Δημιούργησε τη δική σου πρόβλεψη για τη Νέα Χρονιά

Δημιούργησε τη δική σου πρόβλεψη για τη Νέα Χρονιά

Κοινοποίηση

Στο τέλος κάθε χρονιάς είναι ανθρώπινη συνήθεια χρόνων να θέλουμε να ρίξουμε μία ματιά στα όσα πρόκειται να μας φέρει η Νέα Χρονιά. Εμείς οι #Blueminders πιστεύουμε ότι ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει και να δημιουργήσει το μέλλον είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Η αφύπνιση του ανθρώπου συμβαίνει όταν κάποιος συνειδητοποιεί το είδος των σκέψεων του με τις οποίες μπορεί να έχει ταυτιστεί σε ολόκληρη τη ζωή του.

Η διάλυση του φόβου και των αρνητικών σκέψεων φέρει ένα σπουδαίο δυναμικό φορτίο για πνευματική αφύπνιση, τόσο ισχυρό που τα πάντα υποκλίνονται μπροστά του. Μπροστά σε μία ισχυρή θέληση τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Το 2024 είναι μία χρονιά ανάπτυξης και ευημερίας. Η επέκταση και η θετική αλλαγή έρχονται στη ζωή όταν απολαμβάνετε αυτό που ήδη είσαστε, ήδη έχετε και ήδη απολαμβάνετε. Αντί να περιμένετε μία αλλαγή για να χαρείτε, αυτή τη χρονιά θα αναγνωρίσετε και θα εκτιμήσετε αυτά που ήδη υπάρχουν και που υπήρχαν εκεί από πάντα για να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να απολαύσετε.

Δημιούργησε την προσωπική σου πρόβλεψη για τη Νέα Χρονιά

Ανάλογα με το βαθμό της εσωτερικής συνειδητότητας και της εσωτερικής κατάστασης του καθενός μας τα πάντα έρχονται και εναρμονίζονται γύρω από αυτό. Οι προβλέψεις δεν είναι τίποτα άλλο από την απεικόνιση της εσωτερικής μας κατάστασης τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Βλέπετε ο Δημιουργός φρόντισε να μην είναι ο άνθρωπος έρμαιο της κακής τύχης ή του κάρμα, αλλά μας πρόσφερε εργαλεία που μπορούμε να εργαζόμαστε σε αυτό που επιθυμούμε, να το αλλάζουμε και να το επιτυγχάνουμε. Ο αφυπνισμένος άνθρωπος δεν νιώθει ηττημένος από τις εξωτερικές συνθήκες, παρά μόνο αναγνωρίζει ότι οι εξωτερικές καταστάσεις εκφράζουν αυτό που έχει μέσα του.

Για τη Νέα Χρονιά δημιουργήσαμε ένα “παιχνίδι” προβλέψεων πάνω στη “αφυπνισμένη λογική”. Δεν σας δίνουμε έτοιμες προβλέψεις, αλλά σας προσφέρουμε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας πρόβλεψη και να την ενισχύσετε με τις θετικές δηλώσεις που ακολουθούν. Φυσικά μπορείτε να επαναλάβετε την πρόβλεψη για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί οποτεδήποτε κι αν το επιλέξετε. Απλά επισκεφτείτε και πάλι τη σελίδα μας και κάντε την επιλογή, που σας τραβά διαισθητικά περισσότερο.

Τα μηνύματα για τις προβλέψεις της κανούργιας χρονιάς, όπως και οι θετικές δηλώσεις είναι μία καθοδήγηση που μας δόθηκε σε διαλογισμό. Ευχόμαστε να σας αρέσουν και να σας εμπνεύσουν.

Πώς να δημιουργήσεις την προσωπική σου πρόβλεψη;

Στη φωτογραφία που ακολουθεί διάλεξε τυχαία έναν αριθμό. Μπορείς να διαλέξεις και δύο αριθμούς για να έχεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Στη συνέχεια διάβασε αυτό που αντισπροσωπεύει τη δική σου Νέα Χρονιά, ανάλογα με τον αριθμό ή τους αριθμούς που επίλεξες.

προσωπικη προβλεψη για τη νεα χρονια

Διάβασε το μήνυμα που αντιστοιχεί στην επιλογή σου.

Αριθμός 1. Επέκταση και θετικές αλλαγές σε εξωτερικό επίπεδο έρχονται στη ζωή σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απολαμβάνεις αυτό που ήδη κάνεις σήμερα.

Αριθμός 2. Καθώς αφήνεσαι εσωτερικά και παραιτείσαι από τον έλεγχο μία νέα διάσταση συνειδητότητας έλκει όσα ζήτησες. Η δημιουργική ευφυϊα εκπληρώνει την επιθυμία σου.

Αριθμός 3. Η πηγή της αφθονίας είναι μέρος αυτού που είσαι σήμερα. Η πληρότητα της ζωής συνοδεύει κάθε βήμα σου και κάθε απόφασή σου. Να αναμένεις βελτιώσεις και αλλαγές.

Αριθμός 4. Οι μορφές που είχες ταυτιστεί καταρρέουν. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και νέοι άνθρωποι προσελκύονται στη ζωή σου, για να σε υποστηρίξουν σε αυτό που ζήτησες.

Αριθμός 5. Είναι η χρονιά που μαθαίνεις να λαμβάνεις. Η θεϊκή δικαιοσύνη έχει αναγνωρίσει τις προσπάθειες σου και τους κόπους σου και σου προσφέρει απλόχερα τις ευλογίες της.

Αριθμός 6. Τα όχι γίνονται ναι! Παρελθόν, παρόν και μέλλον εναρμονίζονται σύμφωνα με τον ύψιστο σκοπό της ύπαρξης σου και τις επιθυμίες σου.

Αριθμός 7. Βρίσκεσαι στο ύψιστο σημείο της δημιουργικής απόλαυσης. Ο ενθουσιασμός σου τροφοδοτεί θετικά τις εξελίξεις και σου προσφέρει ζωντάνια και διαύγεια.

Αριθμός 8. Η αληθινή σου δύναμη είναι η συγχώρεση. Συγχωρώντας η ταυτότητα του θύματος διαλύεται και το καινούριο εμφανίζεται στη ζωή σου για να το απολαύσεις.

Αριθμός 9. Μία νέα διάσταση ξετυλίγεται μπροστά σου. Η εσωτερική γαλήνη και η πνευματική εγρήγορση ενισχύουν τη διαίσθησή σου. Οι αλλαγές είναι μέρος της εξελικτικής σου διαδικασίας.

Θετικές δηλώσεις για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα της δικής σου πρόβλεψης

Καθώς έχεις ανακαλύψει τη δική σου πρόβλεψη για τη νέα χρονιά σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα από τα γράμματα που εμφανίζονται στην ακόλουθη φωτογραφία για να έχεις τη θετική δήλωση της νέας χρονιάς.

provlepsi gia ti nea xronia

Διάβασε τη θετική δήλωση που αντιστοιχεί στην επιλογή σου.

Γράμμα R: Ακολουθώ τη διαίσθησή μου, που είναι η σύνδεσή μου με τη Δημιουργική Πηγή και οδηγούμαι στις κατάλληλες και συμφέρουσες επιλογές για εμένα.

Γράμμα Β: Στρέφω την προσοχή μου στην εκπλήρωση όσων επιθυμώ, αφήνοντας πίσω μου το παλιό και καλωσορίζοντας το καινούριο. Οι άπειρες δυνατότητες υλοποίησης που διαθέτω δημιουργούν τώρα μία απολαυστική ζωή γεμάτη αφθονία.

Γράμμα P: Είμαι φροντισμένος/η από το Πνεύμα, καθώς συνδέομαι με τους άλλους ανθρώπους. Η εξωτερική πραγματικότητα παίρνει τη μορφή που της δίνω εγώ, με τις θετικές και αισιόξοξες σκέψεις μου.

Γράμμα S: Συγχωρώ τον εαυτό μου και εξελίσσομαι. Αγκαλιάζω τις αλλαγές και αναγνωρίζω ότι είμαι προστατευμένος/η σε ότι επιλέγω να ακολουθώ, καθώς νέα ενδιαφέροντα μονοπάτια ανοίγονται στη ζωή μου.

Γράμμα F: Το παρελθόν δεν καθορίζει το παρόν μου, αλλά ούτε και το μέλλον μου. Αλλάζω κι εγώ μαζί με όλα γύρω μου και δημιουργώ νέες προοπτικές επιτυχίας στην καθημερινότητα μου.

Γράμμα K: Είμαι ήδη αυτό που ήθελα από πάντα. Δηλώνω με εμπιστοσύνη την αυθεντικότητά μου και έλκω υγεία, αφθονία και αγάπη.

Γράμμα L: Απολαμβάνω τους καρπούς των προσπαθειών μου καθημερινά. Τίποτα δεν πάει χαμένο και είμαι κερδισμένος/η από ότι κι αν αποφασίσω να κάνω.

Γράμμα M: Τους συγχωρώ όλους και όλοι με συγχωρούν. Όλα τα εμπόδια τώρα εξαφανίζονται από τον δρόμο μου. Οι πόρτες της εκπλήρωσης ανοίγουν.

Γράμμα G: Δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες. Όταν μια πόρτα κλείνει ανοίγονται μπροστά μου άπειρες ευκαιρίες επιτυχίας και ευτυχίας για να επιλέξω.

Επαναλαμβάνοντας τη θετική δήλωση καθημερινά, στο χρόνο που εσύ νιώθεις καλά, εντυπώνεις στο υποσυνείδητο που είναι ο “υπηρέτης” σου, κάθε επιθυμία σου. Το υποσυνείδητο είναι αυτό που τα πάντα είναι γνωστά και όλα είναι δυνατά να πραγματοποιηθούν. Μάθε περισσότερα για το υποσυνείδητο και τους τρόπους για εκπλήρωση των επιθυμιών σου εδώ.

Σου ευχόμαστε να απολαύσεις όλα σου τα όνειρα και τις επιθυμίες τη Νέα Χρονιά με υγεία και αγάπη!

#Blueminders

Διάβασε επίσης:

Ποιες ευλογίες φέρνει το 2024 και ο αριθμός 8;

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *