Κβαντικό άλμα - τεχνική

Κβαντικό άλμα – τεχνική

Κοινοποίηση

Το κβαντικό άλμα είναι η ικανότητά μας να σχηματίσουμε μία ισχυρή πρόθεση, να συγκεντρωθούμε σε αυτή και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ενώ γύρω μας η καθημερινότητα τρέχει. Αυτό μας διδάσκει η κβαντική μέθοδος.

Πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα κβαντικό άλμα όταν γύρω μας τρέχουν υποχρεώσεις και η πραγματικότητα μας δείχνει κάτι άλλο από αυτό που θέλουμε; Μπορούμε να ζούμε εδώ και σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, σύμφωνα με την κβαντική μέθοδο.

Χρειάζεται μία στάση απομάκρυνσης από τα γεγονότα. Για να κατανοήσει κάποιος την απειρότητα πρέπει καταρχήν να αποκολληθεί από το γνώριμο.  Κάποιες συμπεριφορές και αντιδράσεις χρειάζεται να ατονίσουν, καθώς είναι αποτέλεσμα του παλιού τρόπου που βιώναμε τα γεγονότα.

Αν παρατηρήσουμε καλύτερα, θα δούμε ότι είναι σχεδόν αδύνατον να εφαρμόσει κανείς ολιστικά, αυτό που γνωρίζουμε ως μετάβαση σε μία νέα πραγματικότητα, σύμφωνα με τους νόμους και τις παραδοχές της κβαντικής φυσικής.

Γιατί άραγε κάποιος που έχει κατανοήσει τον νόμο της κβαντικής μεθόδου να δυσκολεύεται να τον εφαρμόσει; Αν μάλιστα έχει δει και κάποια αποτελέσματα, γιατί του είναι δύσκολο να βιώνει κάθε στιγμή του, με την γνώση ότι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανά πάσα στιγμή, οποιαδήποτε εκδοχή του από ένα άλλο παράλληλο σύμπαν;

Αν λοιπόν, έχουμε δεχτεί ως αλήθεια, πως μπορούμε να έχουμε οτιδήποτε θέλουμε αρκεί να το αποφασίσουμε, που κολλάμε;

Καταρχήν είναι η δυσκολία μας να γνωρίζουμε τι θέλουμε και αυτό που θέλουμε να το εκφράζουμε με θάρρος στον εαυτό μας. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας κβαντικού άλματος.Το να προσπαθήσει κάποιος να σου πει, ζήτα ότι θέλεις και το έχεις, είναι σαν σου λέει ότι μπορείς πηδήξεις από έναν γκρεμό και να παραμείνεις ζωντανός.

Ο άνθρωπος χρειάζεται μία προετοιμασία για να κάνει τη μετάβαση. Και φυσικά δεν εννοούμε μία ψυχολογική προετοιμασία, που και αυτή χρειάζεται, αλλά να έχει προοδευτικά αποκολληθεί από το παρελθόν, διαφορετικά χάνεται σε σκέψεις και θεωρίες.

Αυτό που λέγεται ότι είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τη ζωή σου με την κβαντική μέθοδο, δυστυχώς δεν ισχύει. Το μυαλό χρειάζεται τον χρόνο του για να κατανοήσει το άπειρο της συνείδησης και των δυνατοτήτων της. Είναι δε, απαραίτητο ο νους να έχει πειστεί για τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε μία νέα κατάσταση ευημερίας, που στο παρόν εκφράζεται μέσα από τον κόσμο της φαντασίας.

Το σώμα χρειάζεται κι αυτό χρόνο για να ενεργοποιήσει τις δυνατότητες του και να υποστηρίξει τη διαδικασία. Να μεταμορφώσει πιθανά αρνητικά βιώματα σε ουδέτερα.

Το συναίσθημα είναι αναγκαίο να νιώθει ότι «ακούγεται» πλέον και στη θετική του έκφραση. Έχουμε μάθει να αφουγκραζόμαστε μόνο τα αρνητικά συναισθήματα, ως διαίσθηση για κάτι κακό που πρόκειται να έρθει. Τη χαρά χωρίς λόγο δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε και μας κάνει εντύπωση κάποιες φορές. Ας θυμηθούμε τι λέμε όταν γελάμε πολύ…  «ξινό θα μας βγει το γέλιο».

Για να γίνει ένα κβαντικό άλμα και να μεταβούμε από την παρούσα κατάσταση στην επιθυμητή, απαιτείται μία θετική στάση ζωής, και ενοποιημένο σώμα, καρδιά και μυαλό.

Για να μπορέσει κάποιος να κάνει κβαντικό άλμα και να ζήσει θετικά , χρειάζεται να έχει κατανοήσει τη σημασία του φόβου και της αγάπης και να τα έχει διαχωρίσει. Το αίσθημα της αγάπης πρέπει να είναι γνήσιο για να έχετε αποτελέσματα και όχι προσποιητό ή ως υποχρέωση για κάνετε τα σωστά βήματα και να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που είμαστε έχοντας ήδη την επιθυμητή κατάσταση, χωρίς να εμπλεκόμαστε στο δράμα που έχουμε μάθει να ζούμε.

Το κβαντικό άλμα μας επιτρέπει να μεταβούμε σε μία παράλληλη πραγματικότητα, αλλάζοντας παράλληλα, το παρελθόν και το μέλλον μας. Πιθανά να έχετε πραγματοποιήσει κβαντικά άλματα κάθε φορά που έχετε αισθανθεί αυξημένη αισιοδοξία για το μέλλον και ευγνωμοσύνη για το παρελθόν σας. Αν έχετε βιώσει κάποιες τέτοιες στιγμές, θυμηθείτε αν την ίδια στιγμή υπήρχαν μέσα σας αμφιβολία, ανησυχία ή και φόβος.

Η εσωτερική γαλήνη προϋπόθεση για το κβαντικό άλμα

Σημαντικό βήμα για να δημιουργήσετε τη νέα σας πραγματικότητα είναι να μπείτε σε μία ειρηνική διάθεση αναμένοντας το θετικό και όχι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το στάδιο η διατήρηση της εσωτερικής γαλήνης είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μας επιτρέπει να αφήσουμε τη συνειδητή, εγωιστική νοοτροπία, η οποία μας έφερε στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σήμερα. Η διατήρηση του νου σε μία ουδέτερη κατάσταση είναι κρίσιμη για ένα επιτυχημένο κβαντικό άλμα.

Κβαντικός νους: Αλλάζοντας το Τώρα, αλλάζεις παρελθόν και μέλλον

Αλλάζοντας την εσωτερική εικόνα αλλάζει και η εξωτερική πραγματικότητα!

Ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει στη δεκτικότητα μας και να μας φέρει στην κατάσταση της καθαρής ενέργειας, οραματιζόμενοι το παρελθόν μέσα από μία άλλη οπτική με ηρεμία για ότι συνέβη, αλλά και να διατηρήσουμε το εσωτερικό μας κομμάτι στο κέντρο των επιλογών μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Οπτικοποίηση της νέας πραγματικότητας

Το οπτικοποιημένο αποτέλεσμα και η δύναμη της εικόνας, ακόμα και σε ένα φανταστικό επίπεδο είναι το επόμενο βήμα για την υλοποίηση του κβαντικού άλματος. Οι αθλητές ήδη εφαρμόζουν την τεχνική της οπτικοποιημένης νίκης τους. Οι αθλητικοί ψυχολόγοι βοηθούν τους επαγγελματίες αθλητές να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους, παρέχοντας τους καθοδηγούμενες απεικονίσεις.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει τις καθημερινές συνήθειες της νέας σας πραγματικότητας, για να προωθήσετε τη διαδικασία του κβαντικού άλματος. Σκεφτείτε, αισθανθείτε μιλήστε, συμπεριφερθείτε με βάση τη νέα πραγματικότητα που θέλετε.

Η αγάπη είναι η γέφυρα για να μεταβούμε στην νέα πραγματικότητα

Και το πιο δύσκολο τμήμα της διαδικασίας! Η ανάπτυξη του αισθήματος της αγάπης για αυτό που επιθυμείς είναι κάτι που οι περισσότεροι έχουμε δυσκολία. Γιατί είναι πολύ ωραίο να φαντάζεσαι αυτό που θέλεις, αλλά υπάρχει μία καλά στερεωμένη πεποίθηση ότι είμαστε θύματα των καταστάσεων ή των άλλων, ενώ εξίσου ισχυρή είναι και η πεποίθηση ότι δεν αξίζουμε αυτό που θέλουμε. Εδώ είναι που πρέπει να γίνει μία υπέρβαση.

Μία εύκολη πρακτική για να κάνετε αυτή την υπέρβαση είναι να σκεφτείτε ότι η νέα πραγματικότητα, σας έχει επιλέξει και έρχεται τώρα κοντά σας. Η επιτυχία της τεχνικής έγκειται στην ευκολία μας να ακολουθούμε τις καταστάσεις, αποδεχόμενοι το πεπρωμένο.

Αν κάνετε αυτή τη μεταστροφή στη σκέψη σας, συναισθήματα ευγνωμοσύνης και χαράς θα σας κατακλύσουν. Σε αυτή την κατάσταση έχετε την έμπνευση και τις πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να πείτε, αλλά και να κάνετε καλύτερα από εδώ και πέρα.

Καλή επιτυχία!

#Blueminders

Κάντε Like! στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Η τέχνη των θαυμάτων

Κοινοποίηση

5 σκέψεις για το “Κβαντικό άλμα – τεχνική”

 1. ΛΥΔΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΑ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ- ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
  ΛΥΔΙΑ Χ ΧΡΙΣΤΟΦΑ

  1. Έλενα αν αναζητήσεις στο internet κάποιον θεραπευτή κβαντικής θα βρεις πολλούς. Η κβαντική θεραπεία έχει να κάνει κυρίως με τη διαγραφή πεποιθήσεων και την αντικατάστσή τους με νέες ωφλιμότερες πεποιθήσεις. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις και μόνη σου τη διαγραφή πεποιθήσεων. Μάθε εδώ πως μπορείς να ξεκινήσεις https://bluemindmagazine.com/diagrafi-perioristikon-pepithiseon-se-8-vimata/
   Η κβαντική θεραπεία έχει σαν στόχο να ανοίξεις τον εαυτό σου στις άπειρες πιθανότητες για αυτό που θέλεις. Και αληθινά υπάρχουν…!
   Εμείς δεν μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιον θεραπευτή αλλά μπορούμε να πούμε το εξής: Όποιον θεραπευτή και να διαλέξεις φρόντισε να μάθεις περισσότερα στοιχεία για αυτόν. Εχει σημασία αυτός που θα σε καθοδηγεί να έχει επιλύσει τα δικά του θέματα και να έχει ισορροπία στη ζωή του (προσωπική, επαγγελματική, οικονομική). Αν τα έχει καταφέρει για τον εαυτό του τότε και μόνο τότε μπορείς είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει την κατάλληλη επιλογή. Για ότι απορία έχεις μπορείς να μας στείλεις μηνυμα στη σελίδα μας στο Facebook. #Blueminders

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *