μάντρα ημέρας για μία νέα αρχή

Mantra Ημέρας – Για μία νέα αρχή

Κοινοποίηση

Μία νέα στιγμή δημιουργείται με κάθε ανάσα που παίρνεις. Και είναι η στιγμή να ξεκινήσεις ένα νέο έργο, μία νέα στάση ζωής ή μια νέα κατάσταση. Η ενέργεια της κάθε ημέρας χαρακτηρίζεται ως την πρώτη στιγμή συνειδητοποίησης της ύπαρξης.

Κάπου στο σκοτάδι, το φως αρχίζει να κάνει γνωστή την παρουσία του. Μία συλλογική συνείδηση, που κορυφώνεται τώρα, διδάσκει και αποδεικνύει ότι όλες οι ομορφιές που υπάρχουν στο πρόσωπο της Γης, δεν είναι μόνο για έναν εαυτό, αλλά και για όλα τα όντα που κατοικούν στον πλανήτη μας. Η θεϊκή ουσία, που είναι παντού και πανταχού παρόν στο χώρο και το χρόνο.

Αυτή είναι η αρχή των αρχών, είναι η πρώτη σπίθα της φωτιάς. Ο πρώτος σπινθήρας!

Η σπίθα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα ιδέα που έχετε, αλλά αυτή να είναι η πρώτη σκέψη αυτής της ιδέας. Είναι κάτι που έρχεται τη στιγμή της αφύπνισης, φρέσκο ​​από τον κόσμο των ονείρων. Έχει αρχίσει να αναδύεται σε αυτόν τον κόσμο, αλλά εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, κρυμμένο και χωρίς μορφή ακόμη. Αυτή είναι η στιγμή που χρειάζεται υποστήριξη και φροντίδα, ακριβώς όπως η σπίθα, ή το νεογέννητο, που χρειάζεται φροντίδα και προσοχή.

Η ενέργεια της ημέρας αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, οπότε μπορεί να είναι η πρώτη ματιά σε κάτι νέο που δημιουργείται ή η αναζωπύρωση μιας υπάρχουσας σχέσης για να ξεκινήσει μια νέα “μέρα”. Σε κάθε περίπτωση, αυτή μπορεί να είναι μια μάλλον χαρούμενη μέρα νέων δυνατοτήτων.

Σήμερα μας ζητείται να προβούμε σε ενέργειες, με τον πιο διαφανή, τον πιο αληθινό τρόπο. Μέσα στον εαυτό μας, όλοι έχουμε την απαιτούμενη και σωστή δύναμη και ενέργεια. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε την ενέργεια και τη δύναμή μας, να μας επιτρέψουν να σκεφτούμε και να δράσουμε με το φως και την αλήθεια. Αν σκεφτούμε να ενεργήσουμε σωστά, το μυαλό μας θα φωτιστεί και η ζωή μας θα γίνει τόσο σαφής όσο τα διαφανή νερά, των ποταμών.

Με βάση την ενέργεια της σημερινής μέρας το mantra είναι:

«Είμαι έτοιμος/η για κάθε νέα αρχή, που δημιουργήθηκε μέσα μου με αγάπη και τώρα παίρνει τη μορφή της εξωτερικής πραγματικότητας».

#Blueminders

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Η 5η διάσταση είναι η συμπαντική συνείδηση

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *