Μίλησε στον Ανώτερο Εαυτό σου

Μίλησε στον Ανώτερο Εαυτό σου

Κοινοποίηση

Δεν είσαι μόνος. Έχεις σε όλες τις ζωές που έχεις περάσει, τον Ανώτερο Εαυτό σου. Αυτός έχει όλη τη γνώση όλων των ζωών που έχεις ζήσει. Είναι η σύνδεσή σου με το Όλον. Γνωρίζει κάθε πτυχή κάθε ζωής σου. Είναι ένα σύστημα γνώσης και σοφίας.

Όταν είσαι μπροστά σε μία δυσκολία μπορείς να του μιλήσεις. Μπορείς να του ζητήσεις καθοδήγηση για το τι είναι καλό να κάνεις. Ζεις κάθε μέρα μαζί του και δεν είναι κάτι έξω από εσένα. Είναι μέσα σου και καθώς έχει την εικόνα των πάντων μπορεί – αν αφεθείς- να σε καθοδηγήσει σωστά.

Μίλησε στον Ανώτερο Εαυτό σου απλά σαν είναι κάποιος άλλος άνθρωπος απέναντί σου. Δεν είναι κάποιος άλλος φυσικά, αλλά η δική σου πολυδιάστατη ύπαρξη. Έχοντας φτάσει εδώ, έχεις περάσει από πολλές ζωές. Εσύ δεν τις θυμάσαι, αλλά η γνώση είναι πάντα εκεί και την έχει ο Ανώτερος Εαυτός σου. Και είναι αυτός που σε συνδέει με την αιώνια ψυχή.

Ο Ανώτερος Εαυτός είναι μία προίκα, που κουβαλάς από πάντα και σε φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμα κι αν δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί του. Είναι το κομμάτι του Θεού που έχει το δικό σου πρόσωπο. Δεν είναι κάτι πάνω από εσένα, όμως δονείται σε υψηλότερες συχνότητες από το φυσικό σου σώμα.

Βλέποντας, ακούγοντας, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις μέσα από τον Ανώτερο Εαυτό σου νιώθεις γαλήνη, ηρεμία, χαρά και την περιέργεια ενός μικρού παιδιού. Κάθε μέρα μπορείς να κρατιέσαι από το χέρι του Θεού και να προχωράς.

Πόση γαλήνη και ισορροπία μπορείς να νιώσεις, γνωρίζοντας ότι κάθε μέρα και κάθε στιγμή έχεις δίπλα σου έναν πιστό φίλο που σε συνδέει με τον Δημιουργό σου; Είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου αυτός ο υπέροχος φίλος σου, που μπορεί να αναλάβει δράση αν μείνεις λίγο πίσω και απλά ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου.

Μαζί του θα μάθεις περισσότερα για την ενέργειά σου και τη δύναμη που έχεις να επιλέγεις την ομορφιά στη ζωή σου.  Ο Ανώτερος σου Εαυτός θα σε καθοδηγήσει ώστε να μάθεις να μιλάς στα κύτταρά σου και να γειώνεις την υγεία, την αφθονία, την αγάπη και να λαμβάνεις καθοδήγηση από το σώμα σου.

Γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές σε αγχώνουν σκέψεις για το πώς θα πάνε τα πράγματα, νιώθοντας μέρος μίας παγκόσμιας χαοτικής κατάστασης. Είναι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να πιστεύεις στην αγάπη, να ελπίζεις για αυτή, ώστε να τη δεις εκδηλωμένη στη ζωή σου και σε αυτόν τον κόσμο.

Το να είσαι σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σου θα δημιουργήσει ισορροπία μέσα σου και θα σε βοηθήσει και στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν έχεις τσακωθεί με κάποιον μίλα στον Ανώτερο Εαυτό του. Όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με όλους μέσω αυτού του συστήματος της Ανώτερης Ευφυΐας και Αγάπης. Αν έχεις κάνει κάπου λάθος καταρχήν συγχώρεσε τον εαυτό σου, όπως θα έκανε και ο Ανώτερος Εαυτός σου.

-Ανώτερε Εαυτέ μου δείξε μου με ξεκάθαρα σημάδια τα οποία μπορώ να κατανοήσω, πώς είναι να με καθογηγείς εσύ; Δείξε μου τους τρόπους να σε νιώθω περισσότερο στην εδώ ζωή μου.

Μίλησε μαζί του…

Σε ακούει με πολλή αγάπη…

#Blueminders

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο instagram

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *