Η συνείδηση οδηγεί στο θαύμα

Η συνείδηση οδηγεί στο θαύμα

Κοινοποίηση

Κάθεσαι και σκέφτεσαι πώς να κάνω αυτό ή το άλλο, πώς να πείσω τον άλλον για αυτό που είμαι και για αυτό που θέλω. Νιώθεις ότι χρειάζεται να δώσεις μεγάλες μάχες για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις να είσαι.

Κι αν όλα αυτά που σκέφτεσαι και που θέλεις λύνονται σε μία στιγμή;

Γίνεται αυτό, θα μας ρωτήσεις;

Έτσι εύκολα λύνονται όλα; Κι εγώ τότε γιατί παλεύω μια ζωή να τα καταφέρω;

Η συνείδηση είναι η λύση!

Η συνείδηση εμφανίζει στον έξω κόσμο αυτό που Είσαι. Είναι η εσωτερική σου κατάσταση που αντανακλάται στους άλλους. Είναι αυτό που νιώθεις για τον εαυτό σου ως αληθινό.

Αν λοιπόν, νιώθεις κατώτερος από τους άλλους αυτό εμφανίζεται στην εξωτερική σου πραγματικότητα. Αν νιώθεις έλλειψη για κάποιον άνθρωπο που δεν είναι στη ζωή σου ή για τα χρήματα που θέλεις να έχεις, τότε αυτή η κατάσταση συνείδησης εκπέμπεται εξωτερικά και συνεχίζεις να ζεις μέσα στο ίδιο matrix.

Αλλάζοντας την κατάσταση της συνείδησης δίνεις νέες εντολές στην εξωτερική σου πραγματικότητα.

Η κατάσταση της συνείδησης αλλάζει με την αποδοχή

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις για να αλλάξεις την κατάσταση της συνείδησής σου, είναι να αποδεχτείς αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Για παράδειγμα, σήμερα δεν έχω το ιδανικό βάρος με το οποίο θα αισθανόμουν τέλεια, όμως αν αυτή είναι η σημερινή μου πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι την ίδια πραγματικότητα θα βιώνω και αύριο.

Σήμερα δεν έχω τα χρήματα για να εξοφλήσω τα χρέη μου, αλλά πραγματικά αύριο δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

Επίσης, σήμερα δεν είμαι με τον άνθρωπο που αγαπώ, αλλά πραγματικά αύριο ή μεθαύριο ή όποτε δεν ξέρω ποιοι τρόποι και ποιες καταστάσεις μπορούν να μας φέρουν και πάλι μαζί.

Αυτή η αποδοχή ησυχάζει το «εγώ» και τις σκέψεις σου. Γιατί όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα το μυαλό έχει μάθει να εργάζεται αναζητώντας λύσεις. Όμως τα θαύματα συμβαίνουν όταν χάσεις τον έλεγχο.

Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, που σε στεναχωρούν και παλεύεις να τις αλλάξεις. Κάθε αλλαγή που προσπαθείς να επιτύχεις έρχεται μέσα από τη λογική σου.

Αν κάνεις αποδοχή της σημερινής πραγματικότητας ή της ακόμα καλύτερα της παρούσας στιγμής το «εγώ» αδρανοποιείται και δίνεις χώρο στο σύμπαν να σε εκπλήξει  με θαυμαστά γεγονότα.

Το γεγονός ότι σήμερα βρίσκεσαι σε μία δυσάρεστη κατάσταση μπορεί την επόμενη μέρα ή την επόμενη στιγμή να αλλάξει.

Αποδεχόμενοι ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των γεγονότων, στην ουσία δίνουμε εντολή στη Δημιουργική Πηγή να πράξει ελεύθερα για να μας φέρει αυτά που θέλουμε.

Το μόνο που χρειάζεται να ελέγχουμε είναι την εσωτερική μας κατάσταση, ώστε να είναι σύμφωνη με αυτά που θέλουμε.

Για να καταλάβουμε πως ο άνθρωπος διαμορφώνει το μέλλον του σε αρμονία με την υπόθεση που τον απασχολεί, πρέπει να γνωρίζουμε τι σημαίνει η δύναμη της συνείδησης και ένας διαστασιακά μεγαλύτερος κόσμος.

Η παρατήρηση ενός γεγονότος πριν συμβεί υπονοεί ότι το γεγονός είναι προκαθορισμένο από την άποψη που έχει ο άνθρωπος για τα εξωτερικά γεγονότα.

Αν αυτό το γεγονός το παρατηρήσουμε οραματικά σύμφωνα με αυτό που θέλουμε, ενεργοποιώντας μία σειρά από αισθητηριακές εντυπώσεις που φαίνονται αληθινές /υπαρκτές σαν αποχρώσεις από τις εμπειρίες μας στη ζωή, τότε προετοιμάζουμε το έδαφος για να το ζήσουμε.

Εστιάζοντας με τη φαντασία μας προς το επιθυμητό δίνουμε το δικαίωμα να γίνει ορατό ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Ο οραματισμός δημιουργεί αλλαγή στη συνείδηση

Οραματιζόμενος ότι βιώνεις την ιδανική κατάσταση, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να τη νιώσει με κάθε σου αίσθηση. Μέσα στις εικόνες που δημιουργείς οραματικά νιώσε ήχους που σου επιβεβαιώνουν ότι αυτό που θέλεις, το έχεις κιόλας. Ένας φίλος σου που σε συγχαίρει για την επιτυχία σου… Συγγενείς που σου τηλεφωνούν για να σε συγχαρούν για το γάμο σου και άλλες εικόνες που θα ήταν πραγματικές στην επιθυμητή κατάσταση μέσα στην οποία είσαι τώρα.

Όταν έχεις μπει βαθιά σε αυτή τη φαντασιακή κατάσταση και ολοκληρώσεις το ελεγχόμενο όνειρο νιώθεις σαν να έχεις επιστρέψει από ένα πολύ μακρινό μέρος. Ο ορατός κόσμος, τον οποίο είχες αποκλείσει όση ώρα ζούσες αυτό που θέλεις να έχεις, επιστρέφει στη συνείδηση και με την παρουσία του σε ενημερώνει ότι παραπλάνησες τον εαυτό σου ονειρευόμενος.

Ένα όνειρο δεν είναι παρά μία ανεξέλεγκτη υπερδιαστασιακή σκέψη. Μία αλληλουχία σκέψεων «έξω από το κουτί», εκεί που το συναίσθημα πλημμυρίζει την καρδιά σου με όμορφες εικόνες.

Καθετί που γεννά όμορφα συναισθήματα είναι η πυξίδα σου ότι πραγματοποιείς αυτό που θέλεις…

Θυμήσου ότι μέσα από το καθοδηγούμενο όνειρο Είσαι η νέα κατάσταση της συνείδησης και αυτό εκείνη τη στιγμή που ονειρεύεσαι εκπέμπεται εξωτερικά.

Μείνε σε αυτό!

Παρατήρησε τις επόμενες μέρες και ώρες τις αλλαγές χωρίς ανησυχία.

#Blueminders

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Ίσως να σας ενδιαφέρει:

Συνδημιουργός της πραγματικότητάς σου

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *