οι 4 νόμοι μεταμορφωσης των σχεσεων

Οι 4 νόμοι μεταμόρφωσης των σχέσεων μας

Κοινοποίηση

Θέλετε σχέσεις που κάνουν την καρδιά σας να πετά από χαρά και δημιουργούν ισχυρότερες συνδέσεις;

Σε αυτό το άρθρο μας θα μάθετε πώς να βελτιώσετε ριζικά την υγεία και τις σχέσεις σας φέρνοντας θετικά άτομα και καταστάσεις στη ζωή σας. Η γνώση της ενέργειας μπορεί να μεταμορφώσει την ικανότητά σας να χτίσετε θετικές σχέσεις και να αποτρέψετε τη μοναξιά και την κούραση.

Νόμος 1: Προσελκύουμε αυτό που είμαστε

Όσο πιο θετική ενέργεια εκπέμπουμε, τόσο περισσότερη λαμβάνουμε. Η αγάπη προσελκύει την αγάπη. Η γκρίνια προσελκύει γκρίνια. Το πάθος προσελκύει πάθος. Η οργή προσελκύει την οργή.

Ορίστε τι σημαίνει για εσάς το θετικό και τι δεν είναι θετικό για σας όσον αφορά τη στάση και τη συμπεριφορά. Σκεφτείτε τι εκτιμάτε περισσότερο στον εαυτό σας ή σε άλλους. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενισχύσετε αυτά τα χαρακτηριστικά στον εαυτό σας και να προσελκύσετε τα ίδια.

Άσκηση για ανανέωση των σχέσεων

Προσδιορίστε τις καλύτερες ιδιότητές σας και προβάλλετε τις στον κόσμο. Πριν συναντήσετε νέα άτομα ή πάτε κάπου για πρώτη φορά, αποφασίστε ότι δεν πρόκειται επικεντρωθείτε στην ανασφάλεια ή το φόβο της αποδοχής. Δείξτε την αυθεντικότητά σας την ευαισθησία, τη συμπόνια ή το χιούμορ σας. Εμπιστευτείτε τη θετική ενέργεια μέσα σας.

Νόμος 2: Η διαίσθηση μας οδηγεί σε έξυπνες επιλογές

Οι σχέσεις είναι δύσκολες και πολλές φορές μπορεί να μην βλέπουμε τις καταστάσεις καθαρά.  Έχουμε μάθει να βγάζουμε συμπεράσματα από τα επιφανειακά δεδομένα όπως, πόσο ωραίος φαίνεται κάποιος, τη βιτρίνα που έχει δημιουργήσει γύρω του, τον τρόπο που αλληλεπιδρά μαζί μας. Αλλά σύμφωνα με τον πρώτο νόμο τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν γνωρίζεται πως νιώθετε εσείς μέσα σας και ποιος είστε, τότε θα έχετε τη διαίσθηση να αναγνωρίσετε τα όμοια χαρακτηριστικά σας και στους άλλους.. Σεβαστείτε τις διαισθήσεις σας σχετικά με τις σχέσεις και προσδιορίστε εκείνες, που επισημαίνουν συμβατές αντιστοιχίσεις.

Άσκηση – Πώς να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας;

Αυτό που μπορεί να κρύψει την αληθινή εικόνα είναι το άγχος ή η έντονη σεξουαλική έλξη. Όταν γνωρίζετε κάποιον προχωρήστε αργά, έως ότου λάβετε μια πιο έντονη διαισθητική ανάγνωση.

Συντονιστείτε. Επιλέξτε μια σχέση ή κατάσταση που χρειάζεται διευκρίνιση – ίσως έχετε μπερδευτεί με μια φιλία που ξεκίνησε πρόσφατα ή με ένα πρόσωπο που δεν σας εκφράζει τα συναισθήματα του. Απομακρύνετε το πέπλο του μυστηρίου με τα κριτήρια διαίσθησής σας. Μείνετε κάπου λίγο ήρεμος. Κλείστε τα μάτια σας και φέρτε το πρόσωπο του ανθρώπου σας ενδιαφέρει νοητά στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τώρα στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς: Νιώθετε ταραγμένος και νευρικός ή θετικά ενεργοποιημένος και ασφαλής;

Συντονιστείτε με τις δονήσεις της παρατήρησης χωρίς κριτική. Η ανασφάλεια, το εγώ, η λαγνεία ή το πείσμα μπορούν να κρύψουν την βέλτιστη κρίση σας. Εάν για ένα άτομο αισθάνεται απόλυτα θετικά, εξερευνήστε τις δυνατότητες μαζί του. Εάν τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, πάρτε λίγο χρόνο και περιμένετε. Εάν το μόνο που αισθάνεστε είναι αρνητικό, βρείτε το θάρρος να απομακρυνθείτε, ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστική σας φαίνεται η επιλογή.

Νόμος 3: Το να βλέπεις τους ανθρώπους καλύτερους τους μαγνητίζει

Αντί να αναδεικνύουμε τις όχι τόσο καλές ποιότητες σε ένα άτομο ή μια κατάσταση, επιλέξτε να ενεργοποιήσετε τις θετικές ιδιότητες. Σκοπός δεν είναι να κολακεύσετε κάποιον, να τον ωραιοποιήσετε, ή να αγνοήσετε διαισθητικές κόκκινες γραμμές – ούτε να αρνείστε τη σκοτεινή πλευρά κάποιου. Ο στόχος σας είναι να εξορύξετε χρυσό σε θετικές σχέσεις και να αυξήσετε την επικοινωνία στις πιο δύσκολες από αυτές.

Εάν θέλετε να συνδεθείτε με κάποιον, προσέξτε τα θετικά του σημεία. Ας πούμε ότι ένας συνάδελφος είναι απαίσιος στη συμπεριφορά του. Συνειδητοποιήστε ότι οι χαρούμενοι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται άσχημα. Έτσι, αντί να ταλαιπωρήστε συνεχώς μαζί του, εστιάζοντας στα αρνητικά, ανακατευθύνετε την ενέργεια σας. Παρατηρήστε τις πολλές ώρες που δουλεύει ή ένα ωραίο ρούχο που φοράει ή οτιδήποτε άλλο όμορφο που έχει ή κάνει. Χρησιμοποιήστε αυτήν την προσέγγιση για μια εβδομάδα και παρακολουθήστε την αλλαγή των δονήσεων.

Προσαρμόστε την αντίληψή σας. Περάστε ένα απόγευμα παρατηρώντας τις θετικές ιδιότητες όλων που συναντάτε. Επαινέστε τις ικανότητες άλλων ανθρώπων.

Νόμος 4: Η ψυχικό δόσιμο δημιουργεί αφθονία

Το να δίνετε χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα σας κάνει ανεξάρτητους και αυτοδύναμους. Η γνώση ότι είσαστε φροντισμένοι και ότι δεν ενεργείτε από υποχρέωση ανανεώνει την ενέργεια σας.

Θέλετε να προσφέρετε για λόγους που σας ενεργοποιούν, όχι επειδή αναλαμβάνετε την ευθύνη των άλλων. Οι ακόλουθες στρατηγικές θα δημιουργήσουν άφθονη δόνηση για εσάς αλλά και τον δέκτη. Εάν δώσετε από την καρδιά σας, η ζωτικότητά σας θα αυξηθεί.

Δώστε αυθόρμητα. Οποιαδήποτε στιγμή είναι η σωστή για να προσφέρετε την εκτίμηση σας σε φίλους ή συναδέλφους. Μία μικρή προσφορά όπως ένα κερί, ένα λουλούδι, ένα γλυκό ή μία αστεία κάρτα, μπορούν να προσφέρουν μεγάλη χαρά στον αποδέκτη, αλλά και σε εσάς.

Δώστε ανώνυμα. Περάστε έναν ηλικιωμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Επιτρέψτε σε ένα αυτοκίνητο να περάσει μπροστά σας ή χαμογελάστε και πείτε μία απλή καλημέρα σε κάποιον που δεν γνωρίζετε, αυτό αλλάζει τις δονήσεις σας και το σκηνικό γύρω σας.

Δώστε την αλήθεια σας. Σε αυτούς που αγαπάτε σταθείτε με αλήθεια δίπλα τους. Φροντίστε να τους γνωστοποιήσετε τα όρια σας, καθώς και αυτά που σας αρέσουν και θέλετε μοιράζεστε μαζί τους. Το αποφεύγετε να λέτε όσα θέλετε είναι αποστράγγισμα ενέργειας. Μιλήστε με καλοσύνη και ζητήστε. Αν η απάντηση είναι αρνητική, μην απογοητεύεστε. Κρατήστε ενεργή την πίστη σας, ότι θα λάβετε αυτό που σας κάνει χαρούμενους σύντομα. Φροντίστε την επιθυμία σας να μην τη συσχετίζετε με πρόσωπα, αλλά με συναισθήματα.

Bluemind Magazine

Κάντε Like! στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Ο ερωτευμένος κινεί γη και ουρανό

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *