Κβαντικό άλμα - τεχνική

Κβαντικό άλμα – τεχνική

Κοινοποίηση

Το κβαντικό άλμα είναι η ικανότητά μας να σχηματίσουμε μία ισχυρή πρόθεση, να συγκεντρωθούμε σε αυτή και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ενώ γύρω μας η καθημερινότητα τρέχει. Αυτό μας διδάσκει η κβαντική μέθοδος.

Πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα κβαντικό άλμα όταν γύρω μας τρέχουν υποχρεώσεις και η πραγματικότητα μας δείχνει κάτι άλλο από αυτό που θέλουμε; Μπορούμε να ζούμε εδώ και σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, σύμφωνα με την κβαντική μέθοδο. Χρειάζεται μία στάση απομάκρυνσης από τα γεγονότα. Για να κατανοήσει κάποιος την απειρότητα πρέπει καταρχήν να αποκολληθεί από το γνώριμο.  Κάποιες συμπεριφορές και αντιδράσεις χρειάζεται να ατονίσουν, καθώς είναι αποτέλεσμα του παλιού τρόπου που βιώναμε τα γεγονότα.

Η κατανόηση της κβαντικής θεραπείας και του κβαντικού άλματος για τις αλλαγές στη ζωή μας

Αν παρατηρήσουμε καλύτερα, θα δούμε ότι είναι σχεδόν αδύνατον να εφαρμόσει κανείς ολιστικά, αυτό που γνωρίζουμε ως μετάβαση σε μία νέα πραγματικότητα, σύμφωνα με τους νόμους και τις παραδοχές της κβαντικής φυσικής.

Γιατί άραγε κάποιος που έχει κατανοήσει τον νόμο της κβαντικής μεθόδου να δυσκολεύεται να τον εφαρμόσει; Αν μάλιστα έχει δει και κάποια αποτελέσματα, γιατί του είναι δύσκολο να βιώνει κάθε στιγμή του, με την γνώση ότι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανά πάσα στιγμή, οποιαδήποτε εκδοχή του από ένα άλλο παράλληλο σύμπαν;

Αν λοιπόν, έχουμε δεχτεί ως αλήθεια, πως μπορούμε να έχουμε οτιδήποτε θέλουμε αρκεί να το αποφασίσουμε, που κολλάμε;

Καταρχήν είναι η δυσκολία μας να γνωρίζουμε τι θέλουμε και αυτό που θέλουμε να το εκφράζουμε με θάρρος στον εαυτό μας. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας κβαντικού άλματος.Το να προσπαθήσει κάποιος να σου πει, ζήτα ότι θέλεις και το έχεις, είναι σαν σου λέει ότι μπορείς πηδήξεις από έναν γκρεμό και να παραμείνεις ζωντανός.

Προετοιμασία για το κβαντικό άλμα

Ο άνθρωπος χρειάζεται μία προετοιμασία για να κάνει τη μετάβαση. Και φυσικά δεν εννοούμε μία ψυχολογική προετοιμασία, που και αυτή χρειάζεται, αλλά να έχει προοδευτικά αποκολληθεί από το παρελθόν, διαφορετικά χάνεται σε σκέψεις και θεωρίες.

Αυτό που λέγεται ότι είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τη ζωή σου με την κβαντική μέθοδο, δυστυχώς δεν ισχύει. Το μυαλό χρειάζεται τον χρόνο του για να κατανοήσει το άπειρο της συνείδησης και των δυνατοτήτων της. Είναι δε, απαραίτητο ο νους να έχει πειστεί για τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε μία νέα κατάσταση ευημερίας, που στο παρόν εκφράζεται μέσα από τον κόσμο της φαντασίας.

Το σώμα χρειάζεται κι αυτό χρόνο για να ενεργοποιήσει τις δυνατότητες του και να υποστηρίξει τη διαδικασία. Να μεταμορφώσει πιθανά αρνητικά βιώματα σεουδέτερα. Το συναίσθημα είναι αναγκαίο να νιώθει ότι «ακούγεται» πλέον και στη θετική του έκφραση. Έχουμε μάθει να αφουγκραζόμαστε μόνο τα αρνητικά συναισθήματα, ως διαίσθηση για κάτι κακό που πρόκειται να έρθει. Τη χαρά χωρίς λόγο δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε και μας κάνει εντύπωση κάποιες φορές. Ας θυμηθούμε τι λέμε όταν γελάμε πολύ…  «ξινό θα μας βγει το γέλιο».

Για να γίνει ένα κβαντικό άλμα και να μεταβούμε από την παρούσα κατάσταση στην επιθυμητή, απαιτείται μία θετική στάση ζωής, και ενοποιημένο σώμα, καρδιά και μυαλό.

Για να μπορέσει κάποιος να κάνει κβαντικό άλμα και να ζήσει θετικά , χρειάζεται να έχει κατανοήσει τη σημασία του φόβου και της αγάπης και να τα έχει διαχωρίσει. Το αίσθημα της αγάπης πρέπει να είναι γνήσιο για να έχετε αποτελέσματα και όχι προσποιητό ή ως υποχρέωση για κάνετε τα σωστά βήματα και να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που είμαστε έχοντας ήδη την επιθυμητή κατάσταση, χωρίς να εμπλεκόμαστε στο δράμα που έχουμε μάθει να ζούμε.

Το κβαντικό άλμα μας επιτρέπει να μεταβούμε σε μία παράλληλη πραγματικότητα, αλλάζοντας παράλληλα, το παρελθόν και το μέλλον μας. Πιθανά να έχετε πραγματοποιήσει κβαντικά άλματα κάθε φορά που έχετε αισθανθεί αυξημένη αισιοδοξία για το μέλλον και ευγνωμοσύνη για το παρελθόν σας. Αν έχετε βιώσει κάποιες τέτοιες στιγμές, θυμηθείτε αν την ίδια στιγμή υπήρχαν μέσα σας αμφιβολία, ανησυχία ή και φόβος.

Η εσωτερική γαλήνη προϋπόθεση για το κβαντικό άλμα

Σημαντικό βήμα για να δημιουργήσετε τη νέα σας πραγματικότητα είναι να μπείτε σε μία ειρηνική διάθεση αναμένοντας το θετικό και όχι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το στάδιο η διατήρηση της εσωτερικής γαλήνης είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μας επιτρέπει να αφήσουμε τη συνειδητή, εγωιστική νοοτροπία, η οποία μας έφερε στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σήμερα. Η διατήρηση του νου σε μία ουδέτερη κατάσταση είναι κρίσιμη για ένα επιτυχημένο κβαντικό άλμα.

Ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει στη δεκτικότητα μας και να μας φέρει στην κατάσταση της καθαρής ενέργειας, οραματιζόμενοι το παρελθόν μέσα από μία άλλη οπτική με ηρεμία για ότι συνέβη, αλλά και να διατηρήσουμε το εσωτερικό μας κομμάτι στο κέντρο των επιλογών μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Κβαντικό άλμα | Οπτικοποίηση της νέας πραγματικότητας

Το οπτικοποιημένο αποτέλεσμα και η δύναμη της εικόνας, ακόμα και σε ένα φανταστικό επίπεδο είναι το επόμενο βήμα για την υλοποίηση του κβαντικού άλματος. Οι αθλητές ήδη εφαρμόζουν την τεχνική της οπτικοποιημένης νίκης τους. Οι αθλητικοί ψυχολόγοι βοηθούν τους επαγγελματίες αθλητές να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους, παρέχοντας τους καθοδηγούμενες απεικονίσεις.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει τις καθημερινές συνήθειες της νέας σας πραγματικότητας, για να προωθήσετε τη διαδικασία του κβαντικού άλματος. Σκεφτείτε, αισθανθείτε μιλήστε, συμπεριφερθείτε με βάση τη νέα πραγματικότητα που θέλετε.

Η αγάπη είναι η γέφυρα για να μεταβούμε στην νέα πραγματικότητα

Και το πιο δύσκολο τμήμα της διαδικασίας! Η ανάπτυξη του αισθήματος της αγάπης για αυτό που επιθυμείς είναι κάτι που οι περισσότεροι έχουμε δυσκολία. Γιατί είναι πολύ ωραίο να φαντάζεσαι αυτό που θέλεις, αλλά υπάρχει μία καλά στερεωμένη πεποίθηση ότι είμαστε θύματα των καταστάσεων ή των άλλων, ενώ εξίσου ισχυρή είναι και η πεποίθηση ότι δεν αξίζουμε αυτό που θέλουμε. Εδώ είναι που πρέπει να γίνει μία υπέρβαση και για να την κάνουμε θα γυρίσουμε για χάρη της τεχνικής στα παιδικά μας χρόνια.

Μία εύκολη πρακτική για να κάνετε αυτή την υπέρβαση είναι να σκεφτείτε ότι παίζετε το παχνίδι με τους αριθμούς στο έδαφος. Θυμηθείτε που σχεδιάζατε στο έδαφος τους αριθμούς από το 1-10 και θα έπρεπε να περάσετε από όλους στηριζόμενοι στο ένα πόδι.

κβαντικο αλμα τεχνικη

Τώρα όμως, θα αλλάξουμε το παίχνιδι και θα πατήσουμε και με τα δύο πόδια στο επόμενο επίπεδο.

Τεχνική για να κάνεις το κβαντικό άλμα

Πάρε μολύβι και χαρτί, γράψε τον αριθμό 1 και περιέγραψε τη σημερινή σου κατάσταση. Από κάτω γράψε τον αριθμό 2 και περιέγραψε την κατάσταση στην οποία θέλεις με μεταφερθείς. Περιέγραψε μία κατάσταση που τη νιώθεις αληθινή για να συμβεί και είναι σαφώς πιο βελτιώμένη από τη σημερινή.

Για παράδειγμα αν σήμερα τα μηνιαία σου έσοδα είναι 1.000 ευρώ, στην κατάσταση 2 ζήτησε 1.500 ευρώ. Μπορείς να ζητήσεις και 100.000 ευρώ αρκεί όμως να μπορεί να σταθεί μέσα σου ως αληθινό. Συνήθως όσοι αποτυγχάνουν στην τεχνική του κβαντικού άλματος είναι επειδή ορίζουν εξαρχής μεγάλους στόχους, που εμποδίζονται από το σύστημα των πεποιθήσεων, και επίσης ορίζουν ασυνείδητα τους τρόπους με τους οποίους θα συμβεί η επιθυμητή κατάσταση.

Θυμήσου ότι ο στόχος σου είναι το 10, αλλά οι ματαβάσεις χρειάζεται να γίνουν σταδιακά ώστε να συνεργάζονται νους και σώμα.

Οραματίσου το παιχνίδι στο έδαφος με τα 10 σημεία και σκέψου τη σημερινή κατάσταση ενώ βρίσκεσαι στο στάδιο 1.

Στη συνέχεια διαλογίσου την περίπτωση να μεταβείς στο στάδιο 2. Τι αλλαγές θα βίωνες, ποια συναισθήματα θα είχες, πως θα αισθανόσουν με τον εαυτό σου; Σκέψου, είναι εφικτό να μετακινηθείς στο επόμενο επίπεδο; Δεδομένου μάλιστα, ότι ήδη είσαι στο 1. Αν είσαι έτοιμος / έτοιμη δες τον εαυτό σου να κάνει το κβαντικό άλμα και να μεταπηδά στο επίπεδο 2.

Με τη σκέψη δες τον εαυτό σου να κάθεται στο σημείο 2. Αναλογίσου ποια πράγματα και καταστάσεις έχουν αλλάξει με την επιλογή σου να πας ένα επίπεδο παραπάνω. Πάρε όσο χρόνο θέλεις, καθώς διαλογίζεσαι τη νέα σου πραγματικότητα. Αν νιώσεις χαρά και συγκίνηση είναι ακόμα καλύτερα, καθώς η αλλαγή εγγράφεται στο υποσυνείδητό σου.

Καθώς επιστρέφεις στο εδώ και το τώρα θυμήσου ότι ήδη έχεις επιλέξει να αντιμετωπίζεις γεγονότα και καταστάσεις από το επίπεδο 2. Προσπάθησε τις επόμενες ώρες και ημέρες να παρατηρείς γύρω σου συμβάντα που υποστηρίζουν το νέο εππίπεδο που βρίσκεσαι.

Η επιτυχία της τεχνικής έγκειται στην ευκολία μας να μπορούμε να ακολουθούμε αυτό που πιστεύουμε ως αληθινό. Το κβαντικό άλμα είναι μία αλληλουχία μεταβάσεων από μία συνήθη κατάσταση σε μία νέα την οποία όμως, για την οποία μπορούμε να έχουμε τη γνώση για να την υποστηρίξουμε. Ετσι, αν κάποιος που έχει μικρό μηνιαίο εισόδημα, του δοθούν μερικά εκατομμύρια ευρώ πιθανά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ξαναβρεθεί χωρίς χρήματα.

Το μεγαλύτερο μυστικό εδώ είναι, καθώς κάνεις τις μεταβάσεις να εκπαιδεύεσαι στον νέο τρόπο ζωής, που θα σε οδηγήσει στα επόμενα επιτυχημένα άλματα. Κι αν σκεφτείς ότι το να καταφέρεις να λάβεις κάτι λίγο παραπάνω από αυτό που έχεις είναι μικρό σαν αποτέλεσμα, θα θέλαμε να σκεφτείς πόσες πεποιθήσεις θα έχεις καταρρίψει για να επιτύχεις αυτό που στα μάτια σου, τώρα, φαντάζει μικρό.

Αν κάνετε αυτή τη μεταστροφή στη σκέψη σας, συναισθήματα ευγνωμοσύνης και χαράς θα σας κατακλύσουν. Σε αυτή την κατάσταση έχετε την έμπνευση και τις πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να πείτε, αλλά και να κάνετε καλύτερα από εδώ και πέρα.

Καλή επιτυχία!

#Blueminders

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook για να βλέπετε όλες τις ενημερώσεις μας.

Δείτε επίσης:

Κβαντική μέθοδος και αφύπνιση συνείδησης

Κβαντική μέθοδος και αφύπνιση συνείδησης

Η κβαντική μέθοδος για να αποδώσει θέτει ως προϋπόθεση την αφύπνιση της συνείδησής μας για κάθε νέα πραγματικότητα, που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.

Η προσευχή ξεκλειδώνει την αποθήκη των άπειρων δυνατοτήτων

Η προσευχή ξεκλειδώνει την αποθήκη των άπειρων δυνατοτήτων

Η συνείδηση περιλαμβάνει το συνειδητό μέρος και το υποσυνείδητο. Ως ήδη γενόμενο χρειάζεται να εκφράζεται…

Κοινοποίηση

5 σκέψεις για το “Κβαντικό άλμα – τεχνική”

 1. ΛΥΔΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΑ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ- ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
  ΛΥΔΙΑ Χ ΧΡΙΣΤΟΦΑ

  1. Έλενα αν αναζητήσεις στο internet κάποιον θεραπευτή κβαντικής θα βρεις πολλούς. Η κβαντική θεραπεία έχει να κάνει κυρίως με τη διαγραφή πεποιθήσεων και την αντικατάστσή τους με νέες ωφλιμότερες πεποιθήσεις. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις και μόνη σου τη διαγραφή πεποιθήσεων. Μάθε εδώ πως μπορείς να ξεκινήσεις https://bluemindmagazine.com/diagrafi-perioristikon-pepithiseon-se-8-vimata/
   Η κβαντική θεραπεία έχει σαν στόχο να ανοίξεις τον εαυτό σου στις άπειρες πιθανότητες για αυτό που θέλεις. Και αληθινά υπάρχουν…!
   Εμείς δεν μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιον θεραπευτή αλλά μπορούμε να πούμε το εξής: Όποιον θεραπευτή και να διαλέξεις φρόντισε να μάθεις περισσότερα στοιχεία για αυτόν. Εχει σημασία αυτός που θα σε καθοδηγεί να έχει επιλύσει τα δικά του θέματα και να έχει ισορροπία στη ζωή του (προσωπική, επαγγελματική, οικονομική). Αν τα έχει καταφέρει για τον εαυτό του τότε και μόνο τότε μπορείς είσαι σίγουρη ότι έχεις κάνει την κατάλληλη επιλογή. Για ότι απορία έχεις μπορείς να μας στείλεις μηνυμα στη σελίδα μας στο Facebook. #Blueminders

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *