11/11/2020 Κάνε μία ευχή

11-11-2020 Κάνε μία ευχή!

Κοινοποίηση

Μέσα σε μία χρονιά που οι τυχερές μέρες φαντάζουν λίγες, η σημερινή μέρα 11 Νοεμβρίου 2020 είναι μία από τις πολύ τυχερές μέρες για να κάνεις μία ευχή. Η 11η Νοεμβρίου φέρνει μια ευκαιρία κάθε χρόνο για να ευθυγραμμιστούμε με την ενέργεια της αφθονίας, μέσω της πνευματικής σύνδεσης με το κβαντικό πεδίο, πραγματοποιώντας  μία  βαθιά προσωπική αφύπνιση.

Ο αριθμός 11 στην αριθμολογία αντιπροσωπεύει τις τεράστιες αλλαγές της ζωής και την πρόσβαση σε νέες δυνατότητες, που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη, την αφύπνιση και την πνευματική σύνδεση.  Η διπλή έκφραση αυτής της ενέργειας1111 στις 11 Νοεμβρίου δημιουργεί μια ισχυρή ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας και τους πνευματικούς σας στόχους.

Η ενέργεια της ημέρας μπορεί να μας ευθυγραμμίσει με τις βαθύτερες αλήθειες μας – και να μας βοηθήσει να σφυρηλατήσουμε νέους, πιο αυθεντικούς δρόμους για τον εαυτό μας, καθώς και να ανοίξουμε πόρτες σε άφθονες ευκαιρίες. Μία βαθιά μεταμορφωτική κατάσταση μπορεί να λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της 11/11, επιτρέποντας σε ότι έχουμε θαμένο μέσα μας (μία επιθυμία, ένα όνειρο, ένα μυστικό) να πάρει μία νέα μορφή ή και να λάβει ζωή.

Ο αριθμός 1111 μας δείχνει ότι είναι η ώρα να έρθουμε σε επαφή με το υποσυνείδητό μας, να συνδεθούμε με την πνευματική πηγή και να ανοίξουμε την καρδιά μας στην πιθανότητα επίτευξης των μεγαλύτερων ονείρων μας. Σκεφτείτε την 11η Νοεμβρίου ως μια πύλη για το άγνωστο κι εάν είστε αρκετά γενναίοι για να το περπατήσετε, θα μπορούσαν να σας περιμένουν όλα τα είδη ανταμοιβών.

Πώς να συντονιστείτε με την ενέργεια της ημέρας 1111;

Αρχίστε να σκεφτείτε πραγματικά τι θέλετε χωρίς να βάλετε όριο σε όσα επιθυμείτε. Θυμηθείτε να είστε όσο το δυνατόν πιο σαφείς σε ότι ζητάτε. Δηλώστε την πρόθεσή σας στο Πεδίο και τους λόγους για τους οποίους θέλετε να λάβετε αυτό που ζητάτε.

Νιώστε ότι το ήδη λαμβάνετε αυτό που ζητάτε και παρατηρήστε τα συναισθήματά σας. Ότι και να ζητήσετε δεν είστε χωριστά από αυτό. Είναι εκεί, τώρα, μαζί σας, εκδηλωμένο. Πώς αλλάζει η συμπεριφορά σας; Τί κάνετε πλέον διαφορετικά; Τί αντίκτυπο έχει στον κόσμο η υλοποιημένη σας πρόσθεση;

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι σαν το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν. Όνειρα και ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, θέτοντας την πρόθεσή μας με εμπιστοσύνη και βιώνοντας το γεγονός ως ήδη υλοποιημένο.

Μπείτε στην ενέργεια της ημέρας με πίστη, ότι αξίζετε να ζήσετε αυτό που ονειρεύεστε.

Bluemind Magazine

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *