το άγχος μας απομακρύνει από τη συγχρονικότητα

Το άγχος μας απομακρύνει από τη συγχρονικότητα

Κοινοποίηση

Η συγχρονικότητα είναι ένας τρόπος που οδηγεί στο νόημα και το σκοπό της ζωής μας. Είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον Θεό.

Όταν νιώθουμε αγχωμένοι δεν μπορούμε να αφεθούμε στη ροή και να κατανοήσουμε τη συγχρονικότητα. Το άγχος μας απομακρύνει από την αγάπη και την ευσπλαχνία καταρχήν για τον εαυτό μας και κατ’επέκταση για τους άλλους.

Είναι απαραίτητο να αφηνόμαστε στη ροή του συμπαντικού κόσμου, ο οποίος είναι ευρύτερος από οτιδήποτε μπορούμε να σκεφτούμε ή και να φανταστούμε. Δηλώνοντας την πρόθεσή μας στο πεδίο είναι αρκετό για να αρχίσουν να δημιουργούνται οι καταστάσεις, ώστε να έρθει αυτό που θέλουμε και στην πραγματικότητά μας.

Αντί να αγχωθείτε αφήστε όλα όσα θέλετε στη μη τοπική διάνοια  που κατοικεί μέσα σας. Για να δημιουργήσουμε αυτά που θέλουμε χρειάζεται να υπερβούμε την εδώ πραγματικότητά μας, διατηρώντας ισχυρή πίστη, πώς αυτή τη στιγμή δημιουργείται ότι ζητάμε.

Ο συγχρονισμός αποτελεί μία δημιουργική διαδικασία. Ο δημιουργικός νους, που είναι το ίδιο το σύμπαν λειτουργεί άμεσα για να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας, όταν οι προσωπικές έγνοιες φεύγουν, ώστε να έρθει η μη τοπική διάνοια.

Γνωρίζοντας ότι όλα είναι δυνατά σε αυτόν, που πιστεύει, διώξτε το άγχος και βιώστε συναισθήματα χαράς, καθώς γνωρίζετε ότι τώρα η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα.

Αν και οι αισθήσεις σας θα αρνούνται να δεχτούν ότι υπάρχει πιθανότητα να δείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα από όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα, εσείς χρειάζεται να επιμείνετε στην πίστη ότι όλα είναι δυνατά.

Η εκπλήρωση της επιθυμίας σας θα έρθει με τρόπους και μέσα, που ούτε μπορείτε να φανταστείτε. Η άμεση εκπλήρωσή της εξαρτάται από δικό σας επίπεδο εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης.

Δοκιμάστε την παρακάτω τεχνική για λίγες μέρες.

Σας προτείνουμε να λέτε καθημερινά 3 φράσεις «Είμαι ασφαλής. Είμαι αγαπητός. Είμαι ελεύθερος.» Αυτό μπορεί να μην το νιώθετε σαν αλήθεια με τις εξωτερικές σας αισθήσεις, αλλά προσέξτε όταν κάθεστε λίγο σε σιωπή πόσο αληθινό μπορεί να γίνεται μέσα σας. Ίσως να παρατηρήσετε ένα είδος ανακούφισης καθώς επαναλαμβάνετε «Είμαι ασφαλής. Είμαι αγαπητός. Είμαι ελεύθερος.»

Αυτό είναι το σημείο, η κατάσταση, που δίνετε την εντολή στο Πεδίο για να δημιουργηθούν γύρω σας όσα εναρμονίζονται με την επιθυμία σας. Αν στρέφετε συχνότερα την προσοχή σας στο αίσθημα της ανακούφισης ή της ηρεμίας, ειδικά όταν οι καταστάσεις γύρω σας είναι δύσκολες, τότε κάθε φορά θα δημιουργείτε αυτό που θέλετε.

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης:

Πλοήγηση άρθρων

← Προηγούμενο Άρθρο

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *