πύλη 1111 διαλογισμος

Πύλη 1111 διαλογισμός

Κοινοποίηση

Η 11η Νοεμβρίου είναι μια ιδανική μέρα για να εκδηλώσετε αυτό που θέλετε να φέρετε ή να απελευθερώσετε από τη ζωή σας ότι δεν σας εξυπηρετεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πιο αληθινές επιθυμίες της καρδιάς και της ψυχής σας ακούγονται και εκχωρούνται.

Μερικοί άνθρωποι βλέπουν τη δύναμη της πύλης 1111 ως ευκαιρία να κάνουν νέα ξεκινήματα, και αυτός ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο τρίτο σας μάτι και να είστε περισσότερο δημιουργικοί στον οραματισμό σας.

Θα σας προτείναμε πριν ξεκινήστε να κάνετε τoν παρακάτω διαλογισμό να έχετε φροντίσει να αποφορτίσετε το σώμα σας και το μυαλό σας με μερικές ασκήσεις yoga, ή λίγο περπάτημα, ή κάποιες απλές ασκήσεις γυμναστικής με έμφαση στο άνοιγμα του θώρακα (τσάκρα της καρδιάς). Μερικές απλές διατάσεις των χεριών είναι μια χαρά.

Ο διαλογισμός που ακολουθεί θα ενεργοποιήσει τη διαίσθηση και τη σοφία σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τον δημιουργικό εαυτό σας, από όπου ξεκινούν τα πάντα και στον οποίον καταλήγουν. Θα δώσετε χώρο να λάβετε περισσότερα και θα επιτρέψετε στην ανώτερη ευφυΐα σας να δώσει τις κατάλληλες λύσεις μέσα από ένα ονειρικό ταξίδι με εικόνες και χρώματα.

Φροντίστε να έχετε τουλάχιστον 30 λεπτά στη διάθεσή σας, χωρίς να σας ενοχλήσει κανείς. Καθίστε στο πάτωμα ή και σε μία καρέκλα με όρθια την σπονδυλική σας στήλη.

Μπορείτε να συνοδέψετε τον διαλογισμό σας με αυτή τη μουσική, αν το θέλετε.

Κλείστε τα μάτια και αναπνεύστε βαθιά και ήρεμα. Μείνετε σιω­πηλοί. Διώξτε κάθε ένταση από το πρόσωπο και το σώμα.

Βάλτε το δεξί σας χέρι πάνω στο στομάχι και νιώστε την εισπνοή και την εκπνοή. Μείνετε για λίγα λεπτά στην παρατήρηση της αναπνοής, νιώθοντας το χέρι σας να ακολουθεί τοβ ρυθμό. Αυτό θα χαλαρώσει ακόμα περισσότερο.

Τώρα, με ηρεμία, συγκεντρώστε την προσοχή σας πίσω από τα κλειστά σας βλέφαρα, στο σημείο που βρίσκεται στο 3ο μάτι, ανάμεσα στα φρύδια. Απολαύστε το σκοτά­δι που υπάρχει εκεί. Συνεχίζετε να εστιάζετε στο σημείο και πιθανά κάποιες εικόνες να δημιουργηθούν.

Χρώματα, φως, μορφές ότι κι αν είναι απλά παρατηρήστε το. Συνεχίστε να αναπνέετε βαθιά.

Κάθε φορά, που ο νους φεύγει από την εστίασή σας επιστρέψτε την προσοχή σας στην αναπνοή σας.

Δηλώστε με εμπιστοσύνη «ότι κι είναι αυτό που παρατηρώ έχει αγάπη» και παραμείνετε να παρατηρείτε νέες εικόνες που δημιουργούνται, αλλά και τα συναισθήματά σας. Πιθανά να νιώσετε την ανάγκη να χαμογελάσετε από χαρά. Αν ναι, κάντε το.

Δηλώστε άλλη μία φορά «τώρα γνωρίζω ότι είμαι φροντισμένος/η και είμαι ανοικτός/ή να λάβω τα δώρα που θέλω» Θέστε ένα ερώτημα ή μία πρόθεση και παρατηρήστε τις εικόνες. Μην προσπαθήσετε να τις εξηγήσετε για να αποκρυσταλλώσετε μία απάντηση. Απλά παρατηρήστε.

Τώρα οραμστιστείτε μία όμορφη φωτεινή, χρυσή πύλη να δημιουργείται μπροστά σας. Γνωρίζετε ότι πίσω από αυτή την πύλη όλες οι προθέσεις σας, υπάρχουν ήδη υλοποιημένες. Περάστε την πύλη και παρατηρείστε τι υπάρχει γύρω σας. Δείτε ένα ζευγάρι από περιστέρια να έρχονται προς το μέρος σας και να κάθονται απαλά στα χέρια σας, αφήνοντας αυτό που θέλετε περισσότερο από όλα. Ευχαριστήστε τα που σας το φέρανε και αφήστε τα να πετάξουν ψηλά. Δείτε τα να πετούν αρμονικά. Μείνετε να παρατηρείτε το πέταγμά τους.

Όποτε νιώσετε έτοιμοι, πάρτε μερικές ήρεμες, βαθιές ανάσες και επιστρέψτε στο φυσικό χώρο, από όπου ξεκινήσατε τον διαλογισμό. Ανοίξτε τα μάτια σας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα σήμερα 11/11/2020, αλλά και κάθε μέρα σε όλη τη ζωή σας κάθε ευχή σας να γίνεται πραγματικότητα!

#Blueminders

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *