Tο 2020 Ferei Isxiri Kosmiki Energia

To 2020 φέρει ισχυρή κοσμική ενέργεια

Κοινοποίηση

Το 2020 μεταφέρει μία ισχυρή κοσμική ενέργεια, που όμοια της, έχουμε να δούμε εδώ και πολλά χρόνια και αυτό οφείλεται κυρίως στην ευθυγράμμιση του Πλούτωνα και του Κρόνου, η οποία κορυφώνεται τον Ιανουάριο του 2020.

Η ευθυγράμμιση αυτών των δύο πλανητών θα θέσει τον τόνο για ολόκληρο το έτος και η ψυχή μας, μαζί με τον πλανήτη Γη πρόκειται να μάθει, πως να εναρμονιστεί με αυτή την εξαιρετικά ισχυρή ενέργεια.

Υπάρχουν τόσες πολλές σημαντικές ευθυγραμμίσεις που συμβαίνουν το 2020, ωστόσο θα πρέπει να αναφερθούμε και στο πώς έγινε η προετοιμασία το 2019 για αυτό το νέο κύμα ενέργειας.

Αν πάρουμε τους πρώτους πέντε μήνες του 2019 από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο, η ώρα έχει επιταχυνθεί, καθώς βιώσαμε μια σειρά ισχυρών πλήρων σεληνών. Τον Ιανουάριο του 2019 είχαμε έκλειψη της Σελήνης, ακολουθούμενη από ένα τρίο των Super Moons.

Πιθανά να παρατηρήσατε ότι το 2019 είχε αρκετά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σας σχέσεις, με το ποιοι είστε και ποιοι είναι γύρω σας. Αρνητικές συζητήσεις πιθανά να οδήγησαν σε ένα νέο επίπεδο συνειδητότητας, που αφορά στο να ανακαλύψετε την αλήθεια σας και την πορεία, που θέλετε να χαράξετε στη ζωή σας. Καταστάσεις και πράγματα που κάποτε σας εντυπωσίαζαν και τα θαυμάζατε, φαίνεται ότι πλέον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Στη διάρκεια του 2019, η ενέργεια, μας οδηγούσε στο να απελευθερώσουμε τα πράγματα που μας βαραίνουν και μας κρατούν πίσω. Πεποιθήσεις και μπλοκαρίσματα γίνονταν πιο εύκολα κατανοητά, απ’ ότι άλλες χρονικές περιόδους.

Το 2019 ήταν μία χρονιά- ευκαιρία για να επιτρέψουμε σε όλα όσα γνωρίζαμε να καταρρεύσουν. Χρονιά για να παραδοθούμε στο ποιος Είμαι και όχι στο τι Έχω. Πρόκειται για την απόρριψη και απελευθέρωση όσων έχουμε πιστέψει, επιθυμήσει, ονειρευτεί ή θέλουμε. Πρόκειται για συνολική παράδοση.

Αυτό που έρχεται το 2020 είναι σαν μια τεράστια ευκαιρία να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα η συνειδητότητά μας. Η δόνηση του πλανήτη πρόκειται να μετατοπιστεί και να αυξηθεί και καθώς η ενέργεια αυτή πλησιάζει, η πνευματική μας ανάπτυξη θα επιταχυνθεί.

Το 2020 έρχεται για να μας δείξει, πως να ανέλθουμε από το σκοτάδι στο φως. Πρόκειται για μία ανύψωση τόσο υψηλή, που το σκοτάδι δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει μακριά. Είναι εξάλλου πολύ βαρύ για να αντέξει το νέο κύμα ύπαρξης.

Λίγες ώρες πριν τη αλλαγή του χρόνου, είναι η στιγμή για να απελευθερώσετε το παλιό και να σκεφτείτε τι θέλετε να βιώνετε στη νέα ενέργεια του 2020. Αποφασίστε να πάρετε το τιμόνι της ζωής σας στα χέρια σας και αφήσετε στο πίσω κάθισμα, ότι ενέργεια χαμηλής δόνησης, είχε κολλήσει επάνω σας: φόβος, αρνητικότητα, δράμα, επειδή δεν γνωρίζατε ότι μπορείτε να τα αποβάλλετε.

Όλα είναι έτοιμα για αναθεώρηση.

Αλλάζει ο κόσμος!

Αλλάζουμε εμείς!

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *