Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση στην επίτευξη στόχου

Η 5η διάσταση είναι η συμπαντική συνείδηση

Κοινοποίηση

Η 5η διάσταση, η συμπαντική συνείδηση είναι η ικανότητα του ανθρώπου να διαθέτει δύο ποιότητες αντίληψης, μία τοπική και μία μη τοπική. Στην πέμπτη διάσταση ο άνθρωπος είναι σώμα, που λειτουργεί σε κατάσταση συνεχόμενου διαλογισμού. Πρόκειται για τη σύνδεσή μας με την ανώτερη διάνοια, όπου η συγχρονικότητα εκδηλώνεται στην τελειότερη μορφή της.

Ένα μέρος του εαυτού μας είναι σε ένα περιορισμένο πεδίο (φυσικό σώμα) ενώ ένα άλλο κομμάτι μας βρίσκεται μη τοπικά (πνεύμα) και συνδέεται με αυτό που ονομάζουμε Όλον.

Η 5η διασταση ονομάζεται συμπαντική συνείδηση, καθώς το πνεύμα μπορεί απλώς να παρατηρεί το σώμα.

Η αντίληψη επεκτείνεται και βιώνει τη σύνδεσή της με το άπειρο πνεύμα. Ο τοπικός εαυτός μεταμορφώνεται σε συμπαντικό εαυτό και αντιλαμβάνεστε ότι δεν είστε μέρος του κόσμου, αλλά ότι ολόκληρος ο κόσμος υπάρχει μέσα σας.

Στη διαδρομή για τη 5η διάσταση χρειάζεται να θυσιάσετε παγιωμένες αντιλήψεις, που υπαγορεύουν ότι είστε εξαρτώμενοι από κυβερνήσεις, πολιτικές σκοπιμότητες, οικονομικές καταστάσεις, συνθήκες διαβίωσης που σας επιβάλουν οι άλλοι και να λειτουργήσετε με σεβασμό και αγάπη για τους συνανθρώπους σας σε μία τοπική πραγματικότητα και παράλληλα να ενεργείτε μέσα από τη γνώση, ότι η ζωή μπορεί να είναι μαγική, αλλάζοντας στη σιωπή, από μέσα προς τα έξω τον κόσμο.

Στην 5η διάσταση η μαγική ζωή είναι μία πραγματικότητα, καθώς εκεί τα πάντα λειτουργούν μέσα από το φως και την ανιδιοτελή αγάπη. Αυτή είναι η διάσταση πέρα ​​από τον γραμμικό χρόνο, που σημαίνει ότι έχουμε πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά χρονοδιαγράμματα  και πραγματικότητες.

Όταν το φυσικό σώμα εναρμονίζεται με την 5η διάσταση, δεν υπάρχει πόνος. Επιπλέον, δεν υπάρχει φόβος. Είναι το επίπεδο της άνευ όρων αγάπης και αφθονίας, που εκδηλώνεται στο φυσικό. Ο ανώτερος θεϊκός μας εαυτός έχει ενσωματωθεί πλήρως στο φυσικό μας σώμα και έχει αναλάβει την καθοδήγηση. Ο ανώτερος εαυτός μας κινείται πλήρως στο φυσικό σώμα.

Πώς καταλαβαίνετε αν ο ανώτερος εαυτός έχει ενσωματωθεί στο φυσικό σας σώμα; Απλά κινήστε με τη ροή και δεν την αμφισβητείτε. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να παρέμβετε σε αυτή τη ροή ή να την ελέγξετε. Στην Πέμπτη διάσταση όλες οι ενέργειες βασίζονται στην αγάπη. Είναι το επίπεδο ενότητας, που ξεκινά από το θεραπευμένο, “νους, σώμα, πνεύμα”, αισθανόμαστε τη σύνδεση με όλους και όλα γύρω μας, συμπεριλαμβανομένης της ιερής πηγής ενέργειας.

Στην πέμπτη διάσταση, ζούμε σε συνείδηση ​​ενότητας, αλλά εξακολουθούμε να αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας , με τη μοναδικότητά τους. Εδώ δεν υπάρχουν όρια. Ζούμε με απόλυτη ελευθερία και αυθεντικότητα. Σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας δεν υπάρχει φόβος, δεν υπάρχει γήρανση και ασθένειες. Πράγματι, φαινόμαστε νεότεροι και νιώθουμε νεότεροι, λάμπουμε το εσωτερικό φως μας, αλλά έχουμε επίσης μάθει την αξία του καμουφλάζ όταν είναι απαραίτητο. Ζούμε όσο θέλουμε, μέχρι να αποφασίσουμε να φύγουμε από το σώμα. Αυτό συμβαίνει ομαλά και χωρίς πόνο.

Το να ζεις στην Πέμπτη διάσταση σημαίνει να ζεις από την καρδιά σου. Συνδεόμαστε μέσω της καρδιάς μας και μπορούμε να νιώσουμε τη σύνδεση και να αγαπήσουμε αμέσως, χωρίς να νιώθουμε ότι αποστραγγιζόμαστε από ενέργεια.

Όσοι βρίσκονται στην 5η διάσταση έχουν βιώσει τη συγχώνευση του εαυτού τους με τον θεϊκό εαυτό. Δεν πιστεύουν στα θαύματα, αλλά γνωρίζουν τα θαύματα. Πιστεύουμε σε κάτι γιατί δεν το έχουμε δει ή αισθανθεί, όμως πιστεύουμε ότι υπάρχει. Γνωρίζω, σημαίνει ότι ξέρω πώς έχω δύο χέρια και δύο πόδια. Πώς το γνωρίζω; Μα αφού τα βλέπω και τα χρησιμοποιώ. Οι πνευματικά αφυπνισμένοι λοιπόν, έχουν περάσει το στάδιο του πιστεύω σε μία μαγική ζωή και γνωρίζουν ότι αυτή είναι εφικτή και παρούσα. Η πέμπτη διάσταση είναι η διάσταση της βαθιάς εμπιστοσύνης και μιας εσωτερικής γνώσης ότι όλα συμβαίνουν τέλεια.

Η 5η διάσταση δεν είναι ο νόμος της έλξης, γιατί εκεί χρειάζεται να “προσπαθείς”. Ο νόμος της έλξης λειτουργεί σαν «πρόδρομος» αυτού, που υπάρχει αληθινά στη Πέμπτη διάσταση. Εδώ δημιουργούμε χωρίς ανθρωπογενείς κανόνες και νόμους, επειδή εμπιστευόμαστε τη σύνδεσή μας με το άπειρο, καθώς είμαστε απεριόριστα όντα. Βλέπουμε τα πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Όταν ζούμε μόνιμα στην 5η διάσταση έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση διαφώτισης. Δημιουργούμε τον παράδεισο στη γη.

Να γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι στη 5η διάσταση κάθε φορά που αγκαλιάζεις ένα δέντρο, που αναγνωρίζεις την τελειότητα στη φύση, που νιώθεις χαρά χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος…

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *