Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης srt

Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης SRT

Κοινοποίηση

Η θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης SRT γίνεται μέσω της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό μας με σκοπό να καθαρίσουμε την ενέργεια μας, αλλά και τα ακασικά αρχεία.

Τι είναι το SRT ή αλλιώς Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης;

Στις συνεδρίες SRT καθαρίζονται όλες οι αρνητικές ενέργειες, οι υποσυνείδητοι φραγμοί και τα βάρη των συναισθηματικών αποσκευών, που πλέον δεν εξυπηρετούν την πνευματική και συναισθηματική μας εξέλιξη.

Ο θεραπευτής στο άνοιγμα του SRT πραγματοποιεί μία σύνδεση με το Ανώτερο Εαυτό του θεραπευόμενου και το υποσυνείδητό του, ώστε να ανακαλύψει και να ελευθερώσει τυχόν μπλοκαρίσματα, που προέρχονται από λανθασμένες πεποιθήσεις.

Με τη βοήθεια του εκκρεμούς  και την καθοδήγηση ειδικών χαρτών – διαγραμμάτων ο θεραπευτής SRT ερευνά εμπειρίες προηγούμενων ζωών ή και παρελθοντικών τραυματικών γεγονότων του ατόμου σε αυτή την ενσάρκωση.

Τα προγράμματα αυτά καθώς εντοπίζονται καθαρίζονται από τις αρνητικές ενέργειες και αναπρογραμματίζεται το  ασυνείδητο με θετικά μηνύματα. Με την αφαίρεση κάθε αρνητικής επιρροής ο θεραπευόμενος ανακτά τη δυνατότητα να ζει με περισσότερη θετικότητα και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ενεργειακός καθαρισμός με πρόσβαση στα ακασικά αρχεία

Τα ακασικά αρχεία είναι μία βάση δεδομένων όπου αποτυπώνεται στο Σύμπαν κάθε σκέψη, κάθε πράξη, κάθε συναίσθημα ή ιδέα, των ενσαρκώσεων μας. Πρόκειται για ένα ενεργειακό αποτύπωμα στο οποίο έχει πρόσβαση ο Ανώτερος Εαυτός, καθώς γνωρίζει όλες τις ενσαρκώσεις και τις εμπειρίες που είχαμε ή και που ακόμα διατηρούμε ασυνείδητα.

Η θεραπεία SRT είναι κατάλληλη για αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν στη γνώση των δεδομένων που είναι καταγεγραμμένα στα ακασικά τους αρχεία, λύνοντας κάθε λανθάνουσα επιρροή, που έχει σαν αποτέλεσμα δυσλειτουργικές συμπεριφορές, συναισθηματικό βάρος, θλίψη, κακοτυχία.

Ακασικά αρχεία θεραπεία SRT

Σε κάθε ενσάρκωσή μας υπάρχουν ευκαιρίες, δώρα και μαθήματα. Όλα βρίσκονται μπροστά μας για να μας οδηγήσουν την πνευματική μας εξέλιξη και τη θεϊκή μας υπόσταση.

Τα μαθήματα έρχονται κυρίως μέσα από τις σχέσεις μας με τους φίλους, τους συντρόφους μας, την οικογένειά μας, της ηθικής, της οικονομικής κατάστασης, της εργασίας. Στην αρχή νιώθουμε ως θύματα των εξωτερικών καταστάσεων και εξαρτώμενοι από τους άλλους. Προχωρώντας βαθύτερα με περισσότερη αυτογνωσίακαι κατανόηση παρατηρούμε ότι κάποιες εξωτερικές καταστάσεις διαμορφώθηκαν σύμφωνα με όσα έχουμε μέσα μας ως σκέψεις ή ως συναισθήματα.   

Με τη θεραπεία SRT και τον καθαρισμό αρνητικών σχεδίων, μαθαίνουμε  για τις σημαντικές προηγούμενες ενσαρκώσεις μας και τις πεποιθήσεις μας. Ο Ανώτερος Εαυτός μας καθαρίζει τα ακασικά μας αρχεία από τα αρνητικά προγράμματα, τους φραγμούς ή τους φόβους και αναπρογραμματίζονται θετικά σχέδια και θετικές επιρροές.

ti einai i therapeia srt


Ποια προβλήματα εξαλείφονται από τη ζωή μας στη θεραπεία SRT;

Ο θεραπευόμενος με SRT συνειδητοποιεί με έναν «απαλό» τρόπο το δυναμικό του. Οι δυσκολίες στην καθημερινότητά του και στις σχέσεις του εξετάζονται πλέον με μία άλλη ματιά, έχοντας τη γνώση, ότι όλα είναι μαθήματα που μπορούν να μετουσιωθούν από αρνητικά σε θετικά.

Συγκρούσεις στις σχέσεις, συναισθηματικές δυσκολίες, ενοχές, άγχος, κολλήματα σε αρνητικές καταστάσεις, κακή οικονομική κατάσταση, υγεία, βελτιώνονται μέσα από τη θεραπεία SRT, η οποία χαρακτηρίζεται και ως θεραπεία ψυχής.

Από την πρώτη συνεδρία SRT μπορούμε να απολαύσουμε τα οφέλη της θεραπείας. Ακόμα κι αν ο θεραπευόμενος βρίσκεται σε ένταση πριν από τη θεραπεία, ολοκληρώνοντας το πρώτο SRT στο τέλος της συνεδρίας δηλαδή, νιώθει πιο ελεύθερος και πιο ήρεμος.

Τι μπορούμε να βελτιώσουμε στις συνεδρίες SRT;

Η Άννα Φιλλίπου είναι ενεργειακή θεραπεύτρια πνευματικής ανταπόκρισης SRT. Στο ερώτημά μας για το τι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε στη ζωή μας με τη θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης, μας ανέφερε ότι η θεραπεία SRT μπορεί να εξαλείψει τυχόν μπλοκαρίσματα που έχουμε καθαρίζοντας ενεργειακά τον εαυτό μας , τις σχέσεις μας με την οικογένεια, τη σχέση μας με τον σύντροφο, αλλά και την εργασία μας.

Επίσης, μπορούμε να καθαρίσουμε τον χώρο που ζούμε και τον χώρο που εργαζόμαστε.

Ακόμη, με το SRT καθαρίζονται προβλήματα που αντιμετωπίζει ο θεραπευόμενος  με τα χρήματα, τις νέες σχέσεις- γνωριμίες, την εύρεση εργασίας, αλλεργίες, δυσανεξίες, κόπωση, άγχος.

Τέλος, το SRT είναι ιδανικό για πνευματικές συνδέσεις σχέσεων όπως αδελφές ψυχές και δίδυμες φλόγες.

energeiakos katharismos therapeia srt

Πώς γίνεται η συνεδρία Πνευματικής Ανταπόκρισης SRT;

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας SRT οι απεριόριστες δυνατότητές μας αποκαλύπτονται μαζί με τον πνευματικό μας σκοπό. Η θεραπεία δεν περιλαμβάνει υπνωτισμό και ο θεραπευόμενος είναι καθισμένος στον ίδιο χώρο με τον θεραπευτή σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

Ο θεραπευτής SRT ανάλογα με τα όσα έχει εντοπίσει στην πρώτη συνεδρία, μπορεί τις επόμενες μέρες να πραγματοποιεί καθαρισμό στον θεραπευόμενο, ακόμα και από απόσταση. Η επανάληψη συνεδρίας SRT μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν ο θεραπευόμενος αντιμετωπίζει μία νέα μεγάλη πρόκληση στη ζωή του.

Bluemindmagazine.com

Διαβάστε επίσης:

Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *