Γρήγορη ενεργοποίηση ευχής με διαλογισμό στο νερό

Γρήγορη ενεργοποίηση ευχής με διαλογισμό στο νερό

Κοινοποίηση

Η ενεργοποίηση της ευχής με διαλογισμό στο νερό είναι μία πολύ εύκολη πρακτική, που μπορείτε να κάνετε για άμεσα αποτελέσματα.

Πρόκειται για έναν διαλογισμό που πολύ εύκολα μπορεί να κάνει και ένας αρχάριος. Συνήθως, αν κάποιος ξεκινάει τώρα τον διαλογισμό θα αντιμετωπίσει τον αποπροσανατολισμό, όταν διαλογίζεται επειδή το σώμα έχει συχνά “πάνω και κάτω” κατά τη μετάβαση σε διαφορετικές ψυχικές καταστάσεις. Επίσης, κάποιος άρχάριος στον διαλογισμό, πιθανά να μην έχει μάθει να ακούει και να εμπιστεύεται τα συναισθήματα που έρχονται κατά τη διάρκειά του. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο διαλογισμός είναι μόνο μία κατάσταση χαλάρωσης. Στην πραγματικότητα ο διαλογισμός είναι μία κατάσταση υλοποίησης αυτών που θέλουμε.  

Ωστόσο, αν είστε αρχάριοι στο διαλογισμό μπορεί να βοηθηθείτε περισσότερο, από την επαφή με το νερό. Όσοι μένουν κοντά σε νερό έχει παρατηρηθεί ότι έχουν περισσότερη ηρεμία και διαύγεια.

Επιλέγοντας να έρθουμε συχνότερα σε επαφή με το νερό μπορούμε να επεκτείνουμε τη συνειδητότητά μας. Όταν κάποιος επιπλέει στο νερό ή βυθίζοντας στο σώμα του στη μπανιέρα, αποσυνδέεται από τις αμετάκλητες καταστάσεις. Γίνεται ρευστός σε ένα στοιχείο που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την πρόθεση.

Τα πειράματα του Δρ Masaru Emoto και την έρευνά του σχετικά με το νερό και τις μορφές που λαμβάνει αναλόγως της πρόθεσης είναι γνωστά και μπορείτε να ανατρέξετε στο διαδίκτυο για να μάθετε περισσότερα ή και να δείτε το video που ακολουθεί.

Ένας διαλογισμός ενώ βρίσκεστε μέσα στο νερό βοηθάει ακόμη περισσότερο, καθώς το νερό αυξάνει το μέγεθος του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του ατόμου. Αυτό βοηθά στη δημιουργία σημαντικά μεγαλύτερου “pull” για την πρόθεση του ατόμου.

Ο διαλογισμός στο νερό για τη γρήγορη ενεργοποίηση της ευχής είναι σαν να βάζετε την ενεργειακή σας υπογραφή και να την αυξάνετε σε ολόκληρο τον όγκο του νερού. Είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος ακόμη, και για τους αρχάριους στη κβαντική μέθοδο θεραπείας, ώστε να επεκτείνουν το ενεργειακό τους πεδίο με σχεδόν μηδενική προσπάθεια.

Επίσης, ο διαλογισμός σε νερό εξυπηρετεί καλύτερα αυτό που στην κβαντική θεραπεία λέμε κβαντικό άλμα και μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Ενεργοποίηση ευχής με τη δύναμη του νερού

Ορίστε από πριν τι είναι αυτό που θέλετε και πώς θα σας ωφελήσει αν πραγματοποιηθεί. Διαβεβαιώστε τον εαυτό σας ότι το νερό είναι το μέσο για να δηλώσετε την ευχή σας και άμεσα να ξεκινήσει η υλοποίησή της.

Ο καταλληλότερος χρόνος για να κάνετε αυτόν τον διαλογισμό είναι στο τέλος της ημέρας και ιδανικά πριν πάτε για ύπνο.

Γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό ή ανοίξτε το vτους και αφήστε το νερό να τρέξει στο κεφάλι και σε όλο σας το σώμα.  Καθώς πολύ γρήγορα λόγω του νερού χαλαρώνετε, σκεφτείτε την ευχή που θέλετε να ενεργοποιήσετε.

Περάστε σε έναν οραματισμό της κατάστασης με υλοποιημένη την ευχή σας. Δημιουργήστε μια νοητική εικόνα στο μυαλό σας για το πως θα μοιάζει και πως θα νιώθετε έχοντας εκπληρωθεί η ευχή σας.

Παραμείνετε κάτω ή μέσα στο νερό όση ώρα κρατήσει ο οραματισμός σας. Νιώστε συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης να σας κατακλύζουν. Κλείστε τον οραματισμό σας λέγοντας «και έτσι είναι!»

Αφήνοντας την ευχή σας να πραγματοποιηθεί σε ιδανικό και κατάλληλο χρόνο πηγαίνετε για ύπνο, ιδανικά χωρίς να ανοίξετε το κινητό σας τηλέφωνο ή την τηλεόραση. Η τελευταία αίσθησης της ημέρας να είναι η υλοποιημένη ευχή σας.

Ο λόγος που το νερό ενισχύει την ευχή σας είναι, ότι ο σκοπός αποτελεί ουσιαστικά ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα που εκπέμπεται από το σώμα. Το νερό, που έχει κρυσταλλική δομή, μπορεί να δονείται μόνο σε ορισμένες συχνότητες. Όταν εισάγετε την ευχή σας στο νερό με βύθιση σε αυτό, τότε το σώμα νερού θα αρχίσει να δονείται με το σώμα σας ενισχύοντας αποτελεσματικά την πρόθεσή σας.

Φέρετε μέσω του οραματισμού τη δόνηση της υλοποιημένης ευχής σας στο νερό για να ακολουθήσει η υλοποίησή της στην εξωτερική πραγματικότητα.

Και έτσι είναι!

#Blueminders

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Η επίδραση του νερού στον διαλογισμό

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *