Η πίστη στον εαυτό δημιουργεί το θαύμα

Η πίστη στον εαυτό δημιουργεί το θαύμα

Κοινοποίηση

Η πίστη στον εαυτό και στις άπειρες δυνατότητες που έχουμε ως πνευματικά όντα δημιουργεί το θαύμα.

Η γνώση ότι μπορείς να έχεις οτιδήποτε θελήσεις μέσα από την πίστη στον εαυτό σου δημιουργεί ένα νέο πεδίο συνείδησης. Αυτό είναι και το μεγάλο μυστικό που σιγά-σιγά έρχεται στο φώς σε μία νέα δονητική συχνότητα, την οποία καλούμαστε να αναγνωρίσουμε.

Οι διδασκαλίες του Ιησού αναφέρονταν στη δύναμη του ανθρώπου να πραγματοποιεί το καλό, το ωφέλιμο, το θαύμα ανεξαρτήτως των συνθηκών. Η πραγματοποίηση του θαύματος είναι η πίστη στον εαυτό και η αναγνώριση, ότι ανά πάσα στιγμή είμαστε συνδεδεμένοι με τη Δημιουργική Πηγή. Κανένα φίλτρο λογικής σκέψης δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μία δυνατή πρόθεση αγνής αγάπης.

Πώς συνδέεται η πίστη με την άπειρη νοημοσύνη;

Η πίστη είναι ο κορυφαίος χημικός του μυαλού. Όταν η πίστη αναμειγνύεται με τη δόνηση της σκέψης, ο υποσυνείδητος νους λαμβάνει αμέσως τη δόνηση, τη μεταφράζει στο πνευματικό της ισοδύναμο και τη μεταδίδει στην Άπειρη Νοημοσύνη, όπως στην περίπτωση της προσευχής.

Τα συναισθήματα της πίστης, της αγάπης και του έρωτα είναι τα πιο ισχυρά από όλα τα σημαντικά θετικά συναισθήματα. Όταν αυτά τα τρία αναμειγνύονται, έχουν ως αποτέλεσμα να «χρωματίζουν» τη δόνηση της σκέψης με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάνει αμέσως στο υποσυνείδητο, όπου μετατρέπεται στο πνευματικό του ισοδύναμο, τη μόνη μορφή που προκαλεί μια απάντηση από την Άπειρη Νοημοσύνη.

Η αγάπη και η πίστη είναι ψυχικές και σχετίζονται με την πνευματική πλευρά του ανθρώπου. Ο έρωτας και η σεξουαλική ικανοποίηση είναι καθαρά βιολογικό και σχετίζεται μόνο με το σωματικό κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Η ανάμειξη αυτών των τριών συναισθημάτων (πίστη, αγάπη και έρωτα) έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει μια άμεση γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του πεπερασμένου, σκεπτόμενου νου του ανθρώπου και της Άπειρης Νοημοσύνης.

Στο άρθρο μας “Ο ερωτευμένος κινεί γη και ουρανό” έχουμε εξηγήσει πως ο έρωτας και η αγάπη φέρνει αλλαγές.

Σήμερα αναφερόμενοι στο τρίπτυχο πίστη, αγάπη, έρωτας θα δώσουμε μία νέα νέα προοπτική για την επίτευξη των επιθυμητών καταστάσεων στη ζωή μας.

Πώς να αναπτύξετε την πίστη;

Έρχεται, τώρα, μια δήλωση που θα δώσει μια καλύτερη κατανόηση της σημασίας που προσλαμβάνει η αρχή της αυτόματης πρότασης στη μετατροπή της επιθυμίας στο φυσικό της ισοδύναμο.

Η πίστη είναι μια κατάσταση του νου που μπορεί να προκληθεί, ή να δημιουργηθεί, με επιβεβαίωση ή επαναλαμβανόμενες οδηγίες στο υποσυνείδητο, μέσω της αρχής της αυτόματης πρότασης.

Για παράδειγμα, σκεφτείτε τον σκοπό για τον οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, διαβάζετε αυτό το άρθρο. Το αντικείμενο είναι, φυσικά, να αποκτήσουμε την ικανότητα να μεταμορφώσουμε την άυλη στοχαστική ώθηση της ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ στο φυσικό της αντίστοιχο, που θέλει ο καθένας.

Αναγνωρίζοντας ότι αυτό που θέλετε είναι εφικτό να το λάβετε, στέλνετε ένα ισχυρό σήμα στο υποσυνείδητο ότι είστε σίγουρος ότι αυτό για το οποίο ζητάτε είναι ήδη δικό σας. Σύμφωνα με αυτή την πεποίθηση, η οποία μέσα από το υποσυνείδητό σας επιστρέφει σε εσάς με τη μορφή «ΠΙΣΤΗΣ» έχει σαν αποτέλεσμα να σας προσφέρει ιδέες και έμπνευση για την απόκτηση αυτού που επιθυμείτε.

Η μέθοδος με την οποία κάποιος αναπτύσσει την ΠΙΣΤΗ, όπου δεν υπάρχει ήδη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περιγραφεί, σχεδόν τόσο δύσκολη, στην πραγματικότητα, όσο θα ήταν να περιγράψει κανείς το χρώμα του κόκκινου σε έναν τυφλό που δεν έχει δει ποτέ χρώμα και έχει τίποτα με το οποίο να συγκρίνει αυτό που του περιγράφεις.

Η πίστη είναι μια κατάσταση του νου την οποία μπορείτε να αναπτύξετε κατά βούληση, αφού κατανοήσετε με τη βοήθεια κάποιου θεραπευτή οποίος θα δημιουργήσει γόνιμο έδαφος, ώστε να αναγνωρίσετε τη δύναμη που έχετε να εφαρμόζετε στην πράξη τις επιθυμίες σας.

Η επανάληψη της επιβεβαίωσης εντολών με θετικές δηλώσεις στο υποσυνείδητό σας είναι μία αποτελεσματική μέθοδος εκούσιας ανάπτυξης του συναισθήματος της πίστης.

Οποιαδήποτε ώθηση σκέψης, που μεταδίδεται επανειλημμένα στο υποσυνείδητο γίνεται, τελικά, αποδεκτή και ενεργείται από το υποσυνείδητο μυαλό, το οποίο προχωρά στη μετάφραση αυτής της παρόρμησης στο φυσικό του ισοδύναμο, με την πιο πρακτική διαθέσιμη διαδικασία.

Αγάπη και έρωτας αναμεμιγμένα με την πίστη

Τα συναισθήματα της Πίστης, της Αγάπης και του Έρωτα, όταν αναμειγνύονται με οποιαδήποτε ώθηση σκέψης, δίνουν μεγαλύτερη δράση από ό,τι οποιοδήποτε από αυτά τα συναισθήματα μπορεί να κάνει μεμονωμένα.

Όχι μόνο οι στοχαστικές παρορμήσεις που έχουν αναμειχθεί με την πίστη, αλλά και αυτές που έχουν αναμειχθεί με οποιοδήποτε από τα θετικά συναισθήματα, ή οποιοδήποτε από τα αρνητικά συναισθήματα, μπορεί να φτάσουν και να επηρεάσουν το υποσυνείδητο.

Η σκέψη και το συναίσθημα του “δεν με αγαπούν” ή “δεν με αγαπά αυτός που θέλω” επηρεάζουν την πίστη σε κάθε επίτευξη, ακόμα κι αν αυτή δεν έχει να κάνει με τη βελτίωση της αισθηματικής ζωής, αλλά με την επαγγελματική επιτυχία και την υγεία.

Οι άνθρωποι που απολαμβάνουν την αγάπη και τον έρωτα έχοντας επιλέξει έναν θετικό, χαρούμενο σύντροφο θα παρατηρήσετε ότι έχουν επιτυχία σε κάθε δημιουργικό σχέδιο που βάζουν σε εφαρμογή. Η πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν δεν εμποδίζεται από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα χαμηλής δόνησης των ιδίων και του άλλου προσώπου, ώστε να προκαλέσουν φόβο και ανησυχία στις φάσεις της έμπνευσης και της υλοποίησης.

Είναι γνωστό ότι το συναίσθημα της αγάπης είναι παρόμοιο με την κατάσταση πίστης του νου και αυτό για το λόγο ότι η αγάπη πλησιάζει πολύ στο να μεταφράσει τις στοχαστικές ορμές κάποιου στο πνευματικό τους ισοδύναμο.

Το συναίσθημα του έρωτα είναι πολλά περισσότερα από το απλό sex. Το sex αποτελεί μία εκτόνωση της επιθυμίας μέσω της επαφής με ένα άλλο σώμα και μόνο. Ο έρωτας όμως, ενώνει σώμα και ψυχή. Η ερωτική ένωση είναι σωματική και πνευματική. Παραμένοντας σε μία κατάσταση απλής ερωτικής συνεύρεσης χωρίς συναίσθημα, μπλοκάρουμε το πρώτο και δεύτερο τσάκρα που έχουν να κάνουν με την δύναμη της αναπαραγωγής, της δημιουργίας, της ασφάλειας και τον πλούτο.

Γιατί χρειάζεται με κάθε τρόπο να στρέφουμε την προσοχή μας στην πίστη του εαυτού;

Το πιο συχνό αίτημα στα μηνύματα που λαμβάνουμε, από φίλους της σελίδας μας, είναι η επιθυμία τους για σχέση ή επανασύνδεση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σχεδόν σε όλους, προτείνουμε να επικεντρωθούν στη βελτίωση της δικής τους ζωής και όχι στο άλλο πρόσωπο, που φαίνεται να μην ανταποκρίνεται/ συνεργάζεται.

Ο λόγος είναι απλός. Σπαταλώντας την ενέργεια και την πίστη σε κάτι που φαίνεται δύσκολο, αυτό δημιουργεί μία δόνηση δυσκολίας για κάθε επίτευξη του ανθρώπου. Αν όμως, ενδυναμωθεί η πίστη μέσα από τη βελτίωση των οικονομικών, της εμφάνισης, των νέων δραστηριοτήτων διασκέδασης και ικανοποίησης του εαυτού, τότε η πίστη στον εαυτό αυξάνεται και τότε μπορούμε να έλξουμε οτιδήποτε θέλουμε.

Ένα μυαλό που κυριαρχείται από θετικά συναισθήματα, γίνεται γόνιμη κατοικία για την κατάσταση του νου που είναι γνωστή ως πίστη. Ένας νους που κυριαρχείται από πίστη, δίνει στο υποσυνείδητο οδηγίες, τις οποίες θα αποδεχτεί και θα ενεργήσει αμέσως.

Τα θαύματα έρχονται σε αυτούς που πιστεύουν στον εαυτό τους και όχι σε κάτι έξω από αυτούς. Ο άνθρωπος είναι συνδημιουργός με τον Θεό. Το θεϊκό σχέδιο περιλαμβάνει πάντα, όσα ο άνθρωπος αγαπά και έχει ζητήσει με πίστη εαυτού.

Βρείτε τη μέθοδο ανάπτυξης αυτοεκτίμησης και πίστης στο εαυτό, εδώ.

#Blueminders

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *