κανέλα για αφθονία

Κανέλα για αφθονία

Κοινοποίηση

Η κανέλα χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για να ενισχύσει την ενέργεια της αφθονίας! Μάλιστα πολλοί που γνωρίζουν τη δύναμη της κανέλλας για την προσέλκυση των χρημάτων συνηθίζουν να έχουν ένα μικρό κομμάτι κανέλας μέσα στο πορτοφόλι τους.

Συνδεθείτε με την ενέργεια της ευημερίας με αυτή την απλή πρακτική που μπορείτε εύκολα να κάνετε στο σπίτι σας. Ιδανικά επιλέξτε να εφαρμόσετε την πρακτική τις ημέρες της πανσελήνου ή και τις μέρες μετά τη νέα σελήνη όσο το φεγγάρι μεγαλώνει.

Προσέλκυση χρημάτων με την ενέργεια της κανέλας

Θα χρειατείτε:

  • Ένα βάζο ή ένα μπολ με νερό
  • Ξυλάκια κανέλας, φλοιός κανέλας, ή αιθέριο έλαιο κανέλας
  • 6 νομίσματα οποιουδήποτε είδους

Οδηγίες:

Τοποθετήστε το βάζο ή το μπολ με νερό σε ένα σημείο στο σπίτι σας που έχετε καθαρίσει ενεργειακά με φύλλα δάφνης και φασκόμηλου.  

Προσθέστε τα 6 νομίσματά σας στο νερό μέσα στο μπολ. Για κάθε νόμισμα, θέστε μια πρόθεση όπως, «Θέλω να προσκαλέσω οικονομική αφθονία», «μπορεί να ξεκαθαρίσει η πορεία μου προς την ευημερία», «τώρα έχω όλα τα χρήματα που θέλω», «δέχομαι χρηματικά ποσά από άγνωστες και γνωστές πηγές».

Ανακατέψτε (δεξιόστροφα) ή χτυπήστε την επιφάνεια του νερού με τα δάχτυλά σας, ενημερώνοντας το νερό ποιος είστε.

Προσθέστε την κανέλα σας (ξυλάκια, φλοιός, σκόνη ή λάδι) και τοποθετήστε το σε ένα παράθυρο ή οπουδήποτε μπορεί να φωτίζεται από το φως του φεγγαριού. Αφήστε το στον εξωτερικό χώρο για να απορροφήσει την πλήρη ενέργεια του φεγγαριού.

Την επόμενη μέρα, έχοντας ολοκληρώσει το πρωινό σας μπάνιο πάρτε το μπωλ με την κανέλα και νομίσματα και αδειάστε το νερό του πάνω στο κεφάλι σας και το σώμα σας. Στη συνέχεια αφήστε τα 6 νομίσματά σας στο φως του ήλιου για να αυξήσει την ενέργεια τους και να τα πολλαπλασιάσει, όσο εσείς θα βρίσκεστε στη δουλειά σας ή όπου αλλού πρέπει να πάτε.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για 3 βράδια και 3 πρωϊνά.

Η ενεργοποίηση της αφθονίας πραγματοποιείται από την πρώτη μέρα. Γι’ αυτό εστιάστε και παρατηρήστε γεγονότα αφθονίας που συναντάτε στην καθημερινότητά σας.

Καλή επιτυχία!

Bluemindmagazine.com

Δείτε επίσης:

Μαγνήτης αφθονίας – Το μαγικό φίλτρο της φαντασίας

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *