Σεληνίτης για την εκδήλωση των επιθυμιών σας!

Σεληνίτης για την εκδήλωση των επιθυμιών σας!

Κοινοποίηση

Ο σεληνίτης είναι ο λίθος που χρησιμοποιούν οι μάντεις. Χρησιμοποιείται σε πνευματικές εργασίες και είναι ένας σημαντικός λίθος που αξίζει για να τον έχουμε στον βωμό μας. Βοηθά στη σύνδεση και με το τσάκρα του τρίτου ματιού και του 7ου τσάκρα, ενώ προάγει την αγνότητα και την ειλικρίνεια.

Ο σεληνίτης καθαρίζει επίσης τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και έχει μια απίστευτη ικανότητα να απομακρύνει τις τοξίνες τόσο από άλλους κρυστάλλους, όσο και από το σώμα κάποιου. Είναι ένας εξαιρετικός “συνεργάτης” για τη θεραπεία του Ρέικι. Θεωρείται κρύσταλλος πολύ υψηλής ενέργειας και ταυτόχρονα είναι πολύ ηρεμιστικός λίθος.

Επίσης, επειδή ο σεληνίτης δονείται σε πολύ υψηλή συχνότητα προωθεί τη σύνδεση και τη συντροφικότητα, ενισχύει τις δυνάμεις της εκδήλωσης των επιθυμιών σας (νόμος της έλξης).

Πως χρησιμοποιείται ο σεληνίτης;

Ο σεληνίτης επειδή έχει πολλές εκπληκτικές ιδιότητες και πολύ υψηλούς κραδασμούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Είναι ένας υπέροχος κρύσταλλος για να τον έχετε στο σπίτι σας, καθώς προσφέρει ισχυρή προστασία από την εξωτερική αρνητική ενέργεια. Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν κρύσταλλο Σεληνίτη στο σαλόνι σας, ο οποίος μπορεί να απορροφήσει την μπλοκαρισμένη ενέργεια, καθώς αντιπροσωπεύει το φως, την αγνότητα και τη σύνδεση με τα ανώτερα βασίλεια.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από την προστασία του ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να έχετε μαζί σας μία ράβδο σεληνίτη, η οποία θα εξυψώσει το πνεύμα σας, θα σας προσφέρει διανοητική διαύγεια και θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας. Άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Selenite είναι:

– κάνοντας διαλογισμό και κρατώντας ένα κομμάτι σεληνίτη
– τοποθετώντας τον σεληνιτη στο τσάκρα του στέμματος (7ο τσάκρα)
– χρησιμοποιώντας τον για να καθαρίσετε άλλους κρυστάλλους
– τοποθετώντας τον σεληνίτη κοντά στην εξώπορτα του σπιτιού σας.

Ο σεληνίτης στον διαλογισμό

Ο σεληνίτης είναι μια ήρεμη ενεργειακή πέτρα που δίνει βαθιά γαλήνη και είναι εξαιρετική για τον διαλογισμό. Ένα κομμάτι σελενίτη καθαρής δόνησης τονώνει την τηλεπάθεια σε κάθε άνθρωπο που το κρατά. Προσφέρει προστασία, τον χρησιμοποιούμε σε διαλογισμούς λόγω των υψηλών δονήσεων που εκπέμπει, γι’ αυτό είναι και πολύ καλός για θεραπείες αλλά και για να στείλουμε τηλεπαθητικά μηνύματα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τον δικό σας ιερό χώρο κάνοντας τον διαλογισμό που θα βρείτε εδώ κρατώντας μία ράβδο σεληνίτη.

Σεληνίτης και καθαρισμός ενέργειας

Ο κρύσταλλος σεληνίτης μεταφέρει ισχυρή ενέργεια που μπορεί να προσφέρει προστασία και να βελτιώσει την ευημερία, αλλά και καθαρίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες από το περιβάλλον σας. Ένα μεγάλο κομμάτι σελενίτη τοποθετημένο στο σπίτι εξασφαλίζει μια ειρηνική ατμόσφαιρα.

Ο σεληνίτης καθαρίζει την ενέργεια καθώς κοιμάστε

Τοποθετήστε έναν ράβδο σεληνίτη κάτω από το κρεββάτι ή κάτω από το μαξιλάρι. Είναι υπέροχο να έχετε έναν βαθύ ενεργειακό καθαρισμό καθώς κοιμάστε.

Σεληνίτης στο ρεϊκι

Με το ραβδί σεληνίτη μπορείτε αρχικά να σκανάρετε τη ενέργεια του θεραπευόμενου σας, πριν ξεκινήσετε τη σύνδεσή σας για θεραπεία ρέϊκι. Χρησιμοποιήστε τον σεληνίτη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Ρέικι για να φέρετε ηρεμία και ισορροπία στον πελάτη σας. Η χρήση κρυστάλλων σεληνίτη στο Ρέικι ενισχύει τα τσάκρα, την αύρα, τις προσωπικές δυνάμεις και τις δεξιότητες. Μπορείτε επίσης, να κρατήσετε τον σεληνίτη στο τσάκρα του στέμματος (Crown Chakra) για να συνδεθείτε βαθύτερα με τον θεραπευόμενο σας στο εξ’ αποστάσεως ρέϊκι.

Ιδιότητες σεληνίτη

  • – Προάγει την ειρήνη και την ηρεμία
  • – Παρέχει σαφήνεια
  • – Καθαρίζει την μπλοκαρισμένη ενέργεια
  • – Εξυψώνει το πνεύμα
  • – Σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαίσθησή σας
  • – Είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό των αρνητικών ενεργειών του περιβάλλοντος 
  • – Δονείται σε πολύ υψηλή συχνότητα προωθεί τη σύνδεση και τη συντροφικότητα ενισχύει τις δυνάμεις της εκδήλωσης των επιθυμιών σας

Που μπορώ να αγοράσω σεληνίτη;

Κάνοντας μία αναζήτηση στη Google θα βρείτε πολλά eshops να πουλούν σεληνίτη σε κάθε μέγεθος. Θα συνιστούσαμε να ξεκινήσετε την επαφή σας με τον σεληνίτη επιλέγοντας ράβδους, που πολύ εύκολα μπορείτε να τοποθετήσετε στο σπίτι, στο γραφείο ή και να τους έχετε μαζί σας όλη τη μέρα.

Αν θέλετε ακατέργαστους ράβδους σεληνιτη μπορείτε να τους προμηθευτείτε σε μία συμφέρουσα τιμή από το eshop Silver-armonia.gr

Συνδυασμός σεληνίτη με αμέθυστο για ηρεμία

Ο αμέθυστος είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός με τον σεληνίτη. Η προστατευτική και καθαριστική φύση του Αμέθυστου βοηθά στην προστασία από ψυχικές επιθέσεις και είναι ιδιαίτερα καλός συνδυασμός για εκείνες τις στιγμές που αισθάνεστε ψυχολογικά ευάλωτοι. Ο αμέθυστος είναι ένας ενισχυτικός λίθος και θα ενισχύσει τη δύναμη των θεραπευτικών δονήσεων του Σεληνίτη, φέρνοντας ειρήνη και ηρεμία.

Ίσως να σας ενδιαφέρει:

Ενεργειακοί κρύσταλλοι ιδιότητες

Κοινοποίηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *