Αυξήστε τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας

Αυξήστε τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας

Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήστε τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας;

Το σπίτι  μας χρειάζεται να είναι το μέρος που αγαπάμε, όπου μας αρέσει να ξυπνάμε, να ξεκουραζόμαστε και να χαιρόμαστε όταν επιστρέφουμε σε αυτό. Ειδικά αυτή την περίοδο που χειμωνιάζει σιγά- σιγά, θα πρέπει να φροντίσουμε το σπίτι μας ώστε να περάσουμε έναν, όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο χειμώνα.

Εάν θέλετε να περισσότερη θετική ενέργεια στο χώρο διαβίωσης δημιουργώντας ένα ευτυχισμένο, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον, τότε δεν υπάρχει καλύτερο τρόπος για να ξεκινήσετε εφαρμόζοντας τα παρακάτω tips.

1. Ανανεώστε τις ντουλάπες σας στην κρεβατοκάμαρα σας

Τώρα που είναι η εποχή να μαζέψετε τα καλοκαιρινά και να κατεβάσετε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας είναι μία ευκαιρία να αδειάσετε τις ντουλάπες. Καθαρίστε την ντουλάπα σας εσωτερικά με νερό και αμμωνία. Αφήστε ανοιχτά τα φύλλα της ντουλάπας και λιβανίστε τον εσωτερικό χώρο καίγοντας, φύλλα λεβάντας και φασκόμηλου.

Στη συνέχεια τοποθετήστε μόνο όσα πράγματα χρειάζεστε και πιστεύετε ότι θα τα χρησιμοποιήσετε το επόμενο καλοκαίρι ή το επόμενο χρονικό διάστημα.

ananeoste tin ntoulapa sas
2. Καθαρίστε όλα τα ντουλάπια του σπιτιού σας

Με τον ίδιο τρόπο που ανανεώσατε την ενέργεια στην ντουλάπα σας θα καθαρίσετε και όλους τους αποθηκευτικούς χώρους του σπιτιού σας. Η καλή ενέργεια στους χώρους φύλαξης είναι το ίδιο σημαντική με την ενέργεια των χωρών που χρησιμοποιούμε για να φάμε, να κοιμηθούμε, να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

3. Καλωσορίστε θετικά κάθε καινούριο που μπαίνει στο σπίτι σας

Η κεντρική είσοδος του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση καθώς αντιπροσωπεύει τον πλούτο. Καθαρίστε σχολαστικά την εξώπορτα σας. Τα αειθαλή φυτά που παραμένουν πράσινα όλο τον χρόνο, είναι ιδανικά φυτά για την πόρτα σας. Τοποθετήστε ένα όμορφο πράσινο φυτό στην κεντρική είσοδο του σπιτιού σας.

4. Στο χωλ βρίσκονται οι ευκαιρίες

Βεβαιωθείτε ότι το χώλ σας, ο πρώτος χώρος που εισέρχεται κάποιος στο σπίτι σας, διατηρείται τακτοποιημένος, έτσι ώστε η ενέργεια να μπορεί να κυκλοφορεί. Τοποθετήστε παλτά και παπούτσια μέσα σε ένα κλειστό ντουλάπι, ώστε να μην σταματούν την ενέργεια. Για να ενεργοποιήσετε το ευεργετικό chi στο χώρο, τοποθετήστε έναν όμορφο καθρέφτη και φρέσκα λουλούδια. Τα φρέσκα λουλούδια ανεβάζουν αμέσως την ενέργεια του σημείου.

thetiki energeia stin koyzina
5. Η κουζίνα είναι ο χώρος της καλής διατροφής

Η κουζίνα είναι ένας ζωτικός χώρος καθώς η ενέργειά της αντιπροσωπεύει τροφή και σχέση αρμονίας για τους κατοίκους του σπιτιού. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τοποθετήσει τον νεροχύτη ακριβώς απέναντι από τη συσκευή της κουζίνας. Αυτή η διαρρύθμιση μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες μεταξύ ζευγαριών, καθώς δημιουργεί την αντίθεση μεταξύ νερού και φωτιάς.

Για την κουζίνα σας επιλέξτε φωτεινά χρώματα, αποφεύγοντας το κόκκινο, που αντιπροσωπεύει τη φωτιά.

Διατηρήστε την κουζίνα σας τακτοποιημένη με καθαρές όλες τις επιφάνειες της όπως το ίδιο καθαρό πρέπει να είναι και το δάπεδό της. Η ακαταστασία της κουζίνας εμποδίζει την αφθονία.

saloni simeio ploutou sto spiti sas 1
6. Σαλόνι, ένα ακόμη σημείο πλούτου για το σπίτι σας

Βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα για το σαλόνι είναι ανάλογα με το χώρο. Ούτε πολύ μεγάλα, ούτε μικρά αφήνοντας τον χώρο άδειο. Προσπαθήστε να μην φράζετε τις μπαλκονόπορτες με έπιπλα. Για να ενεργοποιήσετε την ενέργεια του πλούτου, τοποθετήστε μια λάμπα στη γωνία του δωματίου, διαγώνια απέναντι από την μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο του δωματίου.

Αν στον ίδιο χώρο με το σαλόνι βρίσκεται και η τραπεζαρία βελτιώστε την ενέργεια σε αυτόν τον χώρο, τοποθετώντας έναν καθρέφτη στον τοίχο και να αντικατοπτρίζει το τραπέζι φαγητού για διπλασιασμό των αγαθών. Επίσης, φροντίστε στο χώρο να έχετε φρέσκα λουλούδια.

krevatokamara gia armonikes sxeseis
7. Κρεβατοκάμαρα, το σημείο που μας αναζωογονεί

Για να ενθαρρύνετε έναν ξεκούραστο ύπνο, τα υπνοδωμάτια πρέπει να έχουν ανοιχτόχρωμο ουδέτερο χρώμα σε ήπιες αποχρώσεις του πράσινου, που είναι το χρώμα του τσάκρα της καρδιάς. Τα κρεβάτια πρέπει να έχουν κεφαλάρι και να τοποθετούνται με το κεφαλάρι να ακουμπά σε συμπαγές τοίχο.

Στην ιδανική περίπτωση, το κρεβάτι δεν πρέπει να ευθυγραμμίζεται με την πόρτα του υπνοδωματίου. Τοποθετήστε κομοδίνα και στις δύο πλευρές του κρεβατιού για υποστήριξη. Τοποθετήστε στρογγυλά φωτιστικά και ελαφριά αρωματικά κεριά στο κομοδίνο για να συντονιστείτε στην ενέργεια του ρομαντισμού.

Αδειάστε το χώρο κάτω από κρεβάτι για να ρέει η ενέργεια και διατηρήστε το χώρο τακτοποιημένο, ακόμα και την ώρα που κοιμάστε. Μία κρεβατοκάμαρα που δεν έχει πεταμένα ρούχα στο πάτωμα ή στις καρέκλες βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας και στην αρμονική ζωή των ζευγαριών.

Καθαρίστε ενεργειακά την κρεβατοκάμαρα σας πριν πάτε για ύπνο αφήνοντας να καεί σε ένα ρεσώ λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας και βανίλιας.

8. Το μπάνιο συγκρατεί τον πλούτο

Το μπάνιο πρέπει πάντα να διατηρείται καθαρό με την πόρτα κλειστή, όπως και το καπάκι τουαλέτας. Αυτή είναι η περιοχή όπου ο πλούτος μπορεί να αποστραγγιστεί σαν το νερό που κυλά, γι ‘αυτό τοποθετήστε μερικά φυτά εδώ. Τα φυτά κρατούν νερό για να αναπτυχθούν γεγονός, που επιβραδύνει τη ροή του πλούτου που εξαντλείται.

balcony to simeio tou mellontosjpg
9. Το μπαλκόνι ή ο κήπος σας αντιπροσωπεύει το μέλλον σας

Τα εξωτερικά σημεία του σπιτιού αντιπροσωπεύουν το μέλλον. Διατηρήστε τους χώρους καθαρούς. Οραματιστείτε για κάθε εποχή πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας και αντίστοιχα φροντίστε να το «φέρετε» στο μπαλκόνι ή το κήπο σας με φυτά αλλά και αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν την αγάπη, την αφθονία, τη γαλήνη. Αυτοσχεδιάστε με χρώματα σε γλάστρες, παρτέρια και λουλούδια.

10. Κάθε χώρος του σπιτιού σας είναι οι άνθρωποι που μένουν σε αυτό

Ο συχνός οραματισμός του σπιτιού σας και των κατοίκων του σε κατάσταση ηρεμίας, αγάπης, υγείας, αφθονίας, αυξάνει τη δόνηση του χώρου. Το σπίτι σας δεν είναι άψυχο. Έχει ενέργεια η οποία επηρεάζεται από τα συναισθήματα των ανθρώπων, που κατοικούν σε αυτό. Φροντίστε να στέλνετε κύματα θετικής ενέργειας σε όλα τα μέλη του σπιτιού σας, αλλά και στο ίδιο σας το σπίτι, ακόμα κι αν δεν είστε εκεί.

Bluemind Magazine

Κάντε Like! στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *