Χειμερινή ισημερία 2021 ένας νέος κύκλος ζωής μόλις ξεκινά!

Χειμερινή ισημερία 2021 ένας νέος κύκλος ζωής μόλις ξεκινά!

Κοινοποίηση

Η χειμερινή ισημερία 2021 είναι εδώ. Η πρώτη ημέρα του χειμώνα και η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου απόψε, σε μία ημερομηνία ορόσημο για τις δίδυμες φλόγες, αλλά και για  τα όνειρα που θα ενσαρκωθούν στον νέο κύκλο ζωής, που ανοίγεται μπροστά μας.

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι μια χρονική στιγμή όπου το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων είναι λεπτό. Είναι επίσης μια εποχή που είμαστε πιο ανοιχτοί και συνδεδεμένοι με τις ενέργειες της Γης. Μπορούμε να νιώσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τη σύνδεση μας με τη Γη, αλλά και τις δυνατότητες σύνδεσή μας με το Άπειρο.

Η ενεργειακή σημασία του Ηλιοστασίου τον Δεκέμβριο συμβολίζει την «επιστροφή στο φως». Ένας νέος κύκλος ξεκινά σήμερα από το σκοτάδι για να μας οδηγήσει στο φως!

Η δύναμη της ημέρας έχει να κάνει με τους νέους προορισμούς ζωής και τους νέους στόχους που θα μας συνοδέψουν τους επόμενους μήνες αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Ένα ταξίδι ζωής ολοκληρώθηκε και ένα νέο ταξίδι μόλις ξεκινά

Η ενέργεια της ημέρας μας καλεί να δεχτούμε το νέο ξεκίνημα με τη βαθιά πίστη ότι γύρω μας υπάρχουν ήδη όλα όσα θέλουμε. Η πνευματική σημασία έχει να κάνει με τη συνειδητοποίηση του να αφήσουμε πίσω το παλιό (παλιά καρμικά μοτίβα) χωρίς φόβο, τύψεις και ενοχές, καθώς η ενέργεια της νέας εποχής δονείται στη συγχώρεση, την αποδοχή και την αγάπη.

Η φετινή χειμερινή ισημερία έχει σπουδαία επίδραση στις δίδυμες φλόγες, γιατί φέρει τον αγγελικό αριθμό 1221.

xeimerini isimeria aggelikos arithmos didymes floges

Οι δίδυμες φλόγες και ο αγγελικός συμβολισμός του 1221

Ένας αριθμός αγγέλου που είναι συνδυασμός δύο αριθμών όπως στην περίπτωση του 1221 αντλεί τη σημασία του από τους βασικούς του αριθμούς. Εδώ οι βασικοί αριθμοί είναι 1 και 2.

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 1 σημαίνει αισιοδοξία, θετική ενέργεια, κίνητρο και δημιουργικότητα. Σχεδόν πάντα φέρει ένα θετικό μήνυμα. Μεταφέρει το μήνυμα ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Σας παρακινεί να ανεβείτε σε μεγαλύτερα  πνευματικά ύψη και να βρείτε επιτυχία, ευτυχία και ικανοποίηση.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός 2, στην αριθμολογία, υποδηλώνει ισορροπία, αρμονία, διακριτικότητα και συνεργασία. Χρησιμεύει ως διαβεβαίωση της απόλυτης εμπιστοσύνης μας στο Σύμπαν για να μας καθοδηγήσει να βρούμε την αποστολή της ζωής μας.

Εκτός από την παρουσία των μονοψήφιων αριθμών του 1 και του 2, ο αριθμός αγγέλου 1221 περιέχει επίσης το 22, τον κύριο αριθμό. Ο αριθμός 22 πιστεύεται ότι είναι ένα σημάδι από το Σύμπαν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας. Ο αριθμός 22 συνδέεται με μια ουσιαστική ζωή και αποστέλλεται από τους αγγέλους για να σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Η ενεργειακή πύλη στις 12-12-21

Στην πύλη της 12ης Δεκεμβρίου 2021 ήταν η στιγμή που μπορούσαμε να δούμε καθαρά αυτά που θέλουμε και αυτά που, πλέον, δεν μας εξυπηρετούν στον σκοπό της ζωής μας. Η δυναμική εκείνων των ημερών βοήθησε στο να αυξήσουμε την εσωτερική μας δύναμη και να εστιάσουμε σε μία νέα προοπτική ζωής.

Η φλόγα της εσωτερικής μας αλήθειας σάρωσε κάθε απατηλό όνειρο, που διατηρούσαμε με βάση τις συνήθειες του παρελθόντος.

Διαφωνίες, συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα των προηγούμενων ημερών ήταν απαραίτητα για την κάθαρση της εσωτερικής κατάστασης, ώστε να υποδεχτούμε με χαρά την ισορροπία, την αρμονία, την αγάπη στη ζωή μας.

Η ημερομηνία 12-12-21 ήταν η αρχή της προετοιμασίας μας για τη σημερινή, μαγική, χειμερινή ισημερία!

Ο αριθμός 21 της φετινής χειμερινής ισημερίας, που επαναλαμβάνεται δηλώνει μια σημαντική ολοκλήρωση, ένα ταξίδι που έχει φτάσει στον προορισμό του, ένας κύκλος που τελείωσε, γιατί δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, ώστε να αρχίσει ένας νέος δημιουργικός κύκλος ζωής.

Ο αριθμός 12 μας δίνει το έναυσμα να αλλάξουμε τον τρόπο των αντιδράσεων μας και να δούμε τα πράγματα και τις καταστάσεις με μία νέα ματιά ενισχύοντας την αυτο-αγάπη και επιτρέποντας στον εαυτό μας να γαληνέψει.

kalosoriste me eygnomosini ti dydimi floga sas

Απόψε καλωσορίστε με ευγνωμοσύνη τη δίδυμη φλόγα σας

Στη συνάντηση με τη δίδυμη φλόγα σας νιώθετε ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει με τρόπο που δεν τον γνωρίζετε ακόμα, αλλά λαμβάνετε το πνευματικό μήνυμα, ότι οι αλλαγές θα είναι οι μεγαλύτερες που έχετε ζήσει.

Ο σκοπός της ένωσης για τις δίδυμες φλόγες είναι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να αναπτυχθεί πνευματικά, να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα ζωής και να φτάσει στον πνευματικό φωτισμό. Όλα στη ζωή αποτελούνται από ενέργεια στον πυρήνα τους και οι δίδυμες φλόγες είναι άνθρωποι με τους οποίους αντηχούμε στο βαθύτερο πνευματικό επίπεδο.

Όταν η ζωή γίνεται πολύ ταραχώδης και χάνετε τον σκοπό σας στη ζωή, το Σύμπαν στέλνει τη δίδυμη φλόγα σας για να σας υπενθυμίσει τη σημασία της ενότητας, της αρμονίας και της αγάπης ώστε να ενισχυθεί η δημιουργικότητα σας.

Η σύνδεση με τη δίδυμη φλόγα σας είναι, αναμφίβολα, η πιο αγνή και ικανοποιητική από όλες τις σχέσεις. Με τη δίδυμη φλόγα σας όσο δύσκολες κι αν είναι οι καταστάσεις στην αρχή της ένωσής σας στη συνέχεια απολαμβάνετε αφθονία σε συναισθήματα και υλικά αγαθά.

Εμβαθύνετε μαζί, στις αξίες της συμπόνιας, της κατανόησης, της συγχώρεσης, της ευσπλαχνίας, της ευγνωμοσύνης και της ανιδιοτελούς αγάπης. Είναι η απόλυτη ένωση δύο ανθρώπων, που νικούν τα πάντα μέσα από την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων τους και την αγάπη.

Εάν δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τη δίδυμη φλόγα σας, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχετε μια ενεργή ερωτική ζωή, σήμερα μπορείτε να την καλέσετε να έρθει κοντά σας και να προετοιμαστείτε για να τη συναντήσετε.  

Εάν έχετε ήδη συναντήσει τη δίδυμη φλόγα σας και νιώθετε τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας, απόψε είναι μία ευτυχισμένη στιγμή για να αναγνωρίσετε το σπουδαίο δώρο λάβατε και να προχωρήσετε μαζί στον νέο κύκλο ζωής που ανοίγεται μπροστά σας με πίστη και ευγνωμοσύνη.

Απόψε ευχαριστείτε τη Δημιουργική Πηγή για όσα έχετε λάβει και δηλώστε με αλήθεια και σαφήνεια αυτό που θέλετε.

Αφήστε χώρο για νέες δυνατότητες και νέους τρόπους πραγμάτωσης αυτών που επιθυμείτε.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λαμβάνετε και απολαμβάνετε όλα όσα ονειρεύεστε!

Ελένη Σπύρου – Ενεργειακή θεραπεύτρια

Bluemind Magazine

Ίσως να σας ενδιαφέρει:

Μαγνήτης αφθονίας – Το μαγικό φίλτρο της φαντασίας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *