν.
 • Είμαι όμορφος/ /όμορφη όπως είμαι τώρα.
 • Το σώμα μου είναι τέλειο με τον τρόπο που είναι και το τιμώ σε αυτήν την κατάσταση.
 • Είμαι άνετα στο δέρμα μου και αν υπάρχουν σημεία που θα ήθελα να ομορφύνω περισσότερο μπορώ να το κάνω.
 • Νιώθω μέσα στο σώμα μου και νιώθω άνετα για αυτό.
 • Η εικόνα του σώματός μου είναι η προτεραιότητά μου. Παίρνω τη σχέση μου με το σώμα μου σοβαρά και δεν επιτρέπω σε αρνητικές σκέψεις να με καθοδηγούν.
 • Οι απόψεις των άλλων για το σώμα μου δεν με επηρεάζουν.
 • Σώμα μου, υπόσχομαι να σε αγαπώ πάντα. Λυπάμαι που κάποιες φορές σε αντιμετώπιζα με αυστηρότητα. Σου ζητώ συγνώμη. Σε αγαπώ.
 • Φροντίζω το σώμα μου κάνοντας… (συμπλήρωσε αυτό που προτίθεσαι να κάνεις ή που ήδη κάνεις).
 • Η αγάπη γεμίζει κάθε κύτταρο του σώματός μου και νιώθω την αγάπη μέσα στο σώμα μου.

BluemindMagazine.com

Ακολουθήστε μας και στη σελίδα μας στο Instagram πατώντας εδώ

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *