Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση στην επίτευξη στόχου

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση στην επίτευξη στόχου

Κοινοποίηση

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι άλλο από την πίστη στον εαυτό μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι λόγω της εκπαίδευσης που έλαβαν παρουσιάζουν έλλειψη αυτοεκτίμησης και φυσικά ασυνείδητα βιώνουν τον φόβο και την ανησυχία στην εργασία τους, στις σχέσεις τους και στην καθημερινότητά τους.

Θα ήταν χρήσιμο πριν προχωρήσουμε στη μέθοδο ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης να σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο μας “Η πίστη στον εαυτό δημιουργεί το θαύμα”.

Μέθοδος ανάπτυξης της αυτοπεποίθησης για την επίτευξη στόχου

Η μέθοδος ανάπτυξης της αυτοπεποίθησης και της πίστης στον εαυτό αποτελείται από 6 βήματα. Κάθε βήμα είναι και μία προσωπική δέσμευση, που οδηγεί στην αλλαγή της συνείδησης. Προτείνουμε κάθε βήμα να γίνεται με διαφορά 7 ημερών. Δηλαδή για 7 μέρες κάνουμε το πρώτο βήμα και τις επόμενες 7 ημέρες κάνουμε το επόμενο μαζί με το πρώτο. Φτάνοντας στο έκτο βήμα θα πρέπει να κάνουμε όλα τα προηγούμενα πριν εφαρμόσουμε το τελευταίο.

Μπορείτε αν θέλετε φτάνοντας στο έκτο βήμα να γράψετε σε ένα χαρτί τη μέθοδο ανάπτυξης της αυτοπεποίθησης και να την υπογράψετε, όπως θα κάνετε με ένα συμβόλαιο ζωής.

Βήμα 1:

Ξέρω ότι έχω την ικανότητα να επιτύχω το αντικείμενο του Καθορισμένου Στόχου μου στη ζωή, επομένως, ΑΠΑΙΤΩ από τον εαυτό μου επίμονη και συνεχή δράση για την επίτευξή του, και υπόσχομαι εδώ και τώρα να κάνω καθημερινά το καλύτερο που μπορώ για την επίτευξή του.

Βήμα 2:

Συνειδητοποιώ ότι οι κυρίαρχες σκέψεις του μυαλού μου θα αναπαραχθούν τελικά με εξωτερική, φυσική δράση και σταδιακά θα μεταμορφωθούν σε φυσική πραγματικότητα, επομένως, συγκεντρώνω τις σκέψεις μου για τριάντα λεπτά καθημερινά, στο να σκέφτομαι το άτομο που σκοπεύω να γίνω, δημιουργώντας έτσι στο μυαλό μου μια ξεκάθαρη νοητική εικόνα αυτού του ατόμου, που είναι και ο σκοπός μου.

Βήμα 3:

Γνωρίζω ότι μέσω της αρχής πραγματοποίησης κάθε αγνής μου πρόθεσης, ότι κάθε επιθυμία που διατηρώ επίμονα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου θα εκφραστεί στην εξωτερική πραγματικότητα μέσω κάποιων πρακτικών μέσων , επομένως, θα αφιερώνω δέκα λεπτά καθημερινά για να φέρω τον εαυτό μου σε πλήρη σύνδεση με την επιθυμία μου, ως ήδη υλοποιημένη.

Βήμα 4:

Έχω γράψει ξεκάθαρα μια περιγραφή του ΣΤΟΧΟΥ μου στη ζωή και δεσμεύομαι ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να προσπαθώ, έως ότου αναπτύξω επαρκή πίστη στον εαυτό μου για την επίτευξή του.

Βήμα 5:

Συνειδητοποιώ πλήρως ότι κανένας πλούτος ή θέση ή κατάσταση δεν μπορεί να αντέξει για πολύ, εκτός αν βασιστεί στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη, επομένως, δεν θα προβώ σε καμία πράξη, που δεν ωφελεί όλους όσους επηρεάζει. Θα τα καταφέρω προσελκύοντας τις δυνάμεις και τα μέσα που χρειάζεται να χρησιμοποιήσω και τη συνεργασία άλλων ανθρώπων. Θα παρακινήσω τους άλλους να με υποστηρίξουν, λόγω της προθυμίας μου να υποστηρίξω τους άλλους.

Βήμα 6:

Εξαλείφω το μίσος, το φθόνο, τη ζήλια, τον εγωισμό και τον κυνισμό, αναπτύσσοντας αγάπη για όλη την ανθρωπότητα, γιατί ξέρω ότι μια αρνητική στάση απέναντι στους άλλους δεν μπορεί ποτέ να μου φέρει επιτυχία. Θα κάνω τους άλλους να πιστέψουν σε μένα, γιατί κι εγώ θα πιστέψω σε αυτούς και στον εαυτό μου.

Υπογράφω με το όνομά μου αυτήν τη μέθοδο, για να τη δεσμεύσω στη μνήμη μου και την επαναλαμβάνω δυνατά μια φορά την ημέρα, με πλήρη ΠΙΣΤΗ ότι επηρεάζει σταδιακά τις σκέψεις και τις δράσεις μου, έτσι ώστε να γίνω ένα αυτοδύναμο και επιτυχημένο άτομο.

Bluemind Magazine

Διαβάστε ακόμα:

Τα πνευματικά μαθήματα Ακεραιότητας, Αλήθειας, Επικοινωνίας  

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *