Zise Xoris Prosdokies Gia Na Symvenoun Thavmata

Ζήσε χωρίς προσδοκίες… για να συμβαίνουν θαύματα!

Κοινοποίηση

Να ζεις χωρίς την προσδοκία φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο. Μιλάμε για την τέλεια παράδοση στη ροή της ζωής και την ακλόνητη πίστη πώς όλα τα θαύματα, για το οποία προσεύχεσαι και ελπίζεις, έχουν ήδη υλοποιηθεί.

Κι αν γνώριζες από πάντα, πως ότι θέλεις μπορείς και να το έχεις στο τώρα…;

Η παράδοση στη ροή της ζωής

Η τέλεια παράδοση στη ροή σημαίνει να αφήσεις πίσω σου τις προσδοκίες. Είναι ανώφελο να προσδοκάς κάτι που ήδη υπάρχει. Κάθε προσδοκία ακυρώνει την ακλόνητη πίστη σου, ότι αξίζεις αυτό που θέλεις και γι’ αυτό το έχεις ήδη.

Μάθαμε να ζούμε τη ζωή μας, περιμένοντας.

Περιμένοντας τι;

Να μεγαλώσουμε κι άλλο;

Εκείνο το «όταν μεγαλώσεις θα…» που ακούγαμε όταν ήμασταν παιδιά έχει γίνει μία ισχυρή καταγραφή στο υποσυνείδητό μας. Αναμένουμε, και αυτό κάνει τη ζωή μας ενδιαφέρουσα. Πιθανά το γεγονός ότι μπορούμε να έχουμε όλα όσα επιθυμούμε να φαντάζει και λίγο βαρετό.

Άμα τα έχεις όλα, τι άλλο θα έχεις να περιμένεις…;

Καταλαβαίνετε ίσως, ότι η αναμονή έχει γίνει μία βαθιά πεποίθηση και ισχυρό εμπόδιο στο να υλοποιούμε αυτά που θέλουμε στο εδώ και τώρα!

Βγαίνοντας από την κατάσταση της προσδοκίας

Μεταφέρσου σε έναν άλλον κόσμο, υπαρκτό, που όλα συμβαίνουν μέσα στην απόλυτη αγάπη. Το μυαλό σου χρειάζεται να εμποτιστεί με νέες πεποιθήσεις πιο γόνιμες, ώστε να έχεις τους καρπούς που θέλεις. Αν έχεις κάνει τη διαγραφή πεποιθήσεων, σίγουρα έχεις αντικαταστήσει τις παλιές με νέες. Κάθε νέα πεποίθηση και μία νίκη επάνω στο παλιό.

Οραματίσου, ότι στο τώρα, έχεις όσα αξίζεις και είναι φυσικό να λαμβάνεις. Είναι φυσικό να ζεις χαρούμενος, είναι φυσικό να σε αγαπούν, είναι φυσικό να πετυχαίνεις, είναι φυσικό να θέλεις!

Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία στην καθημερινότητα. Μείνε στην κατάσταση που όλα συμβαίνουν. Μην εξετάζεις το πότε και το πώς. Ο χρόνος δεν είναι γραμμικός. Είναι όλα στο εδώ και τώρα. Το θαύμα δεν έχει χρόνο. Απλά συμβαίνει. Και συμβαίνει αβίαστα, σαν μία φυσική εξέλιξη.

Όλα έρχονται, καθώς είσαι συντονισμένος στο συμβαίνει Τώρα!

Άσε τη λογική.

Μείνε σε όσα έχει η καρδιά σου.

Τι είναι αλήθεια για την καρδιά σου;

Μένοντας στο συναίσθημα, που είναι η καρδιά, νιώθεις ότι ελαφραίνεις. Στην πλήρη κατάσταση της σύνδεσής σου με το συναίσθημα κάθε λογική σκέψη χάνεται. Να θυμάσαι, ότι είναι μία απόλυτα δική σου στιγμή, που έχεις το δικαίωμα να απολαμβάνεις. Επίσης, είναι δικαίωμά σου να ζεις, αυτό που σου αρέσει και όχι αυτό που σου επιβάλλει η λογική και οι άλλοι που υπάρχουν στη ζωή σου. Είναι δικαίωμά σου να ζεις και να δημιουργείς τον δικό σου κόσμο.

Σε αυτή την κατάσταση βεβαιότητας και όχι προσδοκίας για την επαλήθευση όσων πιστεύεις, θα δεις πως κάθε φορά που λαμβάνεις αυτό που θέλεις, η χαρά είναι ήρεμη. Δεν έχει τον ξέφρενο χαρακτήρα της έκπληξης. Ήταν βεβαιότητα μέσα σου και έγινε πραγματικότητα. Έχει περισσότερο το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης.

Όταν γνωρίζεις την αλήθεια, όταν έχεις κατανοήσει την αγάπη του Θεού ή του Σύμπαντος, (ή οτιδήποτε άλλο πιστεύεις) απλά, δεν εκπλήσσεσαι… Είσαι πάντα στο κέντρο σου γνωρίζοντας, πώς ότι πραγματοποιείται είναι δικό σου. Δεν έχεις αμφιβολίες για το τι να κάνεις ή να μην κάνεις. Είναι δικό σου, ότι κι αν κάνεις. Είναι το αποτέλεσμα της δικής σου αγάπης προς εσένα, της πίστης σου ότι το αξίζεις, της βεβαιότητας ότι είναι φυσικό να λαμβάνεις και της κατανόησης ότι όλα πραγματοποιούνται στον ιδανικό χρόνο.

Η ζωή χωρίς προσδοκίες είναι μία ζωή απέραντης αγάπης και χαράς.

Είναι κατάσταση ευημερίας.

Δήλωσε έτοιμος για όλα, που θέλεις, και θα σου εμφανιστούν σε κάθετο χρόνο.

Κι αν πιστεύεις πώς η αναμονή των όσων περιμένεις κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα, σκέψου το εξής…

Πόσο βαρετή θα μπορούσε να είναι η ζωή σου αν απολάμβανες περισσότερες αγκαλιές, χαμόγελα, ενδιαφέρον, έρωτα, αγάπη; Πόσα ταξίδια θα μπορούσες να κάνεις; Σε πόσες γνώσεις θα είχες πρόσβαση; Με πόση περισσότερη αλήθεια θα ζούσες; Πόσους άλλους θα μπορούσες να βοηθήσεις;

#Blueminders

Οι Blueminders είναι οι εμπνευστές της σελίδας Bluemind Magazine. Καθοδηγούνται από την εσωτερική τους σύνδεση με το άπειρο και τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Πιστεύουν στη μεγαλύτερη συμπαντική δύναμη, που είναι η αγάπη. Καθημερινά μοιράζονται μαζί σας, μηνύματα που λαμβάνουν διαισθητικά. Κάποια από αυτά τα μηνύματα μπορεί να αποτελέσουν μία έμπνευση για εσάς και να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Κάποια μπορεί να είναι τροφή για σκέψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στέλνοντας μήνυμα με την ένδειξη “Για τους Blueminders” στη σελίδα μας στο Facebook

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *