2022 η χρονιά της ιερής ένωσης και της συνεργασίας!

2022 η χρονιά της ιερής ένωσης και της συνεργασίας!

Κοινοποίηση

Η χρονιά 2022 είναι η χρονιά της ένωσης με τον εσωτερικό μας εαυτό, τα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τους ουσιαστικούς στόχους μας και στη συνέχεια με αυτούς που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας.

Ο περιορισμός στις κοινωνικές επαφές με την έναρξη της νέας χρονιάς λόγω της εξάπλωσης του covid, συγκυριακά είναι η αφορμή για να αναζητήσουμε την ένωση με τον εαυτό μας. Να κοιτάξουμε μέσα μας για να απαλλαγούμε από τον πόνο του παρελθόντος, να δημιουργήσουμε χώρο για το νέο που έρχεται, να βρούμε διεξόδους σε προβλήματα που μέχρι σήμερα φάνταζαν απροσπέλαστα.

Η αρχή της νέας χρονιάς με νέα σελήνη στον Αιγόκερω

Η νέα χρονιά ξεκινά με τη νέα σελήνη στις 2 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η νέα σελήνη είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που εξάντλησαν την ενέργειά σας και να αρχίσετε να επικεντρώνεστε σε πιο σημαντικά πράγματα.

Υπάρχει ακόμη και ένας αστρολογικός λόγος για τη σημασία της νέας σελήνης, καθώς πραγματοποιείται όταν η σελήνη και ο ήλιος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ίδιο ζώδιο στον ίδιο ακριβώς βαθμό. Όταν αυτά τα δύο «φώτα» συνδυάζουν την ενέργειά τους, σας παρέχουν μια όμορφη ευθυγράμμιση για να καλλιεργήσετε την προσωπική σας ανάπτυξη.

Ο ήλιος φωτίζει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τον τρόπο που παρουσιαζόμαστε στους άλλους. Το φεγγάρι είναι ο μυστικός κόσμος που έχουμε μέσα μας. Τα συναισθήματά μας που δεν τολμούμε να εκφράσουμε και τις πεποιθήσεις μας σε σχέση με τα γεγονότα της εξωτερικής πραγματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της  νέας σελήνης, νιώθετε ότι ο εσωτερικός σας εαυτός βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον εξωτερικό σας εαυτό, βοηθώντας σας να προσδιορίσετε τα συναισθήματά σας και να ενεργήσετε σε αυτά τα συναισθήματα με πρόθεση.

Αν μια νέα σελήνη δεν είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει το 2022, τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω λαμβάνει χώρα στις 2 Ιανουαρίου 2022.

Είναι φυσικό να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά στοχαζόμενοι όλους τους στόχους, που θέλετε να επιτύχετε. Το γεγονός ότι το 2022 ξεκινά με νέα σελήνη σχεδόν αμέσως είναι σίγουρα ένας καλός οιωνός.

Επειδή αυτή η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα επίσης στον φιλόδοξο, πρακτικό και πειθαρχημένο Αιγόκερω, είναι η τέλεια ενέργεια για να μεταφέρετε τις αποφάσεις σας για τη νέα χρονιά σε ένα επόμενο επίπεδο.

Αξιοποιήστε αυτή τη νέα σελήνη για να τελειοποιήσετε το σχέδιό σας για επιτυχία. Καθώς το φεγγάρι σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον καινοτόμο και προνοητικό Ουρανό, αυτή η νέα σελήνη σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Κάτι που αναδεικνύει την εσωτερική σας ιδιοφυΐα και αξιοποιεί τα μοναδικά σας δώρα. Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που δεν έχει εμμονή με το παρελθόν, γιατί έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα του στο μέλλον. Αφήστε λοιπόν τα λάθη που κάνατε πέρυσι, γιατί το 2022 είναι μία εντελώς νέα χρονιά!

Ωστόσο, μερικές φορές η μεγαλύτερη επιτυχία ξεκινά με τις αντιξοότητες. Αυτή η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, η οποία αποκαλύπτει συγκρούσεις και αβεβαιότητες στις σχέσεις σας.

Αυτή η ανάδρομη κίνηση εντείνεται από τον αδίστακτο Πλούτωνα, τονίζοντας τους φόβους και τις επιθυμίες σας, ενώ αυξάνει την ανάγκη σας για μια σοβαρή αλλαγή. Ο Κρόνος – πλανήτης της εξουσίας – θα ισοδυναμεί επίσης με τον Ουρανό – τον πλανήτη της εξέγερσης – κάτι που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι με τα συστήματα που δεν λειτουργούν πλέον για εσάς και έτοιμοι να ξεκινήσετε μια επανάσταση.

Παρόλο που η ενέργεια που περιβάλλει αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να είναι βαριά, σας υπενθυμίζει επίσης ότι δεν μπορείτε να εφησυχάζετε. Εάν θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό σας και για τους άλλους, ήρθε η ώρα να θέσετε τα όρια σας, πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους. Αφήστε αυτή τη νέα σελήνη να σας δείξει από τι πραγματικά είστε φτιαγμένοι.

Η χρονιά 2022 σας ζητά να μην εγκαταλείψετε τα όνειρά σας εξαιτίας των προσωρινών αντιξοοτήτων που εμφανίζονται στον δρόμο σας. Δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψεις τα όνειρά σου ακόμα και όταν τα κύματα είναι τεράστια, γιατί η πίστη στον εαυτό σου είναι αυτή που θα σε σώσει.

Η νέα σελήνη στον αιγόκερω θα σας προτρέψει να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό σας, ενώ σας παρέχει επίσης την πειθαρχία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι επιτρέψτε στον εαυτό σας να σκάψει βαθιά μέσα σας αναζητώντας αυτό που πραγματικά είναι ταιριαστό για εσάς. Εστιάστε σε εφικτούς στόχους ώστε να μπορέσετε με σταθερή εστίαση και μεθοδικότητα να τους επιτύχετε. Το 2022 συνδέεται με την ελπίδα, η οποία θα σας κρατήσει στη ζωή σε δύσκολες στιγμές και θα σας εμποδίσει να τα παρατήσετε.

Η συμπαντική ενέργεια του 2022

Το 2020 ήταν μια μεγάλη χρονιά προκλήσεων για διάφορους λόγους κυρίως όμως, λόγω της πανδημίας και μας ανάγκασε να απομονωθούμε προκειμένου να είμαστε ασφαλείς. Η ίδια ενέργεια είχε διαχυθεί σε μεγάλο βαθμό στο 2021.

Όλοι αυτά τα 2 χρόνια αναγκαζόμασταν να σκεφτόμαστε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και το άτομο δίπλα μας. Οι καταστάσεις των δύο προηγούμενων ετών απαιτούσαν συνεργασία, αλλά δυστυχώς ο φόβος στάθηκε πιο δυνατός με αποτέλεσμα να ενταθεί ο διχασμός.

Βεβαίως, ο αριθμός 21 στο 2021 έφερε μια εκφραστική ενέργεια, η οποία έχει παρακινήσει τους ανθρώπους να πουν τη γνώμη τους περισσότερο από ποτέ.

Στο 2022 ο αριθμός 22, λέει, σχετίζεται με την δημιουργία μιας νέας βάσης ή μιας δομής. Έτσι, το επίκεντρο της νέας χρονιάς θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα και η ανοικοδόμηση της ζωής μας, μέσα από νέα δεδομένα.

Η ισορροπία, ιδιαίτερα στην εργασία και τις σχέσεις, είναι ένα μεγάλο ζητούμενο του 2022. Τα σπουδαιότερα συμβάντα του 2022 έχουν να κάνουν με την εργασία και την ανάκαμψη αυτού που ονομάζουμε οικονομία. Θα είναι ίσως η χρονιά που θα χρειαστεί να εργαστούμε περισσότερο ώστε να επανέλθουμε σε μία ισορροπία, με τη βοήθεια μίας νέας δομής πιο ευσπλαχνικής στην καθημερινότητά μας.

Οι άνθρωποι που έχουν ξεκάθαρους στόχους και είναι πρόθυμοι να δουλέψουν θα μπορούν να δουν επιτυχία και ανάπτυξη στον επαγγελματικό τομέα.

Αν και τα καλά πράγματα δημιουργούνται σύμφωνα με την αριθμολογική έννοια του 2022, μέσα από τη συνεργασία με τους άλλους, κύριο μέλημά μας είναι καταρχήν να φροντίσουμε την εσωτερική μας ισορροπία.

Η εσωτερική ισορροπία έχει να κάνει με τη συγχώρεση του εαυτού μας για παλιές επιλογές που δεν μας δικαίωσαν και για παλιά μοτίβα που πλέον δεν φαίνεται να λειτουργούν.

Η αποδοχή του εαυτού μας με τα καλά του και τις αδυναμίες του μειώνει δραστικά την ανάγκη μας για κριτική, αλλά και για αντίσταση εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Με την αποδοχή του εαυτού μας και αναγνωρίζοντας παράλληλα τις περιστάσεις μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος για να οικοδομήσουμε καλύτερες σχέσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Η χρονιά 2022 για τις προσωπικές σχέσεις

 Ο αρχαγγελικός αριθμός 2022 μας λέει ότι είμαστε επιζώντες από όλους τους αγώνες που έχουμε αντιμετωπίσει σε όλη μας τη ζωή. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε όταν φοβόμαστε, γιατί οι άγγελοι μας διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι ντροπή να φοβόμαστε τις αντιξοότητες που συναντούμε στο δρόμο μας. Μερικές φορές χρειάζεται να περιμένουμε να νιώσουν οι καρδιές μας έτοιμες και μετά μπορούμε να προχωρήσουμε προς εκεί που θέλουμε.

Εάν αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε στο μονοπάτι μας, τότε δεν πρέπει να βασανίζουμε τη ψυχή μας. Όταν μπορούμε να περπατήσουμε την εύκολη διαδρομή, δεν χρειάζεται να βασανίζουμε τις ψυχές μας και να τις αναγκάζουμε να κάνουν πράγματα με τα οποία η καρδιά μας δεν ευθυγραμμίζεται.

Ο αριθμός 2022 μας λέει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κατευθύνουμε συνειδητά τις καρδιές μας για να κάνουμε το άλμα της πίστης και να προχωρήσουμε στο μονοπάτι μας ακόμα κι όταν όλοι αρνούνται να πιστέψουν στα όνειρά μας. Το σύμπαν, μας έχει δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο που θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλα τα όνειρά μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Είναι δική μας δουλειά να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να αφήσουμε όλους τους φόβους πίσω μας. Η χρονιά 2022 μας διαμηνύει ότι έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε το άτομο που φιλοδοξούμε να δούμε τον εαυτό μας.

Το 2022 επίσης, δηλώνει την ιερή σχέση μεταξύ δύο ατόμων μέσω της τελετουργίας του γάμου. Ο γάμος σηματοδοτεί την αγνή ένωση μεταξύ δύο ατόμων που έχουν αντίθεση στη φύση τους (φως – σκοτάδι), επειδή θέλουν να μοιραστούν τον δεσμό της συντροφικότητας. Ο αριθμός υποδηλώνει τον αντίθετο χαρακτήρα της φωτεινότητας και της σκιάς, του μεγάλου και του μικρού, των ανδρών και των γυναικών.

Έτσι, ο αριθμός 2 περιγράφει την αλληλοσυμπλήρωση. Το νούμερο δύο γιορτάζει διπλά τη σύνδεση μεταξύ των δύο ατόμων που επιθυμούν το ένα να είναι μέρος του ταξιδιού του άλλου, για μια ζωή.

Ο αριθμός 0 μιλάει για την άπειρη φύση του Θεού και την ικανότητά του να θεραπεύει τον πόνο και τη θλίψη όλου του κόσμου. Είναι ο απόλυτος σωτήρας του σύμπαντος και προστατεύει τον κόσμο από το σκοτάδι. Ο αριθμός μηδέν, μιλά επίσης για την άπειρη αίσθηση καλοσύνης και της αγάπης, που ο Ιησούς στέγασε στην καρδιά του.

Το 2022 είναι μία χρονιά ιερής ένωσης με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Είναι η χρονιά, που η αλήθεια μας είναι περισσότερο από ποτέ πολύτιμη για εμάς αλλά και τους άλλους.

Είναι η χρονιά, που οι σχέσεις μας θα έχουν διάρκεια και αγάπη μέσα από την αποδοχή του εαυτού μας και των άλλων.

Ας τη ζήσουμε λοιπόν!

Καλή σας χρονιά με αυτούς που αγαπάτε!

#Blueminders

Διαβάστε επίσης:

Η δύναμη της μυστικότητας

Κοινοποίηση

1 σκέψη για το “2022 η χρονιά της ιερής ένωσης και της συνεργασίας!”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *