Τα εμπόδια είναι το πνευματικό σου ξυπνητήρι

Τα εμπόδια είναι το πνευματικό σου ξυπνητήρι

Κοινοποίηση

Εάν αισθανθήκατε ότι είστε σε απελπιστική κατάσταση, από τα εμπόδια που παρουσιάζονται στη ζωή σας, τότε έχετε ενεργοποιήσει το πνευματικό σας ξυπνητήρι. Είναι η ώρα να ελέγξετε τις ξέφρενες σκέψεις που συμβαίνουν στο μυαλό σας.

Πολλοί άνθρωποι δεν λαμβάνουν την επιθυμία της καρδιάς τους, επειδή ακριβώς την επιθυμούν πολύ έντονα. Περισσότερο τη λαχταρούν και λιγότερο αισθάνονται ότι ήδη την έχουν ήδη λάβει.

Όταν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος με ή χωρίς την επιθυμία της καρδιάς σου, τότε αυτή θα εμφανιστεί ξαφνικά, γιατί κίνησε σε μία ανώτερη δόνηση που λέει «τα έχω όλα δεν με νοιάζει». Να νιώθεις ευτυχισμένος και κάτι χαρούμενο θα συμβεί. Νιώσε πλούσιος και ο πλούτος θα εκφραστεί στην εξωτερική πραγματικότητά σου.

Καθώς το πνευματικό ξυπνητήρι μπαίνει σε λειτουργία καταλαβαίνεις ότι τα εμπόδια της ζωής σου κάτι θέλουν να σου εμφανίσουν. Τα εμπόδια είναι εκεί για να γνωρίσεις την τελειότητά σου και τη δυνατότητα που έχεις να συνδέεσαι με τον πατέρα σου Θεό μέσα από το «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν».

Η εκπλήρωση περνά μέσα από τη συγχώρεση

Συγχωρήστε το άτομο ή τα άτομα που σας έχουν βλάψει, στέλνοντας τους αγάπη και καλή θέληση, λέγοντας, «τα συγχωρώ». Στη συνέχεια, θα δείτε ότι η όλη κατάσταση αλλάζει, γιατί η αγάπη είναι η εκπλήρωση του νόμου.

Οι φαινομενικοί εχθροί σας μετατρέπονται σε φίλους και, συνειδητά ή ασυνείδητα, εξυπηρετούν το Θείο Σχέδιο της ζωής σας.

Αν θέλετε να διαλύσετε το θυμό και τη δυσαρέσκεια μπορείτε για εκείνες τις στιγμές που νιώθετε εκτός ελέγχου να επαναλαμβάνετε το παρακάτω:

Το φως της Άπειρης Νοημοσύνης ρέει μέσα από τη συνείδησή μου, διαλύοντας όλο τον θυμό και τη δυσαρέσκεια. Είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου και με ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλοί πιστεύουν ότι αν μπορούν να ελέγξουν την ψυχραιμία τους ή να μην δείξουν θυμό, αρκεί. Στο υποσυνείδητό σας βρίσκονται τα αρνητικά γεγονότα και οι πεποιθήσεις, που εκφράζονται στην εξωτερική σας πραγματικότητα από αυτό μέσα από τις παλιές εμπειρίες σας στη ζωή.

Χρειάζεται να ανανεωθεί πλημμυρίζοντάς το με τις τέλειες ιδέες του Θεϊκού Εαυτού σας. Η αγάπη και η καλή θέληση σε όλους είναι ο στόχος. Δεν αρκεί να τους αγαπάς όλους, αλλά κάποιοι να μην σου αρέσουν. Το καθαρό υποσυνείδητο θέλει να μπορείς να τους αγαπάς όλους, ακόμα κι αυτούς που δεν σου αρέσουν.

Η εκπλήρωση της επιθυμίας από το Άπειρο Πνεύμα

Μόλις κάνετε το αίτημά σας, το Άπειρο Πνεύμα γνωρίζει τον τρόπο εκπλήρωσης. Μόνο η αμφιβολία, ο φόβος ή η ανησυχία κρατά μακριά το καλό σας. Ζήστε πλήρως στο υπέροχο τώρα, με χαρούμενη προσδοκία, γνωρίζοντας ότι ο Θεός είναι το Πώς, ο Θεός είναι το Πότε, και ο Θεός είναι το Πού.

Η ευλογία σας είναι ήδη εκεί, περιμένοντας να πιστεύετε ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί. Η ανησυχία και ο φόβος θα την απομακρύνουν. Όταν έχετε ξεπεράσει εντελώς τις ανησυχίες σας, δεν θα υπάρχει τίποτα που να παρεμβαίνει στην άμεση εκδήλωση κάθε καλού και τέλειου δώρου, για την επιθυμία της καρδιάς σας.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *